Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Avslappning

Unna dig en härlig 60 minuter lång kroppsmassage och som avslutning 15 min välgörande ansiktsmassage!
Varmt Välkommen!
Genomgång av hela kroppen på både fram- och baksida. Välj vad du vill ha fokus på - massage på nacke, rygg, säte, ben, fötter, händer, bröstmuskler, käkmuskler, ansikte. Låt det bli en ren avkoppling eller mer koncentrerad till att lösa upp de spända områdena. Jag har många eteriska oljor att välja mellan, om du vill ha en doft, annars använder jag en neutral massageolja.
Välkommen!
För dig som behöver en ordentlig avslappning!
Genomgång av hela kroppen på både fram- och baksida. Välj vad du vill ha fokus på - massage på nacke, rygg, säte, ben, fötter, händer, bröstmuskler, käkmuskler, ansikte. Låt det bli en ren avkoppling eller mer koncentrerad till att lösa upp de spända områdena. Jag har många eteriska oljor att välja mellan, om du vill ha en doft, annars använder jag en neutral massageolja.

Varmt välkommen!
Jag har genomgått en utbildning till Diplomerad Gravidmassör hos Behandlingsteam John Carrier i Stockholm och kan därför ge dig som är gravid en säker och bra massage under hela din graviditet. Jag har en speciell kudde med "hål" för magen som gör att du under hela graviditeten kan ligga på mage och få massage. Du kan även ta med dig din partner eller en vän/släkting till ca 20 minuter av behandlingen, så kan jag visa/lära hur man kan massera hemma eller på förlossningen när du ligger på sidan. Det brukar vara mycket uppskattat av den som är med på förlossningen att veta hur han/hon kan hjälpa dig med avslappning.

Jag kan hjälpa dig med bl a:

Värk i nacke, skuldror, rygg, armar eller ben.

Svullnader i händer, armar, ben eller fötter.

Stress

Pris 50 min: 700 kr. Du kan även köpa pauskortet, 5 behandlingar för 3.000 som gäller även för gravidmassage.

Du kan boka via länk nedan på BokaDirekt eller kontakta mig per telefon: 0707-33 11 26.

Varmt välkommen!
En lite längre massage för dig som har ont eller bara vill ha en lång massage! Jag har genomgått en utbildning till Diplomerad Gravidmassör hos Behandlingsteam John Carrier i Stockholm och kan därför ge dig som är gravid en säker och bra massage under hela din graviditet. Jag har en speciell kudde med "hål" för magen som gör att du under hela graviditeten kan ligga på mage och få massage. Du kan även ta med dig din partner eller en vän/släkting till ca 20 minuter av behandlingen, så kan jag visa/lära hur man kan massera hemma eller på förlossningen när du ligger på sidan. Det brukar vara mycket uppskattat av den som är med på förlossningen att veta hur han/hon kan hjälpa dig med avslappning.

Jag kan hjälpa dig med bl a:

Värk i nacke, skuldror, rygg, armar eller ben.

Svullnader i händer, armar, ben eller fötter.

Stress

Du kan boka via länk nedan på BokaDirekt eller kontakta mig per telefon: 0707-33 11 26.

Varmt välkommen!
En mycket avslappnande ansiktsmassage med speciellt utvalda oljor för huden i ansiktet. Vi börjar med klassisk massage på bröstrygg och nacke och gå sedan igenom skalp och ansikte. Vi går igenom alla små muskler i ansiktet, runt mun, ögon, öron och käkar.

Naturlig facelift är en varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft! Ansiktsmassagen fördröjer åldrandeprocessen och är både avslappnande och avstressande.

Vad vi tänker, känner och äter avspeglar sig i ansiktet. Behandlingen är en kombination av japanska, tibetanska, ayurvediska tekniker och ansiktsreflexologi. Med lugna, varsamma massagegrepp behandlas både hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Blod- och lymfirkulationen kommer igång och ansiktet blir härligt avslappnat och kinderna rosiga.

Drick gärna vatten innan och efter behandlingen för att underlätta utrensningen av slaggprodukter. Och kom helst utan smink eller endast ögon-make-up.

Varmt välkommen!
Först en genomgående massage av underben och fötter där mycket spänningar brukar finnas. Fokus på zonterapi- och akupunkturpunkter och därigenom en behandling av hela kroppen. Därefter en härlig massage av ansikte, huvud och nacke. Även på ansiktet finns många reflexpunkter och massagen är mycket avslappnande. Nacke och käkar hänger samman och här brukar vi lagra många av vardagens spänningar.
En mycket mjuk massage på rygg, axlar, nacke, huvud, ansikte, armar, händer, ben, fötter. Särskilt framtagen för människor med kronisk smärta. Kan varieras från 50 min till 70 min.

Taktil massage (även taktil stimulering) är en svensk massagemetod som består av en mjuk, följsam beröring. Den skiljer sig från annan massage eftersom man inte knådar och arbetar med musklerna. Beröringen sker i ett jämnt och lugnt tryck och följer ett medvetet rörelsemönster. Strykningarna ska inge trygghet och säkerhet. Genom att röra huden på detta medvetna sätt aktiveras oxytocinsystemet i kroppen.

Oxytocin är ett hormon som fungerar lugnande och roingivande och gör att vi känner oss lyckliga. Man skulle kunna säga att oxytocin är adrenalinets motsats. När adrenalinet stressar och sätter fart på oss så lugnar oxytocinet ner oss och ger oss ro.

Taktil massage ges ofta som ett komplement inom rehabilitering, omvårdnad eller friskvård.

När kroppen känner beröring utsöndras hormonet oxotycin på mindre än 0,1 sekund, vilket har en helande effekt på kroppen.

De första tjugo minuterna tar kroppen av sitt egna oxytocin men efter tjugo minuter börjar kroppen att producera mer.

Oxytocin har många positiva effekter på oss. Det ger oss lugn och ro och gör att vi känner oss mer tillfreds. Oxytocin lindrar också vid smärta.
Välkommen!
En härlig avkoppling för hela kroppen, där lena, varma stenar tänjer och mjukar upp dina muskler över hela kroppen. Stenarna är som en förlängning och förstärkning av massörens händer. Värme är även bra för triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar och är
djupt avslappnande. Med hjälp av värmen och i
kombination med aromaoljor kommer man djupare ner i muskulaturen utan att känna den smärta som annars en djupgående behandling kan medföra.
Massagen främjar även blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den minskar stressen och ger ny kraft och energi!
Välkommen!
Du sitter framåtlutad i en speciell stol och får en snabb, uppiggande massage på rygg, axlar, nacke, huvud, armar och händer.

Du kan välja mellan en traditionell japansk massage som bygger på kroppens energimönster och muskler. Massagen stimulerar olika akupunkturpunkter och har en övergripande effekt på nervsystemet och cirkulationen i kroppen. Flödet av energi, blod, nervsignaler och lymfa förbättras och muskler och organ kan därför slappna av och vi får en ökad kroppsmedvetenhet. Eftersom massagen sätter fart på kroppens energiflöden och löser upp blockeringar så blir man BÅDE pigg OCH avslappnad. Effekten kan sitta i under flera dygn!

Denna form är speciellt framtagen för (stillasittande) kontorspersonal och är särskilt effektiv för spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg. Se www.youtube.com/watch?v=KRhDYfhiB0k.

Eller så får du en traditionell massage på rygg, axlar, nacke, armar och händer. I samma stol och med kläderna på. Bra för gravida med för stor mage för att kunna ligga på magen, men med spänningar i rygg och nacke.
Välkommen!

Behandlande

Div massageterapeutiska och kinesiologiska metoder t ex; triggerpunktsbehandling, strain-counter-strain, stretching, revolving, koppning, manuell muskeltestning för att undersöka funktion, hållningsanalys, klassisk massage, muskulering . Bra om du fått eller vill förebygga t ex nackspärr, ryggskott, onda axlar, ledbesvär, dålig blodcirkulation, fotledsbesvär (hälsporre, stukad fot), tennisarmbåge etc.
Välkommen!
Terapi med medicinsk laser blir allt vanligare och idag är det en naturlig del av behandlingen för många olika besvär. Vid behandling med medicinsk laser påskyndas cellernas och kroppens självläkning, effekten är väl utforskad och den vetenskapliga litteraturen är omfattande.

Laser har visat sig vara effektivt vid t ex smärtor i nacke, rygg, axlar och knän, reumatiska sjukdomar, idrottsskador, inflammationer, akuta och kroniska skador och är dessutom mycket effektiv för att påskynda sårläkning och ta ner svullnad.

Det finns mycket forskning vad gäller laser för olika skador, så googla gärna på just din skada t ex på www.svenskalaseragenturen.se.

Det infraröda laserljuset består av en våglängd som främjar kroppens självläkning och ska inte förväxlas med brännande eller skärande laser som används för operationer och avlägsnade av t ex hår. Den här sk biostimulerande lasern (våglängd ca 633-904 nm) stimulerar cellernas energiproduktion och hjälper därmed kroppens celler att förnyas. Inflammation och smärta reduceras, vävnad läker och immunförsvaret höjs. Det speciella med laserljus (jmf med vanlig ljus) är att det är monokromt (alltså innehåller endast en våglängd/färg) och koherent (dvs ljusvågorna går åt samma håll, är koncentrerat).

Behandlingen är helt smärtfri och ger inga biverkningar, se gärna www.stralsakerhetsmyndigheten.se. Behandlingen brukar upplevas avslappnande och behaglig.

Svagheter med laserbehandling är två:
1) Behandlingen kan vara så effektiv och så smärtreducerande att den skadade riskerar att överanvända det skadade området och därför förvärra (t ex idrottsaktiva) eller försena läkning (lite vila behövs trots allt).
2) Täta behandlingar krävs, vid akuta skador helst varje dag i 3 dagar och sedan 2 ggr/v och vid kroniska skador 2 ggr/veckan. Därför har jag även laser till uthyrning för 500:-/v.
Energi- & meridianmassage fokuserar på akupunkturmeridianerna som löper längs med kroppens armar och ben, rygg och bål, huvud, fötter och händer. Utifrån dina spänningar och problem masseras område för område med tryckande och rytmiska rörelser varvat med akupressur (tryck under längre tid) på de punkter som behövs. Det är en djupgående behandling som löser spänningar och även adresserar mer djupgående problem i och med att den syftar till att lösgöra energin i de kinesiska akupunkturmeridianerna. Inom den kinesiska medicinen har varje meridian även en känslomässig aspekt och i samband med behandlingen finns möjlighet att prova ut Bachdroppar och köpa med sig en flaska för 100 kr. Välkommen!
Mer "akupressur" än massage, men mycket avslappnande och behaglig. Fokuserar på reflexpunkter på bröstkorg, bål och huvud som reglerar det autonoma nervsystemet och därmed påverkar cirkulationen, det lymfatiska systemet, diafragman, hjärtat, matsmältningen, minnet, hjärnan samt ryggmärgsreflexerna. En mycket kraftfull och behaglig behandling som ger ökad förmåga till läkning på flera plan: fysiskt, psykiskt och mentalt.
Du kan även välja akupunktur där jag sätter ca 12 nålar i armar/ben som är individuellt valda för dig och din situation och när de verkar får du en avslappnande ansiktsmassage.
Välkommen!
Har du ofta ont i huvudet? Migrän? Spända käkar? Biter du ihop, har du bettskena? Stel i nacken? Är du stressad?

Säkerligen är dina käkledsmuskler spända. I den här massagen fokuserar vi på musklerna runt käkleden och tinningarna. Ett moment består av sk fascia-release (sträckning av muskeln i längdriktningen) inuti munnen. Även laserbehandling brukar vara effektivt vid spänningar i käken. Det rör sig om biostimulerande laser med infrarött ljus, se info under Massage inkl laserbehandling.

Därefter en mycket avslappnande massage av nacke, ansikte och huvud.
Välkommen!
Bachs Blomsteressenser är en underbar resurs som kan hjälpa alla att uppnå större balans och harmoni i livet på ett enkelt, naturligt och effektivt sätt. Våra essenser är gjorda för hand med kärlek och omsorg enligt dr Bachs ursprungliga instruktioner och bevaras i ekologisk konjak. Se gärna www.harmonikompaniet.se för mer info.

"Sjukdomen är varken hemsk eller något straff utan endast ett korrektur; ett verktyg, som vår egen själ använder sig av för att visa oss på våra fel"
Edward Bach

Dr Bachs blomsterterapi handlar om hur naturens helande krafter kan balansera vårt inre och återställa vår känslomässiga balans. Det finns 38 olika blomsteressenser, som alla står för olika känslor.

Blomessenserna är ofta mycket träffsäkra och påverkar våra känslor och sinnesstämningar och kan hjäpa oss att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga och har inga biverkningar och kan kombineras med all slags medicin samt förstärker effekt hos annan behandlingar.

Jag använder dropparna i samband med annan behandling och provar ut vilken/vilka som passar dig med hjälp av kinesiologiska muskeltester. VIll du få med dig din egna blandning hem kostar en flaska 100 kr och räcker i ca 3-4 veckor.

Du bokar Bachdroppar i samband med annan behandling på plats, dvs ingen bokning via bokadirekt.

Erbjudanden

Lymfmassage är en enkel metod med goda resultat vid svullnader i armar och ben eller trötthetssymptom. Och perfekt under en detox för att hjälpa kroppen med att rensa ut slaggprodukter!

Massagen stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser. Behandlingen blir därför en blandning av strykningar i lymfflödets riktning, muskelmassage, andning och tryck.

Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad! Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.

Behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen.
Välkommen!

Rabattkort

Du kan köpa presentkort direkt av mig. Skicka ett mail eller sms så kan jag antingen skicka presentkort och faktura via mail eller så bestämmer vi en tid för upphämtning,
Massage 50 min 800 kr
Massage 75 min 1.050 kr
FeelGood-paketet 75 min (60 kropp, 15 ansikte) 1.050 kr.
Välkommen med din beställning!
1 x Massage inkl laserterapi, 50 min
2 x enbart laser (och ev tejpning med Kinesiotape), 25 min.

Laserbehandling vid skada kräver att man kommer fler gånger. Här kan du boka ett första besök med undersökning, massage eller andra behandlingstekniker samt laser samt två efterföljande besök med enbart laser och ev tejpning (dessa bokar per telefon)

Terapi med medicinsk laser blir allt vanligare och idag är det en naturlig del av behandlingen för många olika besvär. Vid behandling med medicinsk laser påskyndas cellernas och kroppens självläkning, effekten är väl utforskad och den vetenskapliga litteraturen är omfattande.

Laser har visat sig vara effektivt vid t ex smärtor i nacke, rygg, axlar och knän, reumatiska sjukdomar, idrottsskador, inflammationer, akuta och kroniska skador och är dessutom mycket effektiv för att påskynda sårläkning och ta ner svullnad.

Det finns mycket forskning vad gäller laser för olika skador, så googla gärna på just din skada t ex på www.svenskalaseragenturen.se.
Kan endast BOKAS PER TELEFON! 0707 33 11 26.
3 x enbart laser (och ev tejpning med Kinesiotape), 25 min
Dessa bokas via telefon.

Laserbehandling vid skada kräver att man kommer fler gånger. Här kan du boka 3 x 25 min laserbehandling. Jag rekommenderar ett första behandlingstillfälle på 50 minuter, då jag kan undersöka ordentligt och göra en mer omfattande behandling som även inkluderar massage och ev stretching. Men om du är säker på vad som förorsakat skadan kan vi köra igång direkt med lasern.

Laserterapi blir allt vanligare idag och används framför allt för besvär med smärta och inflammation och är effektivt vid t ex smärtor i nacke, rygg, axlar och knän, reumatiska sjukdomar, idrottsskador, inflammationer, akuta och kroniska skador och är dessutom mycket effektiv för att påskynda sårläkning och ta ner svullnad.

Ofta behövs upprepade behandlingar, självklart beroende på hur stor skadan är och hur gammal den är. Kroniska besvär är oftast svårare att behandla.

Terapi med medicinsk laser blir allt vanligare och idag är det en naturlig del av behandlingen för många olika besvär. Vid behandling med medicinsk laser påskyndas cellernas och kroppens självläkning, effekten är väl utforskad och den vetenskapliga litteraturen är omfattande.

Laser har visat sig vara effektivt vid t ex smärtor i nacke, rygg, axlar och knän, reumatiska sjukdomar, idrottsskador, inflammationer, akuta och kroniska skador och är dessutom mycket effektiv för att påskynda sårläkning och ta ner svullnad.

Det finns mycket forskning vad gäller laser för olika skador, så googla gärna på just din skada t ex på www.svenskalaseragenturen.se.

Om du vi komma minst 3 gånger på ett år kan du köpa ett Pauskort och få rabatt.
2.200 istället för 2.400 kr.
Kortet gäller för alla i din familj om du köper det privat.
Vill du använda din friskvårdspeng gäller kortet bara för dig personligen.
Kortet gäller under ett år fr o m första besöket.
Ange gärna i meddelande-rutan om du önskar köpa ett kort så hinner jag förbereda. Om du vill kan jag förvara kortet hos mig så slipper du.
Om du vi komma minst 5 gånger på ett år kan du köpa ett Pauskort och få rabatt.
3.600 istället för 4.000 kr.
Kortet gäller för alla i din familj om du köper det privat.
Vill du använda din friskvårdspeng gäller kortet bara för dig personligen.
Kortet gäller under ett år fr o m första besöket.
Ange gärna i meddelande-rutan om du önskar köpa ett kort så hinner jag förbereda. Om du vill kan jag förvara kortet hos mig så slipper du.
Om du vi komma minst 10 gånger på ett år kan du köpa ett Pauskort och få rabatt.
7.000 kr (ord 8.000).
Kortet gäller för alla i din familj om du köper det privat.
Vill du använda din friskvårdspeng gäller kortet bara för dig personligen.
Kortet gäller under ett år fr o m första besöket.
Ange gärna i meddelande-rutan om du önskar köpa ett kort så hinner jag förbereda. Om du vill kan jag förvara kortet hos mig så slipper du.
Om du vi komma minst 5 gånger på ett år kan du köpa ett Pauskort och få rabatt.
2.400 istället för 2.550 kr.
Kortet gäller för alla i din familj om du köper det privat.
Vill du använda din friskvårdspeng gäller kortet bara för dig personligen.
Kortet gäller under ett år fr o m första besöket.
Ange gärna i meddelande-rutan om du önskar köpa ett kort så hinner jag förbereda. Om du vill kan jag förvara kortet hos mig så slipper du.
Om du vi komma minst 5 gånger på ett år kan du köpa ett Pauskort och få rabatt.
3.900 istället för 4.250 kr.
Kortet gäller för alla i din familj om du köper det privat.
Vill du använda din friskvårdspeng gäller kortet bara för dig personligen.
Kortet gäller under ett år fr o m första besöket.
Ange gärna i meddelande-rutan om du önskar köpa ett kort så hinner jag förbereda. Om du vill kan jag förvara kortet hos mig så slipper du.

www.tagenpaus.nu

Som ni kanske redan vet är jag återförsäljare för Holistic som är en av de bästa leverantörerna av kosttillskott och superfoods. Nu har jag öppnat en webb-butik. Besök den gärna genom att klicka på: http://tagenpaus.vitamera.se";. Jag har vissa produkter i lager på praktiken för försäljning, men på webb-butiken finns naturligtvis ett mycket större utbud. Du vet väl att jag som kinesiolog även kan hjälpa dig att utröna om du behöver eller tål vissa kosttillskott. Så ta gärna med dig det du undrar över när du kommer på behandling!

Vill du komma regelbundet på behandling? Köp Pauskort Privat, 5 behandlingar för 3.600 kr eller 3.900 kr för 5 x Gravidmassage. Vill du utnyttja ditt friskvårdsbidrag köper du Pauskort Företag. Samma pris men företagskorten gäller bara för dig personligen (ej Actiway/Wellnet). De privata korten kan nyttjas fritt inom familjen. Det finns även kort för 3 resp 10 behandlingar. Läs mer på hemsidan.

www.tagenpaus.nu ligger på Långskeppsgatan 7 i Norra Ängby, Bromma. Jag som driver praktiken heter Mia Dalle Näf och är bl a Diplomerad Medicinsk Massageterapeut, Diplomerad Gravidmassör och Diplomerad Kinesiolog med vidareutbildning i Kinesiologisk Akupunktur och Akupressur.

Här kan du få klassisk massage, kinesiologibehandlingar, naturlig facelift, fotmassage, lymfmassage, taktil massage, hot stone massage, gravidmassage, laserterapi, akupunktur, köpa Dr Bachs Blomsterdroppar mm mm. Jag är anslutet till ActiWay och Wellnet.

Jag har gällande patient- och ansvarsförsäkring hos branschförbundet Massörerna.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppettider:
Måndagar 12.00-19.00
Tisdag - fredag kl 08.00-18.00

För drop-in-tider eller bokning inom 3 timmar, ring: 0707-33 11 26.
Adress
Långskeppsgatan 7
16852 Bromma
Norra Ängby
Öppna i Google Maps 🗗