Wellbeing 4U

betyg4.9 Fantastiskt bra(55 betyg)
Hertig Johans gata 18, 541 30, Skövde
Välkommen till mig för en stund som är bara din. En mycket viktig stund. Din stund av EGENTID Hos mig kan du känna dig trygg. Jag följer Folkhälsomyndighetens regler och riktlinjer för att hindra smittspridning av Covid-19. Jag använder alltid munskydd under mina behandlingar. God handhygien med handsprit som komplement ser jag som självklart både för mig och dig som kund. Behandlingsbänk och verktyg jag använder är väl rengjorda och desinfekterade mellan varje kund. Och självklart stannar du och jag hemma vid minsta förskylningssymton och träffas inte igen förrän vi varit symtom fria i 48 timmar. Betalning sker på plats efter utförd behandling. Du kan välja att betala via företagets Swish eller via Klarna. Varmt välkommen!

Boka tjänst

 • Färgning av bryn30 minuter, 195 kr · Mer info
  Boka
 • Färgning av fransar15 minuter, 150 kr · Mer info
  Boka
 • Browlift60 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Lashlift60 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Nyset Fransar Singel, Flatlashes eller mix.120 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Påfyllning Singelfransar, Flatlashes eller Mix90 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
55 betyg
Wow. Testa Browlift idag. Såå fint💥 Trodde aldrig att mina smala ögonbryn skulle bli så fina, men Therese kan sin sak. Rekomenderar absolut ett besök på Wellbeing4you.
Fick massage idag av Therese,kände mig otroligt avslappnad och ompysslad.Stort Tack ❤.Kan verkligen rekommenderas.
Så bra å så trevlig Reomendera verkligen kanon du är bäst
Fantastisk massös! Rekommenderas varmt!

Om företaget

Utför Fransförlängning Lash & Browlift Färgning av fransar och bryn. Pga begränsade utrymmen i mina nya lokaler kan jag för tillfället inte ta emot nybokningar när det gäller massagebehandlingar. Så fort möjlighet finns kommer tider läggas ut här. Hoppas på att det blir snart.

Bilder