Vad vill du boka?

 Välkommen till Vasa Fot och Hälsa, ett företag inom medicinsk Fotvård och medicinsk massage. Behandlingarna passar både dig som söker hjälp för ett specifikt problem men även för underhåll och avslappning. Utprovning och tillverkning av ortopediska skoinlägg utförs också på kliniken. 
Det finns möjlighet att boka Medicinsk Fotvård som delbehandling då det enbart är en specifik åkomma tex en vårta, en liktorn ett nageltrång mm, priset för detta är 380:- för ca 25 minuters behandling. Delbehandlingen går endast att boka via telefon, inte genom denna sida. Beräknad tid vid behandlingarna /ej del beh) är 50 minuter, detta är en ungefärlig tid, i vissa fall där behovet finns kan tiden behöva förlängas, avsätt gärna tid för en timme.
Helkropps massage 950:- ca 1 timme och 15 minuter bokas även det genom telefon kontakt.                                                                              
Välkommen!                                                                                                 


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Medicinsk fotvård

Besöket inleds med ett fotbad, under tiden samtalar vi om eventuella problem och önskemål. Därefter görs en analys av foten, om det förekommer åkommor tex liktorn, nageltrång eller liknande avlägsnas detta. Naglar klipps och rensas, foten slipas, i mån av tid avslutas behandlingen med en kortare fotmassage. Därefter går vi igenom dina fötters behov såsom inlägg, fotgymnastik mm. En medicinsk fotvårds behandling passar både dig som behöver hjälp med diverse fotproblem eller endast önskar allmän omvårdnad, har du nagellack så är jag tacksam om du avlägsnar det innan besöket.
En behandling liknande "Medicinsk Fotvård" men med tillägg för en längre fotmassage, behandlingstid 1 timme 20 minuter..
En fotvårdsbehandling för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. I behandlingen ingår ett uppmjukande fotbad, nagelvård och borttagning av förhårdnader. Behandlingen avslutas med en välgörande kräm och fotmassage. Priset är inklusive moms till skillnad mot medicinsk fotvård som är momsbefriad.

Medicinsk massage

Massage frigör din muskulatur från spänningar och värk, samt förebygger stress och belastningsskador. En behandling av ett specifikt problem innehåller massage, pressur av spända muskler, töjningar och ibland även ultraljud, allt efter ditt behov. Efter behandlingen går vi igenom behandlingen, var ditt problem sitter, vad som skapat detta, vidare att tänka på vad som kan göras hemma genom träning, stretch mm.

Önskar du en massage för avslappning och förebyggande av besvär anpassas behandlingen till detta.
Från 1/5-18 kommer priset höjas till 750:- /behandling

Ortopediska skoinlägg

Balkefors ortopediska inlägg är en sula som gjuts individuellt till din fot, utprovad för att stödja och avlasta foten vid en mängd olika problem.
Innan gjutning analyseras din gång och hållning med focus på eventuella avvikelser i fotens belastning.
En spegellåda så kallat podoskop används för att ytterligare se hur du belastar foten. Efter det sätts foten i en speciell kudde och uppvärmd sula och placeras i ett optimalt anatomiskt läge, sulan formas exakt efter din fot.
Sulan korrigeras och slipas, du får med dem direkt och de är sedan klara att användas.

Balkefors inlägg kan hjälpa vid hälsporre, hallux valgus, Mortons neurom, överpronation, knä, rygg och höft problem orsakade av felbelastade fötter.

Att tänka på inför besöket: ta med några par skor, typ promenad sko eller löpar sko med löstagbar sula för att direkt prova ut och hitta rätt passform.

Pris för analys och ett par inlägg 1450:-
Två par inlägg 2500:- ( tillverkade vid samma tillfälle) Önskar du boka två par inlägg så skriv detta i kommentarsfältet.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Vasa Fot och HälsaVasa Fot och Hälsa erbjuder
medicinsk fotvård, både som en underhållande behandling samt vid specifika problem som tex nageltrång, liktornar, fot och nagelsvamp eller vårtor. Vill du använda ditt friskvårdsbidrag från ditt arbete så är du välkommen att boka en "Fotvård Friskvård" då tillkommer momsen som är avdragsgill för din arbetsgivare.

Vi utför även medicinsk massage, en djupgående svensk klassisk massage, vid behov används triggerpunkts behandling och även ultraljud. Det är även möjligt att boka helkroppsmassage men då genom att boka via telefon.

Ortopediska skoinlägg utprovas och tillverkas på kliniken, en fotanalys görs och inläggen är klara att ta med samma dag.


Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Vasagatan 38, kliniken ligger med egen ingång bredvid porten på Vasagatan 38.
411 37 Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗