Vad vill du boka?

Välkommen att boka tid hos mig! 
Behöver du en akut tid eller inte har möjlighet dom tider som finns ute, är det bara att kontakta mig på telefon så löser vi det.

Önskar jag er allt gott!

Ylva
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massagebehandlingar

Medicinsk Fibromassage är en individuellt anpassad massageform som bygger på samarbete
patient-terapeut. Här arbetar jag med lätta strykningar tillsammans med en speciell fibroolja, värmekudde och lugn musik allt för att få maximal avspänning och därmed minskad negativ stress.

Spa

Avslappningsmassage är en fantastisk skön och avslappnande massage, med lätta lugna massagegrepp, värmande massageolja, värmekudde och skön musik som gör att du kommer du ner i varv. Mycket bra för personer som är stressade, utbrända eller bara behöver en stund med lugn och ro.
En timmes skön avkoppling! Behandlingen börjar med ett varmt fotbad, därefter fotskrubb, skön inpackning, filning, behandlingen avslutas med skön fot och underbens massage. Lack kan fås om så önskas!
Helkroppsmassage som utförs med varma lavastenar från Peru. En varm och mycket avstressande massage där värmen är djupgående och löser upp spänningar, sätter i gång cirkulationen och gör gott för kropp och själ. Jag använder förutom lavastenar vegetabiliska och ekologiska massageoljor.
Helkroppsmassage som utförs med varma lavastenar från Peru. En varm och mycket avstressande massage där värmen är djupgående och löser upp spänningar, sätter i gång cirkulationen och som gör gott för kropp och själ. Jag använder förutom lavastenar vegetabiliska och ekologiska massageoljor.
Du börjar med att sitta i ett väldoftande och skönt fotbad. Därefter får du en härligt avslappnande helkroppsmassage. När du ligger inbäddad i värmefilt fortsätter jag med ansiktsrengöring med massage och avslutar med en skön ansiktscreme.
Denna behandling gör ni 2 st tillsammans. Medan den ena sitter i ett väldoftande och skönt fotbad. Får den andre en härligt avslappnande massage som avslutas med ansiktsrengöring. Sen skiftar vi. En liten fika ingår.

Pris 550kr/pers

Ylvas Hälsokälla

Jag som arbetar här heter Ylva Stenkvist, jag är Certifierad Massageterapeut av Branchrådet Svensk Massage.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enl. Överenskommelse.
Adress
Vetlandavägen 43
570 10 Korsberga
Öppna i Google Maps 🗗