1. Hem
 2. Samtalsterapi Värmskog

Värmelvikens Välmående

betyg4.9 Fantastiskt bra(122 betyg)
Grinsbol 11, 664 92, Värmskog
17258

Boka tjänst

Emotion Code

 • Emotion Code™ - specifika problem, en distansession
  850 krMer info
  Boka
 • Heart-Wall™ 🤍 - Paketpris för att avlägsna hela hjärtmuren
  2 500 krMer info
  Boka

Samtalsterapi & Coaching

 • 30 days of feminine magic
  2 500 krMer info
  Boka
 • 12 weeks of feminine magic
  16 999 krMer info
  Boka

Reiki

 • Reikihealing
  45 minuter, 700 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Emma Juvél
4.9
(122 betyg)
Holistisk terapeut & Emotion Code™ practitioner
qliro

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
122 betyg
Katarina S.
till Emma Juvél
Jag fick reiki av Emma idag och det kändes tryggt och varmt. En fin återkoppling på mail efteråt! Jag kommer definitivt återkomma på ett eller annat sätt!

Visa mer

Marcos C.
till Emma Juvél
alltid lika trevligt, autentiskt och personligt. Fin effekt av behandlingen, som väntat.

Visa mer

Emma S.
till Emma Juvél
Det är otroligt spännande och läkande att läsa sammanställningen från Emotion Code sessionen. Hur välbekanta många av känslorna som har tagits bort känns. För de har faktiskt varit "mina". För mej har det varit en process över tid efter mina Heart Wall sessioner, att integrera och uppleva skillnad. I att bättre och mer medvetet stå i min sanning och att uppleva en sådan behaglig lätthet i tillvaron. Tack Emma!

Visa mer

Robert J.
till Emma Juvél
Blev vägledd till Emma då en ny start inleds, (Heartwall paketet). Är super nöjd! Känner energin jobba i hjärtat även nu efteråt <3 visste vissa känslor som fastnat men långt ifrån allt som arbetade bort 💖✨ högsta betyg utan tvekan 🥰 märker en klar förändring i mitt liv redan 🙏

Visa mer

Om företaget

Hej! Jag heter Emma och är samtalsterapeut, coach och energihealer. Jag kan bland annat hjälpa dig att: - Ta bort din hjärtmur som är som en 'sköld' runt hjärtat. Hjärtmuren består av instängda känslor som har fastnat i kroppen. Det är en bra behandling att börja med för att 'nollställa' kroppen och göra den mer mottaglig för andra behandlingar. - Ta bort andra instängda känslor med Emotion Code metoden. Känslor som kan orsaka både fysiska och psykiska besvär. - Fylla på livsenergi genom Reikihealing. Reiki är en mjuk form av energihealing som ger ett tillskott av livsenergi (Ki/chi/prana). Jag hjälper också kvinnor att läka på djupet och kliva in i sin feminina kraft, så att de kan leva ett liv som är mjukare, modigare och mera i samklang med sin feminina natur och essens. Se min hemsida för info om kurser och workshops. Jag arbetar främst på distans, via videolänk eller telefon. Jag har även en liten lokal i anslutning till mitt hem i Värmskog i Värmland. Kontakta mig om du vill ses där så kommer vi överens om en tid. Kika gärna in på min hemsida där du kan läsa mera om mig och vad jag kan hjälpa dig med. Varmt välkommen Emma

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Alla tjänster är på distans. För Emotion Code behöver du inte närvara vid sessionen, dvs vi har inget telefon- eller videomöte.
 • Grinsbol 11, 664 92, Värmskog