Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

WS och Company

Välkommen till en riktigt kreativ värld, med engagerade kursledare med smarta kursupplägg.

I vår katalog av kurser hittar du det mesta från traditionella kurser till helt unika. Vi täcker ett brett område från konst till gjutning. Våra kursledare har alla lång erfarenhet av vad de lär ut och har själva lagt upp sina kurser efter erfarenhet och kunskap, detta gör att du får ta del av kursledarens erfarenheter och gör kursen mer lärorik.

Vår kurslokal är helt nyrenoverad med gott om svängrum, genomtänkt utrustning och självklart suverän belysning som får färger och former att komma till sin rätt.

Kurslokalen ligger i direkt anslutning till vår butik. Det här är en av våra styrkor. Vi har drivit WS och Company som butik och webbutik under 7 år. Vi har tack vare detta ett svårslaget materialutbud vilket gör att du som kursdeltagare alltid har tillgång till riktigt bra hjälpmedel och dessutom även tillgång till butikssortimentet, med rabatt.

Vår dagliga verksamhet med butik, webbutik och kurser gör att vi vet vad vi lär ut. Vi arbetar med support på våra varor från konstnärsartiklar till bygg och gjutning, stort som smått, dagligen. Det är en trygghet för dig.

…och du, du har väl inte missat att vi även håller events och kalas för både företag och privatpersoner. Bland våra events hittar du barnkalas, möhippor, företagsevent, specialkurser och gruppbokningar. Mer om detta hittar du i vår webbutik www.wsochcompany.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider måndag - fredag 11-18
lördag 11-15
Söndag Stängt
(kursdeltagare kan dock handla även söndagar)
Adress
Tornbyvägen 3
582 73 Linköping
Öppna i Google Maps 🗗