Wellnesscenter

betyg5.0 Fantastiskt bra(5 betyg)
Hagagatan 31A, 602 46, Norrköping
Välkommen till Wellnesscenter! Platsen för ro och återhämtning Jag heter Anna-Maria Öhrström I hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med människor på olika sätt. Nu främst med stresstillstånd, förändring och läkning. Mina viktigaste utbildningar är Beteendevetare, Avspänningspedagog, Diplomerad taktil massör, Medicinsk yoga instruktör, Kundaliniyogalärare & Reikimaster. Jag har kurser och Workshops i mindfulness, meditation, yoga, reiki & personlig utveckling. Jag har även behandlingar i taktil massage, aromamassage, reiki, reconnective healing, ljudhealing mm. Jag har öppet enligt kalendern & enligt överenskommelse. Ansluten till Wellnet för friskvårdsbidrag. Du kan betala med swish, bankgiro eller klarna Du debiteras 100 % vid uteblivet besök. Hagagatan 31 A Ingång på baksidan av huset en trapp ner. Det är gratis parkering utanför på gatan och närmaste spårvagnshållplats är Hagaskolan. Vid frågor, mejla eller sms:a mig då jag är svår att nå på telefon då den ofta är på ljudlöst. Jag svarar så fort jag kan!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Anna-Maria Öhrström
(5 betyg)
Beteendevetare, Avspänningspedagog, taktil massörKlarna

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
5 betyg
till Anna-Maria Öhrström
Anna-Maria guidar i en miljö av fullständig trygghet, värme och kärleksfulla vibrationer. Så tacksam för alla sessioner jag haft möjlighet att göra med henne!
till Anna-Maria Öhrström
fantastiskt bemötande och så varm och härligt miljö. Rekommenderar alla att gå till wellnesscenter

Om företaget

Välkommen till Wellnesscenter! Platsen för ro och återhämtning Jag heter Anna-Maria Öhrström I hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med människor på olika sätt. Nu främst med stresstillstånd, förändring och läkning. Mina viktigaste utbildningar är Beteendevetare, Avspänningspedagog, Diplomerad taktil massör, Medicinsk yoga instruktör, Kundaliniyogalärare & Reikimaster. Jag har kurser och Workshops i mindfulness, meditation, yoga, reiki & personlig utveckling. Jag har även behandlingar i taktil massage, aromamassage, reiki, reconnective healing, ljudhealing mm.  Jag har öppet enligt kalendern & enligt överenskommelse. Ansluten till Wellnet för friskvårdsbidrag. Du kan betala med swish, eller klarna, Du debiteras 100 % vid uteblivet besök.  Hagagatan 31 A Ingång på baksidan av huset en trapp ner.  Det är gratis parkering utanför på gatan och närmaste spårvagnshållplats är Hagaskolan. Vid frågor mejla eller sms:a mig då jag är svår att nå på telefon då den ofta är på ljudlöst. Jag svarar så fort jag kan!

Bilder