Vad vill du boka?

Just nu har vi stängt för sommaren, nya tider kommer att läggas upp igen i början av höstterminen!

Välkommen att boka en tid för modern och evidensbaserad terapi, individuellt eller tillsammans med din partner!

Du är varmt välkommen att boka ett besök i fina lokaler i Vasaparken. Kontakten inleds alltid med ett kartläggningssamtal där du får beskriva vad du söker hjälp för, hur dina problem sett ut över tid samt hur din livssituation ser ut. Efter detta kommer vi göra en plan för behandlingen, vad fokus i terapin ska vara och vilken metod vi kommer att arbeta med. Observera att ett lägre pris gäller för detta första kartläggningssamtal så du ska få möjlighet att känna efter att behandlingen känns rätt för dig.

I en parterapi kommer du och din partner tillsammans på samtliga besök. Kontakten kan syfta till att lösa problem i er relation, förbättra vissa aspekter av relationen för att förhindra framtida problem och få ett tillfälle att reflektera tillsammans kring hur ni är i ert förhållande.

Om det inte finns lediga tider i kalendern är du välkommen att kontakta mig då det kan finnas återbudstider som ännu inte lagts in i kalendern!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Veronika Keri


Jag är legitimerad psykolog utbildad vid Uppsala Universitets femåriga psykologutbildning.

Jag har utbildning i flera behandlingsmetoder så som känslofokuserad terapi, compassionfokuserad terapi, KBT, mentaliseringsbaserad terapi samt parterapi och kan därför anpassa behandlingen efter kundens problem och önskemål. Jag erbjuder psykoterapi för vuxna samt parterapi.

Jag har mottagning i centrala Stockholm i Vasaparken med fem minuters promenadavstånd från St Eriksplan och Odenplan samt 8 minuter från Centralen.

Använd kontaktformulär via hemsidan vid frågor, du är även välkommen att ringa!

Välkommen att boka en tid!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vardagar 8-17

Avbokad tid senare än 24h innan besöket debiteras.
Adress
Sabbatsbergsvägen 8
113 21 Stockholm
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗