Vad vill du boka?

Ny termin startar 28/1 2019 i Yoga - Det blir klasser :
- Måndag kl 17 + 19
- Tisdagar jämn vecka 9.30-11
- Onsdagar kl 17
- Torsdagar kl 17 + 19

Vill du gå? Boka in dig i en specifik grupp -då har du din plats. Önskar du vid något tillfälle byta grupp går det bra i mån av plats.  

Vid frågor maila marie@villaandrum.com  

Ser med glädje framemot att möta Dig på mina event! Vänligen Marie
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ayurvedisk Konsultation

Du kommer för att få ta del av och få mer kunskap om vilka behov du har för att vara i din rätta balans. Du fyller i en enkät hemma innan du kommer till din bokade tid. Hos mig går vi igenom den tillsammans - tittar på hur din livsstil ser ut gällande mat, sömn, träning mm.
Jag känner på din Ayurvediska puls Vata - Pitta - Kapha. Tittar på tunga, hud, naglar för att upptäcka eventuella obalanser som kan rättas till. Du får råd utifrån detta om hur du själv kan göra för att leva i din bästa balans.
Ayurvedan innefattar helheten - även mentala och själsliga aspekter ingår.
"Små steg som vi tar varje dag till förändring - kan ge stora reslutat"
Att Må bra i kropp och själ är det naturliga"

Ayurvediska behandlingar

En behandling med fokus på huvudbotten och ansikte. Jag startar med att "dra" i håret för att få igång cirkulation. Sedan masseras huvudbotten sakta och lugnt. Därefter används en marmaolja på punkter i ansiktet . Oljan väljer du ut innan behandlingen. Finns oljor för olika obalanser, tex magproblem, problem med galla, när vi är stressade mm.
Efter det masseras hela ansikte och hals, avslutar med handmassage.
Behandlingen göres med kläder på.
Jag känner på din puls och vi kommer tillsammans fram till vilket behov av balans i kropp och själ du har just nu.. Vi väljer en marmaolja efter det och om vi behandlar en Vata, Pitta eller Kapha obalans.
Behandlingen sker med början liggande på mage - jag masserar punkter enligt speciellt schema. Därefter vänder du dig och punkter på framsidan aktiveras.
10 min vila efter behandling!
En behandling som sker genom att jag låter en tunn stråle lagom varm olja cirkulera i pannan under ca 25 min. Behandlingen är mycket Vata balanserande - ger sinnesro och lugn för ett stressat system i kroppen. Shirodhara är en terapeutisk behandling vid tex utbrändhet och utmattning. Men även som en skön Må bra behandling .

Healing

En lugn och mjuk på hela kroppen . Jag ger dig healing och känner av var i din kropp du har eventuella blockeringar , energi låsningar. Här fyller jag på med reiki energi och ger din kropp möjlighet till läkning.

Massage

En halvkroppsmassage som mjukar upp spända muskler och ökar cirkulationen i kroppen. Frigör spänningar och ger en skön avslappning.
En massage som löser upp spända muskler. Ger flöde och cirkulation till din kropp. Samtidigt en avslappnande effekt för kropp och själ.
En mjuk massage som endast göres på huden och aktiverar vårt "lugn o ro system". Masserar ej ner i musklerna. En flödande massage som ger både kropp och sinne en lugnande effekt. Kan hjälpa mot smärta - spänningar och oro.

Paket - Lång behandling

En längre behandling där du har möjlighet att verkligen slappna av och ge dig själv den tid du behöver för att må bra.
Jag börjar med en helkropps olje massage 50 min - därefter en Shirodhara behandling i pannan med rinnande varm olja i ca 25 min - Vila på bänken efteråt. Te och frukt efter behandlingen.
En längre behandling där vi börjar med Ayurvedisk facelift 25 min . Jag "drar" i håret för att få igång cirkulation i huvudbotten - därefter masseras huvudbotten lugnt och grundligt - Sen masseras en marmaolja in på punkter i ansiktet - därefter en ansiktsmassage
Shirodhara - en varmt stråle olja som cirkuleras i pannan i olika mönster 25 min - ger en oerhört avslappnande och skön känsla för kropp och själ. Te och frukt efter behandlingen.

Stödjande samtal

Ett stödjande samtal för Dig. Jag lyssnar och möter dig och dina behov där du är. Med stor ödmjukhet och empati.
Kan ge råd och tips utifrån Ayurvedisk och Yogisk filosofi.

Vi tittar på ditt "problem" eller din obalans tillsammans - hittar kanske nya vägar i tanke och handling.

"Det naturliga tillståndet är att må väl"

Yoga

Ett pass för dig som vill yoga med fokus på andning och rörelse - här pausar vi lite mellan övningarna - känner in och lyssnar av kroppen. Jag använder mig av Kundaliniyogans verktyg och med Kriyor som hjälper kroppen till balans. Balansen infinner sig i dig i den takt du behöver.
Ett yoga pass för dig som provat tidigare - Där vi gör övningar utifrån kroppens behov just nu. Mediyoga är en terapeutisk yoga form som alla kan utföra. Du anpassar alla övningar utifrån din egen kropp. Enkla men kraftfulla övningar som ger dig balans både fysiskt och mentalt.
Ett yoga pass för nya eller för dig som har mindre förmåga till rörelse pga olika anledningar. Här kan du välja att göra passet sittande på stol eller ligga på matta på golvet. Vi gör det i ett lugnt och inkännande tempo. Du väljer själv hela tiden hur mycket du vill utmana dig just idag.
Här och nu i närvaro.

Yoga Klasser

Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Villa Andrum Din Hälsa

Villa Andrum med MaYa Yoga och Ayurveda.
Jag har i 6 år drivit Villa Andrum - Baggebodavägen 536-7 , 29391 Olofström. Här finns möjlighet att hyra stugan för avkoppling - weekendpaket samt andra event som retreat och arbetsgrupper som hyr för möten och mindre konferenser. För information om Villa Andrum och vad som händer där titta på www.villaandrum.com och även på www.stugnet.se

Önskar dig innerligt Välkommen!

När jag startade med att undervisa i Yoga har jag hyrt in mig på olika platser - till NU. Jag har hittat en lokal där jag trivs mycket bra - så från v 34 startar jag upp alla mina yoga klasser där.
Önskar du behandlingar - dessa gör jag i Tallbacken Olofström.

Jag önskar Dig varmt välkommen att besöka mig! /Marie

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet efter överenskommelse med kunden.
Adress
Västra Storgatan 18
293 38 Olofström
Innovation park
Öppna i Google Maps 🗗