Vad vill du boka?

Jag är Certifierad massör och Diplomerad Medicinsk massageterapeut och Life coach.

Du kan välja att få behandling på Vital gym & hälsa i Filipstad eller i min lokal i Nykroppa Folketspark.
 Jag har också goda samarbeten med lokala företag som väljer att få friskvård på arbetsplatsen, ta kontakt för ert anpassade upplägg!


Vid massage behandlas musklerna men hela kroppen påverkas och vilka effekter massagen har är väldigt individuellt. Men något som är typiskt är att välbefinnandet ökar och smärta/ värk minskar.

Jag arbetar gärna djupt ner i musklerna och ser mina behandlingar som ett hjälpmedel till din egen kropp, så att den kan få hjälp att läka eller återhämta sig själv.Wairua tar emot friskvårdskuponger genom ePassi. Köpet genomförs när du är på plats.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Lundsberg

Massage Nykroppa

Bokas mellan 08-13.00
Massagebehandling med hjälp av varma stenar är en lugnande men väldigt kraftfull och jordande upplevelse. Värmen, tyngden och känslan av kontakten med naturen gör att kroppen slappnar av på ett annat sätt än under vanlig massagebehandling. Jag varierar behandlingen med händer och varm sten direkt på huden.
Passar bra när du verkligen vill unna dig något alldeles extra eller behöver finna tillbaka till dig själv. Värmen från stenarna får extra stela muskler att slappna av ordentligt och passar därför bra om du har haft besvär under en längre tid.
Behandlingen går djupt ner i musklerna och löser effektivt upp stelhet och spänningar, men är samtidigt väldigt avslappnande och rogivande.
Massagen går djupt ner i musklerna för att skapa bra cirkulation och löser effektivt upp stelhet och spänningar. Behandlingen inkluderar också terapeutisk stretching som är ett bra komplement till den djupgående massagen.

Specialpaket

Livet tar många tvära kast och ibland tar det längre tid innan en förändring sker, med hjälp av coaching kan du få de svar du söker och hitta verktygen du behöver. Att sätta ord på känslor och få en plan för handling är oftast det som gör att tankarna klarnar och förändringar sker.

Vart sker djupa ärliga samtal? I skogen bredvid en brasa med kaffe som kokas över öppen eld eller är det genom att sakta strosa i frisk luft och blicka ut över en sjö? Boka in en tid när det passar dig för att prata med mig och vart vi ska ses!

60 min coaching 750 kr - ett uppföljande samtal ingår.


Ett starkare friskare och gladare du!

Här är det ultimata samarbetet mellan massageterapeut/lifecoach, personlig träning och dig. Här sammanstrålar kompetenserna du behöver för att få hjälp med DINA utmaningar.
Caroline samarbetar med Niklas Lindman på Vital gym & hälsa- som är en hängiven atlet med mångårig kunskap och erfarenhet inom träning.
1. Boka in den tid när du vill bli uppringd för att bestämma när vi ska ses.
2. Träffa oss för ett personligt samtal, där vi tar reda på dina behov och fastställer dina mål.
3. Vi sammanställer en plan för träning och massage tillsammans med dig.
4. Vi kombinerar massagebehandlingar och träningsupplägg och tar nytta av varandras kunskaper för att hjälpa dig dit du vill!
Tidsperspektivet bestämmer du och priserna är individuella beroende på upplägg.


*En startavgift på 500 kr kommer att debiteras för det första inledande mötet på 30 min med oss. Avgiften kommer justeras in i totalbeloppet när du bokat in ett fullständigt upplägg.Vitalgym

Massage på Vitalgym i Filipstad
Svensk klassisk massage där du kan välja att bli behandlad på specifika ställen där du känner att du har behov ex. axlar, bröstmuskulaturen, nacke, vader eller så kan du välja att få en mer uppmjukande behandling. Den uppmjukande behandlingen skapar cirkulation i bindväv och muskler. Passar bra efter ett träningspass för att få en riktigt bra återhämtning.
Bokas mellan 08.00 -13.00
Ge kroppen en rejäl genomgång med Svensk klassisk massage. Massagen löser effektivt upp muskelknutor och triggerpunkter som kan hämma dig i din träning och återhämtning. Du kan också välja att få en mjukare behandling för att få bättre cirkulation, för att slappna av i en stressig vardag.
Kroppskännedom är viktigt och efter en massage kan musklerna vara påverkade och lite trötta eller så känns de friska och pigga pga av ny näring- och syretillförsel. Lär känna dig själv och vad som passar för just dig.
Vill du ha en bra helkroppsmassage rekommenderar jag 90 sköna minuter. Eller om du vill inkludera terapeutisk stretching i massagebehandlingen.

Wairua

Wairua- Möten som förändrar

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Parkvägen 1
680 90 Nykroppa
Filipstad Ö
Öppna i Google Maps 🗗