Vad vill du boka?

Nyhet !

Från 1/10 kommer mina behandlingstider ligga tillgängliga för bokning på clinicbuddy samma som Tullinge hälsokällans online tider . Så gå in på tullingehalsokalla.se och online bokningar . Sen på Lymfterapi så kommer alla mina behandlingar upp där och du kan boka det som passar dig .

Det kommer finnas paketpriser för dig som vet att det kommer behövas flera behandlingar och jag rekommenderar oftast 3 behandlingar på 3-4 veckors tid beroende på vilket skick man är i och vilka besvär man har . Men själv klart för att kunna få ett snabbare resultat och på så sett kunna må bättre.
I dagläget finns det 1 pack med lymfflödes massage , 5 x 90 min , 5 x60 min och även medicinsk laserbehandling 30 min x 6 st och 30 min .
Även kombi behandlingar finns att boka . Nya tider för bokningar från v40 kommer ut på måndagen den 17 /9 på Tullinge hälsokällans sida . 

Du kommer få påminnelse 26 timmar innan utsatt tid och 24 timmars regeln gäller likadant som på min bokadirekt sida .  
Hoppas ni ska hitta vad ni söker . 
Välkomna 
Marie Skytt 
Lymfflödes massör och fokus på helheten för din kropp .
Vera Livskraft 
" Du har rätt att må bra "
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Vera Livskraft i Tullinge hälsokälla

Välkommen till nya lokalen i
Tullinge hantverksby , Sadelmakarvägen 10 , 1 tr upp hiss finns . Följ vägen till höger, gratis parkering finns till vänster om huset.Det är jag , Marie Skytt som arbetar som Lymfflödes massör med inriktning på helheten till din kropp . Jag ser min viktigaste uppgift att göra dig så kompetent att veta vad just du kan göra för att må bättre och bättre .

Vi går i små steg framåt fast det kan hända skillnader på kroppen relativt snart men det är indivduellt så jag kan inte lova att flödet kommer igång på dig vid första tillfället men jag kan lova att vi är en bit på väg när vi gjort en massage.

Vi erbjuder :

Lymfmassage 90 min / 60
Ir- bastu , stödstrumpor , kompressions kläder , Kinesisk tejpning för lymfsystemet , kopping , medicinsk laser , kosttillskott Bla Forever Livings Products , ekologisk kokosolja , workshops inom andning , lymfsystemet och egenvård . Allt för att du ska kunna få så mycket hjälp på vägen för ett friskare liv.
" Du har rätt att må bra "

Hoppas du vill komma och lära dig att ta hand om ditt eget lymfsystem på någon av mina workshops här framöver.


Drick gärna bra med vätska innan du kommer på massage och gärna mjuka kläder att sätta på dig efter behandling då du kommer bli avslappnad och oftast lite trött .

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Oftast mån -fre men ibland även någon helg .
Adress
Sadelmakarvägen 10
146 33 Tullinge
Tullinge Hantverksbyn
Öppna i Google Maps 🗗