Boka AYURVEDISK KONSULTATION - DR TEJAL ATHAVLE-LIMAYE 60 min , 1.100,00 kr

Obs! Tider endast måndagar och onsdagar mellan 10.00-15.00.
För övriga tider kontakta oss på info@vedanam.se

Dr. (Vaidya) Tejal Athavle-Limaye är en Ayurvedisk läkare med rötter i Indien. Hon har sin B.A.M.S. (Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery) på Mumbai Universitet som är en 5 ½ årig utbildning med en vidareutbildning inom Panchakarma på Pune Universitet, Indien. Hon har bott i Sverige i 8 år och ger konsultationerna på engelska (kan ske på svenska) men med svensk livsstil i åtanke.
Under en konsultation observerar vi olika tecken på hälsa och ohälsa genom pulsläsning, titta på tungan och svalget, i ögonvråna och fortsätter därefter med att fråga i detalj om din hälsa och även berätta om den utifrån din kroppstyp. Vi fastställer även din Prakriti och Vikriti (Kroppsdosha i balans och dess nuvarande obalans). Konsultationen avslutas med råd om kost, livsstil, behandlingar och eventuella kosttillskott.

yash.jpg

Vedanam Ayurveda

NAMASTE OCH VÄLKOMMEN!

Vi finns på Nytorgsgatan 21, nära Tjärhovsplan. Ett ställe för genuin Ayurveda mitt i hjärtat av Södermalm. Vi erbjuder främst Ayurveda konsultationer och behandlingar men även diverse skönhetsbehandlingar.

Hos oss finner du mer än avslappning, du finner din balans och hälsan följer hand i hand.

Varma hälsningar

Terapeuterna på Vedanam

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vardagar: 10.00-18.00
Helgdagar: 10.00-16.00

Övriga tider enligt överenskommelse.
Adress
Nytorgsgatan 21 A
116 22 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗