Vulverine

betyg4.9 Fantastiskt bra(30 betyg)
Tegelgårdsgatan 3, 211 33, Malmö
OBS 1: Just nu sker alla möten online, även om du bokat en Malmötid. Anda mig på Skype som jennykoos. Om du bokar gruppsamtal så kommer det ske över Zoom, länk skickas ut några dagar innan mötet. OBS 2: Du som bokar minst en månad i förväg, var uppmärksam på betalningslänken som skickas ut per mail eller sms 30 dagar innan bokad tid, annars blir din tid automatiskt avbokad. Denna hamnar ibland i skräpposten, så håll uppsikt! OBS 3: Bokningsbara tider läggs ut löpande, och avbokningar dyker upp direkt i systemet. Jag har alltså ingen möjlighet att återkomma om lediga tider dyker upp. Hittar du ingen tid, så finns det tyvärr lediga inga de närmsta 3 månaderna (jag lägger bara upp så långt framåt), och jag har ingen möjlighet att ordna fram ytterligare tider. Välkommen på föreläsning, till webinaret Frågelådan, bloggen eller till www.vulverine.se!

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Malmø Rådgivning Hormonhälsa80 minuter, 1 400 kr · Mer info
  Boka
 • Uppföljning Hormonhälsa Malmö 80 minuter, 1 400 kr · Mer info
  Boka
 • Uppföljning Hormonhälsa Skype 80 minuter, 1 400 kr · Mer info
  Boka
 • Skype Rådgivning Hormonhälsa80 minuter, 1 400 kr · Mer info
  Boka
 • Justissemetoden Introduktion del 2 120 minuter · Mer info
  Boka
 • Justissemetoden Uppföljning (FUS)60 minuter · Mer info
  Boka
 • Justissemetoden Återbesök40 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Jenny Koos
(30 betyg)
Justisse HRHP, HRHPE

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
30 betyg
Jenny är en fantastisk kvinna med otroligt mycket kunskap och jag rekommenderar henne varmt!
Gillade verkligen att det var en liten grupp, det kändes personlig och nära fast det var på videolänk! Jag lärde mig även av frågor som andra ställde och igenkänningsfaktorn är verkligen inte att underskatta. Det var jätteviktig information för mig och den blev förmedlad på ett väldigt begripet men även lättsamt och roligt sätt. Kan verkligen rekommendera det här formatet. Tack!
Jenny är fantastisk - varm, rak, ärlig & oerhört kompetent. Kan varmt rekommendera henne!
Hon är bäst!

Om företaget

Välkommen till Vulverine. Här kan du boka handledning i fertilitetsförståelse eller rådgivning i hormonhälsa. Jag fokuserar på att hitta grundorsaken till dina symptom och hjälpa dig att läka, med kunskap om både dina behandlingsalternativ inom den konventionella vården, jämte andra perspektiv på hälsa, friskvård och läkning. Min utbildning har bl.a. inkluderat anatomi/fysiologi/reproduktionsendokrinologi, kvinnohistoria, preventivmedels- och aborthistoria, preventivmedelsrådgivning, etik & moral i de vårdgivande yrkena och näringlära - allt med ett särskilt fokus på menscykeln och fertiliteten och den funktionsmedicinska inställningen till läkning. Min huvudsakliga examen är från Justisse College, där jag har studerat i 9 år och idag är del av fakulteten med ansvar för de europeiska eleverna. Därav är jag också medlem i Association of Fertility Awareness Professionals (AFAP). Jag är även Billingshandledare, tränad i Ayurvedisk och västerländsk örtmedicin, ODIS-certifierad doula utbildad i FUR-tekniken med kunskap om det friska förlossningsförloppet och amningsfrämjande åtgärder. Jag är inte läkare, gynekolog eller barnmorska - det jag erbjuder mina klienter är komplementärt till sådan expertis.

Bilder

Inga bilder ännu.