Waxy Norrtälje

betyg4.3 Mycket bra(78 betyg)
Astrid Lindgrens gata 15, 761 46, Norrtälje

Boka tjänst

Bilvård

  • Motortvätt inkl utvändig tvätt.30 minuter, 599 kr · Mer info
    Boka
  • Utvändig tvätt och invändig städ 30 min30 minuter, 599 kr · Mer info
    Boka
  • Utvändig tvätt och invändig städ 45 min45 minuter, 799 kr · Mer info
    Boka

Betyg och recensioner

4.3Mycket bra
78 betyg
Bokade tid hos Waxy, men det blev inte registrerat hos dem. Så det blev ingen biltvätt. Någon timme senare fick jag en påminnelse om en läkartid i Kalix. Såg att det var samma bokningprogram, så något funkar inte som det skall
Ren bil utvändigt och invändigt. TACK
Det behövs ett ordnat kösystem, svårigheter att komma in trots att jag beställt tid
Vi är återkommande kunder till Waxy i Norrtälje och är ENORMT nöjda med det arbete som de utför. Personalen är fantastiskt serviceinriktade och glada. Ser fram emot nästkommande besök. Utmärkt!

Om företaget

Välkommen till Waxy, framtidens biltvätt. Vill du endast ha en utvändig tvätt behöver du inte boka tid. Det är bara att komma förbi! Vi erbjuden den modernaste och mest miljövänliga bilvårdsstjänsten i Sverige. Hos oss kan du snabbt få en ren bil, både utvändigt och invändigt. Våra tjänster innefattar det mesta inom bilvård. Maskintvätt, handtvätt, motortvätt, klädseltvätt, impregnering, alla typer av sanering, invändig rekond, helrekond, polering och lackförsegling. Allt utförs av våra professionella bilvårdare. Vi kan även tvätta din husvagn, motorcykel, hästtransport, båt m.m. om den går in genom porten. Porten är 2.9m hög. Ring oss gärna för mer information. Välkommen!

Bilder

Inga bilder ännu.