Boka AtlasPROfilax

AtlasPROfilax (René-Claudius Schümperlis metod) är en helt ofarlig och ytterst effektiv behandlingsform. Den utgör grunden för en kropp i balans. AtlasPROfilax finns sedan slutet av 2010 hos oss i Örebro. För alla som vill tänka förebyggande och för dig som har besvär med migrän, värk och stelhet i rygg och nacke, bäckenrotation, höftbesvär, skolios, käkproblem m.m.

AtlasPROfilax är en unik neuromuskulär massage av nackmusklerna som korrigerar en befintlig felrotation av den första halskotan Atlas, helt säkert och utan kiropraktik och med ett bestående resultat. Om du senare råkar ut för en olycka/manipulation där huvudet/nacken påverkats, kan du boka "Överenskommen terapitid" hos den som behandlade dig med AtlasPROfilax.

I behandlingspriset ingår även ett återbesök för efterkontroll samt mjukgörande massagebehandling av rygg- och nackmuskulatur.

Läs mer om AtlasPROfilax på vår hemsida www.widehammar.se.

Vecka 31

Tips! Inga lediga tider? Välj en annan kalender i listan ovan.

juli 2019

måntisonstorfrelörsön
v271234567
v28891011121314
v2915161718192021
v3022232425262728
v312930311234
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Widehammar Praktiken AB

Magnus & Johanna Widehammar är båda certifierade Atlasprofs (Atlasspecialister) i den schweiziska metoden AtlasPROfilax.

När den översta kotan - Atlaskotan; den som huvudet vilar på - inte ligger i balans, rubbas hela kroppshållningen. Även viktiga funktioner som blodförsörjning, nerver, ryggmärg och lymfsystem kommer i kläm. AtlasPROfilax är en mycket skonsam korrigeringsmetod av Atlas med enbart neuromuskulär massage. Det är ovanligt att man behöver göra om behandlngen. Vi följer upp dig med ett återbesök där vi kontrollerar att resultatet är stabilt. Du får även hjälp att lösa upp muskulära spänningar i rygg och nacke med massage. Hos de flesta är Atlas ur sitt rätta läge från födseln och man kan gärna göra AtlasPROfilax i förebyggande syfte. Läs mer på www.widehammar.se.

Du kan även separat boka skön radiovågsmassage (NBE) och återhämtande Taktil Stimulering hos oss!

Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vi har varierande öppettider på praktiken och lägger ut tider efter hand. SMS:a eller ring oss gärna om ni vill boka längre fram.
Adress
Bettorpsgatan 12 C
703 69 Örebro
Norr om centrum
Öppna i Google Maps 🗗