Vad vill du boka?

✎ KÄRA KUNDER! 

💎Vip kunder ha ett bra priser gäller för dig som kommer ofta..💎

 Vi erbjuder på att besöka oss med 4/5 veckors mellanrum och ta del av våra förmånliga priser i prislistan vaxning.  

✎OBS; Den 18/01/19 börjar vår kampanj då du får rabatt på vaxning, massage och klassisk ansiktesbehang.

Erbjudanden kan köpas som presentkort. På våran salong erbjuder vi behandlingar inom estetisk. Hudvård, kroppsvård, hårborttagning. Vi utgår ifrån att "alla förtjänar att känna sig fina” men vi vet också att alla har olika förutsättningar och/eller önskemål.

Kundnöjdhet och trygghet är vår främsta prioritet, därför jobbar vi endast med högklassiga produkter som kännetecknas av hög säkerhetsprofil. Hos mig får du hjälp och råd av en utbildad hudterapeut med mångårig erfarenhet.

Jag har universitetsexamen, i kosmetologi /estetiska från Fatec Pb och fill kand i estetiska postoperativa behandlingar från universitetet Gama Filho RJ i Brasilien. Jag har även vidareutbildning i lymfdränage enligt Dr. Leduc-metoden och stor erfarenhet av post-operativa behandlingar.

Jag har ocskå utbildning kurs i hårborttagning från Senac Pb, den första skola som började ge kurser i hårborttagning i Brasilien, för mer än 50 år sedan! Jag har jobbat 20 år med olika skönhetsbehandlingar av ansiktet och kropp som ansiktsbehandlingar, hårborttagning, kroppsbehandlingar, lymfdränage, massage och kemikalier.

 Är du intresserad av någon behandlingar då är du välkommen att ringa på tel.08-640 25 65 / 076 768 6723

Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

ERBJUDANDE


Ansiktsbehandling klassisk, C-vitamin boost eller frans- och brynfärgning ingår utan extra kostnad.

L-askorbinsyran (C-vitamin) stärker upp huden genom att öka hudens nätverk av collagen och elastin. Behandlingen motverkar bland annat pigmentförändringar. Erbjudandet är giltigt till sista september.

Ingår:
Hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, frans- och brynfärgning eller C-vitamin komplex, por-rengöring, massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar, ansiktsmask anpassad efter din hudtyp, creme samt ett UV skydd.


OB: Alla fredag 850:-
OBS: ERBJUDANDE

Alla måndag brasiliansk vaxning

ordpri 600:- / 500:-
OBS.

Alla onsdag massage hell kropp ordpris 1000:- / 850:-


*Erbjudanden kan köpas som presentkort


FRISÖR

Hårinpackning + styling fön kort hår

Den behandlingen lämpar sig till hår som tenderar att bli matt, uttorkat, tovigt, livlöst och kluvna toppar. Slitet hår saknar ofta viktiga näringsämnen såsom keratin, kollagen och viktiga vitaminer.

Inpackningen är en hårkur för poröst och skadat hår. Inpackningen innehåller mikroproteiner, vilket ska tränga djupt in i håret för att återställa fukthetsbalansen och reparera skador av kemikalier och mekanisk miljörelaterad stress. Hårstrukturen kan bli förbättrad och håret kan kännas silkesmjukt efter behandlingen.


Hos Wande
OBS.

Tid kan vara beroende på hårets struktur.
Barn klippning inkl tvätt (0 -12 år)
Vi rekommenderar en keratin behandling för kemiskt skadat hår som genomgått färgning, blekning, rak permanent, solblekt hår, livlös och allmänt skadat och slitet hår.

Produktens funktion är att fukta, reparera sprött och dött hår, ge stadga, ge glans, normalisera hårfiberns struktur med dess naturliga ämnen. Behandlingens tid kan variera mellan 1-1,5 timmar beroende på hårkvalité och behov.

OBS: Vi har brasiliansk mark och Europeisk mark

Obs! till alla typer hår
Beroende på hårets långd, kan du rakna med
90 - 170


Hos Wande
OBS:

Klippning m hår (inkl. tvätt och fön)

Hos Wande
FOLIESLINGOR
90 min 1.000,00 kr
OBS:

Fråga din frisör om vilka produkter som är bra för just ditt hår.
Vårda ditt hår med bra produkter mellan dina behandlingar så får du ett mer bestående resultat.

KROPPSVÅRD

DETOXBEHANDLING
60 min 1.200,00 kr

Endermologi

Ny revolutionerande teknik: skulptera din kropp utan kirurgi! Lipomassage är en naturlig metod som används för en långsiktig fettreducering som leder till en slankare figur. Lipomassage fokuseras på lokala fettreserver och problemområden där man eliminerar djup fettvävnad som inte försvinner genom traditionella metoder.

Under själva behandlingen deltar man aktivt genom att utföra en serie rörelser som syftar till att spänna samt slappna av i musklerna, vilka gör att vävnadslagren separeras och att fettdepåerna där under behandlas. Patenterade, motoriserade rullar från LPG stimulerar fettnedbrytningen genom massage enligt ett specifikt mönster. Detta utlöser lipolys, det vill säga fettnedbrytning, i fettcellens kärna. Under behandlingen, vilken trots sin effektivitet är behaglig, bär man en kroppsstrumpa. Resultat syns redan efter sex stycken 35-minutersbehandlingar.

Antalet behandlingar som behövs för bästa resultat varierar beroende på kroppstyp, fysik, ålder samt kostvanor. Att själv hålla sig till en nyttig kost samt att motionera regelbundet bidrar självklart till att resultatet bibehålls
Behandlingen passar både män och kvinnor.

• Reducerar överflödigt fett på problemområden
• Reducerar celluliter
• Formar och lyfter rumpan
• Framhäver kroppens konturer
• Formar och lyfter kroppens konturer
• Återställer hudens elasticite
• Slimmar figuren
• Ökar fettförbränningen
• Gör huden mjukare och slätare
• Skalar av döda hudceller och gör huden smidigare och fastare
• Förbättrar lymfdränaget

Effektivt också mot:

• rumpan
• Huvudvärk
• Ödem
• Ärrvävnad
• Stelhet
• Lymfödem
• Brännskador
• Sclerodermi
• Fibromyalgi
• Fibroser
• Muskelsmärtor, sport – uppvärmning och återhämtning
• Skador – dränering & cirkulation rumpan
• muskelbristningar, ligament, tendiniter

Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss.

By Wande
OBS

VI BEHANDLAR OM MED 2 APPARATER OCH LOKALISERAD MASSAGE.

För att uppnå bästa resultat krävs regelbunden behandling.
Vi erbjuder därför en kur på fem gånger under fem veckor för bästa resultat. Därefter räcker det med ett par gånger i månaden.


Vi använder av oss en mineralrik skrubb baserat på havssalt från Guerande som ger en mild, men ändå kraftfull peeling som gör huden silkeslen, fräsch och glödande.
masserar sen in en kroppsolja med rosenextrakt, framtagen för att intensivt återfukta, kapsla in fukt och ger huden en frisk och ungdomlig. Din hud får en hel ny lyster.


Jag vill ge er hjälp och råd i min roll som utbildad och specialiserad hudterapeut och lymfterapeut med mångårig erfarenhet. Jag vill att mitt arbete både ska handla om skönhet och hälsa.

Lymfdränage är en manuell behandlingsmetod, där man med särskilda lätta massagerörelser- pumpande, glidande, tryckande rörelser i cirkel- eller spiralform - söker driva lymfvätskan vidare i rätt riktning. Genom att påverka lymfströmmen kan skadliga ämnen avlägsnas snabbare. Särskilt viktigt anses det vara att överflödig äggvita (protein-ämne) i cellmembranen förs bort, då denna binder vätska så att svullnader (ödem) uppstår. Dränagen påverkar också det autonoma nervsystemet och verkar smärtstillande och lugnande. Lymfdränage kan utföras både som självmassage och som behandling med hjälp av en Specialist lymfterapeut. Metoden används vid bl.a. hudåkommor, idrottsskador, ärr och acne.

Den är mycket effektiv vid svullna ben, svullen arm efter bröstoperation,magoperation,lynftoperation,migrän, spänningshuvudvärk, sömnbesvär.
Andra exempel: frakturer växer samman snabbare, kalk- och broskbildning undviks genom förebyggande behandling. Lymfdränage borde vara en självklarhet före och efter operationer för att eliminera slaggprodukter, undvika "operationschock", minimera ödem, dvs behandla bindväven så att den blir elastisk och därmed minimera ärrbildning.

Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss.
Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss .
Vad är Pump Up Body Method

Pumpa upp längd metoden är en unik estetisk förfarande för kropp gjord med rotskott som bär en pulsad tryck i skinkorna med en massage utvecklats för att förstärka effekterna av denna apparat och en unik produkt som ökar kollagenproduktionen regionen.

Pump upp body metod syftar till att öka och forma rumpan. Behandlingen främjar också en förbättring av celluliter och slapp. Fördelar pumpa upp body method

Proceduren är snabb, smärtfri och presenterar resultaten efter sessionen. Förutom att behandla alla de punkter som nämns ovan, Pump up body method befrämjar också ökad lokalt blodflöde, främjar produktionen av kollagen och accelererar den lokala metabolismen och även förbättrar muskel näring i regionen.

Hur Pump Up Method Body ?

En session börjar med ett specifikt massage glutealregionen, utförs med rörelser och krämer potencializarão att resultaten gör utrustning. En massage efter som sugkoppar är na region applied and vakuum ökas successivt, med start processen med pulsad tryck.

Längd make behandling

Hur sessioner pump up method pro kroppen har 60 Längd minuter. Intervallet mellan sessioner och minst 48 timmar. Den personliga estetic måste utvärdera regionen och rekommendera det totala antalet sessioner för att se Få hum varaktig effekt.

Vård efter behandling

Efter att förfarandet och inte behövde vila, en promenad aktiviteter och omedelbar. Kan rodnad och domningar på platsen för ansökan efter logotyp, men denna effekt varar oftast bara några minuter.

Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss .
Cellulitbehandling ges med en särskild massageteknik och en speciell produkt.

Celluliter är "ihopklumpade" fettceller med "gropar" mellan. Fett ansamlas där det är sämre cirkulation.

Cellulitbehandlingen är en djupgående och grundlig behandling. Vi börjar med en analys av dina celluliter och lyssnar på dina önskemål. Vi mäter området ( för att kunna mäta effekten av behandlingen) behandlar med torrscrub och därefter koppningsbehandling med en speciellt produkt, aparater,anticellulitolja, och avslutar med lite klassisk lokal massage .

Behandlingen jobbar med alla tre hudlagren, bindväven och musklerna vilket resulterar i en slätare och smidigare hud, samt muskelavslappning.

För att uppnå bästa resultat krävs regelbunden behandling.
Vi erbjuder därför en kur på fem gånger under fem veckor för bästa resultat. Därefter räcker det med ett par gånger i månaden. Behandlingen utförs på ben, rumpa, allt efter dinna behov och tar ca 60 minuter.

Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss .
Fettreducering på lår, stuss, mage och ”lovehandles”.

Fettreducering med kavitation för större fettansamlingar. Behandlingen avslutas med åtstramning av huden för jämnare resultat.
För bästa resultat bör man behandla minst två gånger per vecka. Behandlingarna bör helst upprepas tio gånger, beroende på förutsättningarna och vad man vill uppnå för resultat.
Bedömning och rekomentation ges av terapeuten vid en första konsultation. För man eller kvinna.

En haltimmes konsultation kostar 200 kronor, som räknas av på första behandlingen.

Ej

Vi behandlar inte:
Gravida, ammade
Personer med: Pace-maker.
Kopparspiral om beh. gäller mage.
Områden där proteser eller skruvar finns
Insulinbehandlad diabetiker
Personer med epilepsi
Skadad hud
Hjärtproblem. Förhöjd risk för blodpropp.
Stora åderbråck
Leversjukdom.
Njursvikt
Personer som äter blodförtunnande läkemedel
Trumhinnan är skadad, inflammerad eller ersatt trumhinna
Tumörsjukdom

För att uppnå bästa resultat krävs regelbunden behandling.
Vi erbjuder därför en kur på fem gånger under fem veckor för bästa resultat, normal pris 7.495,00 . Därefter räcker det med ett par gånger i månaden. Behandlingen utförs på ben, rumpa, allt efter dinna behov och tar ca 60 minuter.
Visst är det härligt att vara gravid, att se fram emot ett helt nytt liv. Men det är också en period då ditt behov av avspänning ökar. Från fjärde månaden och framåt kan det börja kännas av ordentligt i kroppen.

Att röra på sig, träna och vara i bra form hjälper naturligtvis. Massage, som du kan börja med från 13:e veckan ända fram till strax innan förlossningen, är ett bra komplement. Forskning visar att massage minskar din oro, sänker stresshormonerna, kan minska komplikationer under förlossningen och även tiden efter att du fött.

Går du regelbundet på massage får du hjälp att komma ner i varv och förbereda dig för det lugn du behöver ha när du ammar. Faktum är att det lugnande hormonet oxytocin utsöndras vid massage såväl som när man ammar.

Oxytocin är en neuropeptid som utsöndras i kroppen vid exempelvis massage, i samband med förlossning eller när en kvinna ammar sitt barn och har då en lugnande och smärtlindrande effekt.

Gravidmassage förbättrar immunförsvaret, vilket är extra viktigt under graviditeten. Hos mig behandlas du på en massagebänk som är speciellt framtagen för den växande magen. Det gör att du kan njuta av behandlingen både på mage och på rygg.

Under graviditeten är det vanligt att man samlar på sig vätska i kroppen och kan få besvär med t ex carpaltunnelsyndrom. Genom förebyggande massage kan man hjälpa kroppen att bli av med vätska och öka blodcirkulationen som kan minska svullnad och de komplikationer som det kan medföra.

När ska man börja med massage för gravida?
Massage, som du kan börja med från 13:e veckan ända fram till strax innan förlossningen,
Massage är bra under hela graviditeten, men tänk på att börja tidigt för att motverka ryggont,
hudbristningar eller andra komplikationer.
KAVITATION

Kavitation är ultraljudsvågor med låg frekvens. Det är helt ofarligt.
Behandlingen är smärtfri, lämnar inga ärr och har ingen läkningstid. Man känner inte mer än en beröring från maskinens handtag och lite värme.

Vad händer i kroppen vid behandling med Kavitation?

Kavitationen/ ultraljudsvågorna bildar små mikroskopiska bubblor som får membranen (skalen) runt fettcellerna att bli instabila så att fettet i cellerna kan läcka ut. Fettet och slagget avlägsnas sen den naturliga vägen, genom lymfan och urinen. Detta sker utan att påverka omgivande struktur. Andra typer av celler ex. hud och blodkärl påverkas endast genom en ökad cirkulation.

Alla typer av fett – utom visceralt fett (det som ligger under muskler och i organ i kroppen) kan behandlas.

Vem passar behandlingen till?

Kavitation passar dig som har områden på kroppen med fettdepåer och celluliter. Metoden ersätter inte träning och en bra kosthållning, utan ska ses som ett komplement till det, för att reducera envisa fettdepåer som inte vill försvinna trots träning.

Hur snart ser jag resultat?

Resultaten varierar från person till person, men det är inte ovanligt att man efter första behandlingen kan göra mätbara resultat och framför allt känner skillnad på t.ex. sina byxor efter ett par behandlingar.En kombination av Radiofrekvens i behandlingen kan med fördel väljas till för att dessutom strama upp huden.

Man kan behandla max. två områden/ tillfälle. (Ex. på två områden; mage, stuss) detta för att kroppen skall hinna ta hand om slaggprodukter som frisätts. Behandlingarna tar cirka 60 minuter.

För vilka passar inte behandling med Kavitation?

Personer med lever eller njurproblem, gravida, högt kolesterol värde, proteser av metall inom behandlings området, högt blodtryck, diabetes, epilepsi, feber, eller pacemaker bör inte behandlas.

Massage ökar blodcirkulationen i musklerna och spända muskler mjukas upp.
Massage är även smärtdämpande genom sin avslappnande och cirkulationsökande verkan, då en spänd muskel har en störd cirkulation och ofta är smärtande.

Massage stärker immunförsvaret och har en avslappnande effekt, vilket ökar ditt allmänna välbefinnande.
Att tänka på: massage rekommenderas ej vid förkylning, feber, inflammationer eller akuta tillstånd.
OBS

VI BEHANDLAR OM MED APPARATER OCH LOKALISERAD MASSAGE.

För att uppnå bästa resultat krävs regelbunden behandling.
Vi erbjuder därför en kur på fem gånger under fem veckor för bästa resultat. Därefter räcker det med ett par gånger i månaden.


Med vitaliserande och stärkande alger från havet. En lyxig utrensande spa-kur med kroppsskrubb, närande kroppsinpackning med spirulina samt ett härligt värmande kurbad.

Kuren inleds med en djuprengörande, uppfriskande kroppsskrubb. Skrubben avlägsnar det översta torra hudlagret och förbereder för den närande kroppsinpackningen med spirulinaalger, rika på proteiner, mineraler och vitaminer. Medan algerna verkar på kroppen utförs ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Därefter väntar ett stärkande mineralrikt kurbad. Behandlingen avrundas med applicering av en kroppscrème samt aromaolja som främjar cirkulationen, stramar upp och gör huden mjuk och smidig.
Multipolär radiofrekvensbehandling ger en samtidig uppvärmning av de djupa och ytliga lagrarna av huden med hjälp av radiofrekvensbågar. Behandlingen stimulerar produktionen av nytt kollagen. Genom uppvärmning åstadkomms såväl en åtstramning av huden, en ökad blodgenomströmning och dränering av fetthaltiga avlagringar från det lymfatiska systemet.

Behandlingen görs med en utrustning som har multifrecuencial teknik, vilket gör det möjligt för att arbeta med precision till ett visst djup.

Stimulering av kollagen och elastin ger en fast hud. Bekämpar slapphet och ger vävnaden styrka. En ökad cirkulation underlättar eliminering av subkutan fettvävnad. Främjar lipolys som stärker hudens struktur och eliminerar celluliter. Minskar volymen och modellerar kroppen. Behandlingen förhindrar uppkomsten av celluliter och lokala fettansamlingar.

En haltimmes konsultation kostar 200 kronor, som räknas av på första behandlingen
Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss .
Thermolipolisis betyder förlust av fett (lipo) genom eller i samband med värme (Termo).

Thermolipolisis består av applicering av värme för terapeutiska ändamål. Värmen är en naturlig terapeutisk agent och dess användning går tillbaka till antiken. Redan grekerna, romarna och egyptierna använde värme med framgång vid behandling av många sjukdomar.

För bästa behandlingsresultat rekomenderar vi behandling två gånger per vecka.
Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss på .

HUDVÅRD

OBS; Just nu har vi erbjudande bara på tisdag 850:-

Jag utgår från din huds behov och förutsättningar.
Du får en individuellt anpassad behandling, skräddarsydd för just din hud och dina önskemål.

Behandlingen inkluderar:
rengöring, hudanalys, porrengöring, mask, ögonserum och dagcreme.
Detta är en ny högeffektiv utrustning för photostimulering av kroppens celler med LED ljus. Maskinen återskapar de flesta våglängder som finns i solljuset utom t.ex. UV-ljus. Effektiv mot acne och acneärr, föryngra och strama upp huden, stimulera elastan och collagen bildning, infekterade sår och operationsärr. Olika inflammationer, t.ex. bihålleinflammation, led och muskelinflammationeer och tandinflamation.


Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss på www.wsiestetica.se
Microneedling( elektrisk nålbehandling ) är en effektiv behandling med tydliga resultat.
Rekommenderas för:

- åldrad och spänstfattig hud
- fina linjer och rynkor
- huduppstramning och -föryngring
- stora porer
- milier och pormaskar
- pigmenteringar
- ärr ( akne, kirurgi, brännskador)
- bristningar

Genom att använda en apparat, dermapen, jobbar jag målmedvetet efter ditt önskemål och hudens tillstånd. En lämplig behandlingspreparat som t. ex ett serum används samtidigt som apparaten Dermapen behandlar ansikte efter ordentligt ansiktsrengöring. Avslutas alltid med lugnande Aloe Vera mask som verkar i 15min och då ingår en skön huvudmassage under tiden masken verkar.

Du kan uppleva ansiktsrodnad upp till 12 timmar efter behandlingen. De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteter direkt efteråt. Återhämtningstiden är med andra ord minimal men beror på intensiteten av behandlingen.


Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss på www.wsiestetica.se
Acnebehandling mot acne är anpassad för dig oavsett ålder som har problem med acne finnar. Behandlingen är effektiv för dig som vill ta bort acne/finnar i ansiktet, på bröstet eller på ryggen. Under acnebehandlingen görs följande:

Först rengör vi huden med en peelingtvätt som kommer ner på djupet och löser upp propparna och avlägsnar döda hudceller. Efter det ångar vi upp huden med en vapozon för att sedan göra en genomgående portömning (i vissa fall används även en liten lansett för att öppna upp porerna) Sedan rengörs ansiktet med ett bakteriedödande ansiktsvatten för att sedan lägga på en specialanpassad lermask som dämpar rodnad och drar ihop porerna. Behandlingen avslutas med en mycket fuktberikande dagcremé.
Miljöskadad hud är ett resultat av exponering av skadliga faktorer som sol och föroreningar. Solen är ansvarig för 80% av hudens åldrande. WSI hudvårdsprogramm är designat för en kontinuerlig förnyelse av huden genom att öka cellregenereringen. Huden skyddas mot skadliga element som UV-strålning. Skador från fria radikaler kontrolleras och minskas.

Vad kan du förvänta dig av våra anti-age behandlingar och hudvårdsprodukterna från Adcos eller Clinicare.

* Reducering av fina linjer och rynkor
* Mjuk och smidig hud
* Ökad lyster och vitalitet
* Förbättrad hudspänst
* Minskad torrhet
* Övergripande förbättring i hudens välmående


En aktiv hudföryngrings-behandling. Active complex är en vetenskapligt utvecklad trippelkombination av AHA syror innehållande glycol-, citrus- och mjölksyra. Används för att uppnå ökad lyster, elasticitet, finare hudstruktur och blekare pigmentering. Resultatet ger en elastisk hud med hög fuktnivå. En mer förfinad hudyta, mindre porer, utstrålning och vitalitet. Behandlingen rekommenderas till miljöbelastad, hyperpigmenterad eller problemhud.

INGÅR:
Hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, por-rengöring, Trippel AHA syra , Active Complex, Därefter en ansiktsmask, serum, dagcreme, och UV-skydd.

För att uppnå bästa resultat krävs regelbunden behandling.
Vi erbjuder därför en kur på fem gånger under fem veckor för bästa resultat, normal pris 6.000,00 . Därefter räcker det med ett par gånger i månaden. Behandlingen utförs på ben, rumpa, allt efter dinna behov och tar ca 60 minuter.
Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss på www.wsiestetica.se
Denna kraftfulla behandling vänder sig till alla hudtyper som är i behov av att förbättra fasthet, öka fukten och jobba på linjer och lyster.

Peelingen består av en AHA-peeling som innehåller fem aktiva ingredienser och lystergivande ämnen: glykol- och mjölksyra, salisylsyra, Immuno skin complex, c-vitamin och indiskt fikonextrakt.

Din hud blir berikad av antioxidanter och antiinflammatoriska ämnen som gör huden mer motståndskraftig mot yttre miljöpåverkan.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, mask (en reparerande, lätt kylande mask) och avslutande fukt- och skyddsprodukter.
Ett paket med sex behandlingar kostar 6 300 kr

Under konsultationen går vi igenom din hy och dina önskemål för att ta reda på vilken typ av kemisk peeling som passar just din hy. Vi tar även fram en behandlingsplan och tittar på hur många behandlingar som kommer att behövas för ett riktigt fint resultat. Givetvis svarar vi även på alla dina frågor.

Under konsultationen gör vi även ett "Patchprov" där vi applicerar lite av den kemiska peelingen du är intresserad av att utföra på huden för att testa hur just din hy reagerar. Detta för att säkerställa att du kan genomföra behandlingen utan negativa eller ovanliga reaktioner.

OBS! Du måste alltid genomföra en konsultation innan vi utför kemisk peeling! Konstnaden för konsultationen dras sedan av på kostnaden för behandlingen.

Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss på www.wsiestetica.se
Hud Konsultation

Jag gillar att alltid kunna ge resultat och hjälpa dig i dina förväntningar. Därför erbjuder jag dig alltid en kostandsfri konsultation. Boka denna konsultation i första hand om du känner att du behöver bolla dina tankar.
I denna behandling utgår jag från din huds behov och förutsättningar.

Du får en individuellt anpassad behandling, skräddarsydd för just din hud och dina önskemål. Behandlingen inkluderar
rengöring, hudanalys, porrengöring, mask, ögonserum och dagcreme.

Och ansiktsapparatur i en ansiktsbehandling
Djuprengöring- desincrustation
Intensiv fuktbehandling- Iontoforese
Antibakteriell bahandling- direkt högfrekvens


Som avslutning ingår tio minuter massage av händer, fötter eller hårbotten.

För att uppnå bästa resultat krävs regelbunden behandling.
Vi erbjuder därför en kur på fem gånger under fem veckor för bästa resultat, normal pris 6.500,00 . Därefter räcker det med ett par gånger i månaden. Behandlingen utförs på ben, rumpa, allt efter dinna behov och tar ca 80 minuter.
Lymfflödesmassage rekomenderas för behandling av svullnader som uppstår vid bristfällig transport av lymfa.

Behandlingen kan göras i samband med en peel-behandling och rekommenderas också om du har acne eller tendens till acne.

Det är en mycket skön och behaglig behandling som ökar välbefinnandet. Jag ger dig information om hur du kan förbättra ditt lymfsytems arbete genom egenvård.


Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss på www.wsiestetica.se

Känns din hud grå och livlös? Då är microdermabrasion lösningen på dina problem. Det är en form av hudslipning för borttagning av det förtjockade hudlagret av döda hudceller. Metoden bygger på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum samtidigt som diamantkristaller skonsamt slipar och jämnar ut huden. Resultat syns redan efter första behandlingen och bäst resultat nås av en serie behandlingar.

Microdermabrasion är mycket lämpligt vid
pigmentförändringar, åldrad hud (rynkor), skadad hud, ärrbildningar, acne och hudbristningar eller för att ge en rejäl uppfräschning av huden. Metoden fungerar för alla åldrar och på alla hudtyper

I varje behandling ingår: det hudanalys, hudrengöring,peeling microdermabrasion ( hudslipning), närande serum,ansiktsmassage med LED-light-terapi. Behandlingen avslutas med algmask, närande fuktkräm och skyddskräm.


För att uppnå bästa resultat krävs regelbunden behandling.
Vi erbjuder därför en kur på fem gånger under fem veckor för bästa resultat, normal pris 6.000,00 . Därefter räcker det med ett par gånger i månaden. Behandlingen utförs på ben, rumpa, allt efter dinna behov och tar ca 60 minuter.


Direkt efter behandlingen uppstår en lätt rodnad på det behandlade hudområdet. I vissa fall vid riklig pigmentering kan även en lätt svullnad uppkomma. Under 1-3 dygn efter behandlingen kommer pigmenten att mörkna och i vissa fall bli helt svarta innan de faller av efter 4-7 dygn.

Genom cellförnyelse kommer ny hud att hinna bildas under de områden som fjällar av vilket innebär att hudbarriären helan tiden är intakt och risken för hudinfektioner är minimal. I normala fall behövs endast enstaka behandlingar men vid djupliggande pigment måste behandlingen upprepas 2-3 gånger.

Det finns några typer av pigmenteringar, t ex melasma, som kan vara svårbehandlade och kan därför återkomma efter relativt kort tid 1-3 månader och behandlingen får då upprepas alternativt kombineras med preparat som hämmar melaninproduktion.


Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss på www.wsiestetica.se
Multipolär radiofrekvensbehandling ger en samtidig uppvärmning av de djupa och ytliga lagrarna av huden med hjälp av radiofrekvensbågar. Behandlingen stimulerar produktionen av nytt kollagen. Genom uppvärmning åstadkomms såväl en åtstramning av huden, en ökad blodgenomströmning och dränering av fetthaltiga avlagringar från det lymfatiska systemet.

Behandlingen görs med en utrustning som har multifrecuencial teknik, vilket gör det möjligt för att arbeta med precision till ett visst djup.

Stimulering av kollagen och elastin ger en fast hud. Bekämpar slapphet och ger vävnaden styrka. En ökad cirkulation underlättar eliminering av subkutan fettvävnad. Främjar lipolys som stärker hudens struktur och eliminerar celluliter. Minskar volymen och modellerar kroppen. Behandlingen förhindrar uppkomsten av celluliter och lokala fettansamlingar.
Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss .
Anti-aging

För ett hålbart resultat som varar i flera månader
Jag rekomendera ett kur på en gånger varannan vecka

Special paketpris fyra gånger : 4.400Önskar du att boka en tid för konsultation och/eller behandling, var god kontakta oss på www.wsiestetica.se

VAXNING DAM

INFORMATION OM VAXNING

I denna behandling vaxar man halva ben i 4-5 veckor
ord pris 350 kr.

OBS: Vip


Denna behandling är ej lämplig för dig som använder recept-belagda exfolierande läkemedel med exempelvis A-vitaminsyra.

Att tänka på före vaxning för bästa resultat:
Håret bör vara minst 5 mm långt. Alla har individuell hårväxt men generellt kan vi vaxa områden som blivit rakade två veckor tidigare, eller cirka tre veckor efter senaste vaxningstillfället.

Efter vaxningen:
Håll det vaxade området rent och undvik värme och friktion under 24 timmar. Inga bastubad, jacuzzibad, simbassäng eller liknande. Inget direkt solljus eller solarium. Undvik hård träning och parfymerade produkter som tvål, kräm, deodoranter, etc. Använd luftiga och bekväma kläder.
INFORMATION OM VAXNING

Denna behandling är ej lämplig för dig som använder recept-belagda exfolierande läkemedel med exempelvis A-vitaminsyra.

Att tänka på före vaxning för bästa resultat:
Håret bör vara minst 5 mm långt. Alla har individuell hårväxt men generellt kan vi vaxa områden som blivit rakade två veckor tidigare, eller cirka tre veckor efter senaste vaxningstillfället.

Efter vaxningen:
Håll det vaxade området rent och undvik värme och friktion under 24 timmar. Inga bastubad, jacuzzibad, simbassäng eller liknande. Inget direkt solljus eller solarium. Undvik hård träning och parfymerade produkter som tvål, kräm, deodoranter, etc. Använd luftiga och bekväma kläder.
I denna behandling vaxar man armhålorna Vip 4-5 veckor
ord pris 250 kr.

OBS: Vip kr
INFORMATION OM VAXNING

I denna behandling vaxar man bikinilin i 4-5 veckor
ord pris 350 kr.

OBS: Vip


Denna behandling är ej lämplig för dig som använder recept-belagda exfolierande läkemedel med exempelvis A-vitaminsyra.

Att tänka på före vaxning för bästa resultat:
Håret bör vara minst 5 mm långt. Alla har individuell hårväxt men generellt kan vi vaxa områden som blivit rakade två veckor tidigare, eller cirka tre veckor efter senaste vaxningstillfället.

Efter vaxningen:
Håll det vaxade området rent och undvik värme och friktion under 24 timmar. Inga bastubad, jacuzzibad, simbassäng eller liknande. Inget direkt solljus eller solarium. Undvik hård träning och parfymerade produkter som tvål, kräm, deodoranter, etc. Använd luftiga och bekväma kläder.
INFORMATION

I denna behandling vaxar man brasiliansk i 4-5 veckor

Åldersgräns 18 år.

Denna behandling är ej lämplig för dig som använder recept-belagda exfolierande läkemedel med exempelvis A-vitaminsyra.

Vid Brasiliansk vaxning avlägsnas hår på valfritt stort område innanför bikinilinjen, dvs på intima områden som blygdläppar och mellan skinkorna. Välj om du önskar lämna kvar lite eller ta bort allt.

Att tänka på före vaxning för bästa resultat:
Håret bör vara minst 5 mm långt. Alla har individuell hårväxt men generellt kan vi vaxa områden som blivit rakade två veckor tidigare, eller cirka tre veckor efter senaste vaxningstillfället.

Efter vaxningen:
Håll det vaxade området rent och undvik värme och friktion under 24 timmar. Inga bastubad, jacuzzibad, simbassäng eller liknande. Inget direkt solljus eller solarium. Undvik hård träning och parfymerade produkter som tvål, kräm, deodoranter, etc. Använd luftiga och bekväma kläder.
INFORMATION OM VAXNING

Denna behandling är ej lämplig för dig som använder recept-belagda exfolierande läkemedel med exempelvis A-vitaminsyra.

Att tänka på före vaxning för bästa resultat:
Håret bör vara minst 5 mm långt. Alla har individuell hårväxt men generellt kan vi vaxa områden som blivit rakade två veckor tidigare, eller cirka tre veckor efter senaste vaxningstillfället.

Efter vaxningen:
Håll det vaxade området rent och undvik värme och friktion under 24 timmar. Inga bastubad, jacuzzibad, simbassäng eller liknande. Inget direkt solljus eller solarium. Undvik hård träning och parfymerade produkter som tvål, kräm, deodoranter, etc. Använd luftiga och bekväma kläder.
Brasiliansk
Hela ben
Armhåla

Bikini
Armhåla
Halva ben
INFORMATION OM VAXNING

Denna behandling är ej lämplig för dig som använder recept-belagda exfolierande läkemedel med exempelvis A-vitaminsyra.

Att tänka på före vaxning för bästa resultat:
Håret bör vara minst 5 mm långt. Alla har individuell hårväxt men generellt kan vi vaxa områden som blivit rakade två veckor tidigare, eller cirka tre veckor efter senaste vaxningstillfället.

Efter vaxningen:
Håll det vaxade området rent och undvik värme och friktion under 24 timmar. Inga bastubad, jacuzzibad, simbassäng eller liknande. Inget direkt solljus eller solarium. Undvik hård träning och parfymerade produkter som tvål, kräm, deodoranter, etc. Använd luftiga och bekväma kläder.

VAXNING HERR

INFORMATION OM VAXNING

Denna behandling är ej lämplig för dig som använder recept-belagda exfolierande läkemedel med exempelvis A-vitaminsyra.

Att tänka på före vaxning för bästa resultat:
Håret bör vara minst 5 mm långt. Alla har individuell hårväxt men generellt kan vi vaxa områden som blivit rakade två veckor tidigare, eller cirka tre veckor efter senaste vaxningstillfället.

Efter vaxningen:
Håll det vaxade området rent och undvik värme och friktion under 24 timmar. Inga bastubad, jacuzzibad, simbassäng eller liknande. Inget direkt solljus eller solarium. Undvik hård träning och parfymerade produkter som tvål, kräm, deodoranter, etc. Använd luftiga och bekväma kläder.
INFORMATION OM VAXNING

Denna behandling är ej lämplig för dig som använder recept-belagda exfolierande läkemedel med exempelvis A-vitaminsyra.

Att tänka på före vaxning för bästa resultat:
Håret bör vara minst 5 mm långt. Alla har individuell hårväxt men generellt kan vi vaxa områden som blivit rakade två veckor tidigare, eller cirka tre veckor efter senaste vaxningstillfället.

Efter vaxningen:
Håll det vaxade området rent och undvik värme och friktion under 24 timmar. Inga bastubad, jacuzzibad, simbassäng eller liknande. Inget direkt solljus eller solarium. Undvik hård träning och parfymerade produkter som tvål, kräm, deodoranter, etc. Använd luftiga och bekväma kläder.
NÄSA
30 min 200,00 kr Mer info
En man blir mer attraktiv utan långt hår på näs eller öron!
INFORMATION OM VAXNING

Denna behandling är ej lämplig för dig som använder recept-belagda exfolierande läkemedel med exempelvis A-vitaminsyra.

Att tänka på före vaxning för bästa resultat:
Håret bör vara minst 5 mm långt. Alla har individuell hårväxt men generellt kan vi vaxa områden som blivit rakade två veckor tidigare, eller cirka tre veckor efter senaste vaxningstillfället.

Efter vaxningen:
Håll det vaxade området rent och undvik värme och friktion under 24 timmar. Inga bastubad, jacuzzibad, simbassäng eller liknande. Inget direkt solljus eller solarium. Undvik hård träning och parfymerade produkter som tvål, kräm, deodoranter, etc. Använd luftiga och bekväma kläder.
Torso framisida
Torso boksida

INFORMATION OM VAXNING

Denna behandling är ej lämplig för dig som använder recept-belagda exfolierande läkemedel med exempelvis A-vitaminsyra.

Att tänka på före vaxning för bästa resultat:
Håret bör vara minst 5 mm långt. Alla har individuell hårväxt men generellt kan vi vaxa områden som blivit rakade två veckor tidigare, eller cirka tre veckor efter senaste vaxningstillfället.

Efter vaxningen:
Håll det vaxade området rent och undvik värme och friktion under 24 timmar. Inga bastubad, jacuzzibad, simbassäng eller liknande. Inget direkt solljus eller solarium. Undvik hård träning och parfymerade produkter som tvål, kräm, deodoranter, etc. Använd luftiga och bekväma kläder.
INFORMATION OM VAXNING

Denna behandling är ej lämplig för dig som använder recept-belagda exfolierande läkemedel med exempelvis A-vitaminsyra.

Att tänka på före vaxning för bästa resultat:
Håret bör vara minst 5 mm långt. Alla har individuell hårväxt men generellt kan vi vaxa områden som blivit rakade två veckor tidigare, eller cirka tre veckor efter senaste vaxningstillfället.

Efter vaxningen:
Håll det vaxade området rent och undvik värme och friktion under 24 timmar. Inga bastubad, jacuzzibad, simbassäng eller liknande. Inget direkt solljus eller solarium. Undvik hård träning och parfymerade produkter som tvål, kräm, deodoranter, etc. Använd luftiga och bekväma kläder.

ÖGONFRANSAR

Vackra ögonbryn ramar in ditt ansikte och ger det karaktär.
Plock och formning av ögonbryn.
Brynplock gör att dina bryn ska se vackrare och finformade.
Fransfärg som håller i ca 6 veckor. Färgning av fransar utförs inte om du har ögoninfektion, vagel eller nån slags allergisk reaktion under ögonen eller på ögonlocket.
Brynfärg inkluderar färgning av bryn, formning av bryn och brynplock. Håller brynfärg i ca 4 veckor
Ögonbrynfärg som håller i ca 6 veckor. Färgning av fransar utförs inte om du har ögoninfektion, vagel eller nån slags allergisk reaktion under ögonen eller på ögonlocket.
Brynfärg inkluderar färgning av bryn, formning av bryn och brynplock. Håller brynfärg i ca 4 veckor
Ögonbrynfärgning/fransfärgning/brynfärgning som håller i ca 6 veckor. Färgning av fransar utförs inte om du har ögoninfektion, vagel eller nån slags allergisk reaktion under ögonen eller på ögonlocket.
Brynfärg inkluderar färgning av bryn, formning av bryn och brynplock. Håller brynfärg i ca 4 veckor

WSI ESTETICA

Nära buss 3, 4 ,57 och 74 på

Ringvägen och 57:an stannar nästan utanför dörren.

Mitt emellan Södra station och tunnelbanan vid Skandal !

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppettider

Måndag - Fredag

kl: 10:00 19:00

(Lördagar efter avtal)

Adress
Blekingegatan 12
118 56 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗