Vad vill du boka?

Hjärtligt välkommen! Yoga Shala Kungälv är ett Healing och Utbildningscenter med Sound Temple.

Vi möter dig på professionellt sätt med kunskap och helande, utifrån de behov du har och vad som är hälsa för dig.

Vi erbjuder olika former av Yoga, Meditation,Gong, Reiki Healing, Ayurvedisk Massageterapi, Ayurvedisk konsultation, Sound Healing, vägledning, inspiration och stöd mot bättre hälsa.
Samt utbildningar inom Sound Healing, Ljudterapi, Reiki.
I vår lilla ekobutik hittar du Yoga varor, Kristaller & Stenar,  Ayurvediska produkter, Superfood, Hälsovaror mm.
Vi tar emot ePassi och Actiway!
Jag är medlem och kvalitetsförsäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund, Förenade Reikiförbundet i Sverige, The International Associations of Sound Terapy och har lång och gedigen erfarenhet och utbildningar.
Välkommen, säger Erla Sigtryggsdottir med personal. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ayurvedisk massageterapi / Massage

Abhyanga är en mycket behaglig och helande helkroppsmassage med varm olja. Kroppen masseras systematiskt med skönt tryck och lugna, svepande rörelser.
Varje behandling är anpassad till individen.
Den börjar med ett Mantra "må du få perfekt hälsa på alla nivåer i ditt liv" och i den önskan börjar behandlingen. Du sitter på bänken och terapeuten står bakom dig och börjar massera huvud, öron, nacke, axlar och förbereder ryggraden.
Därefter ligger du på rygg och terapien fortsätter från ansiktet ner till tårna. Sedan vänder du på dig så ryggen behandlas och baksida kroppen. Den återställer inre balans genom att avblockera energikanaler, startar läkandet och kroppen självreparerande mekanismer aktiveras. Terapin avslutas med att du får avslutande massage på nacke, hals, axlar och ansikte, du packas in och vilar skönt och fint i några minuter på rygg, för att sedan välkomnas tillbaka med varmt Ayurvediskt örtte och en stund för dig själv i vår underbart fina och lugna Lounge.
Hela du behandlas då Ayurvedans syn på människan är holistisk. Behandlingen inkluderar de fysiska vävnaderna i kroppen, energibanor, meridianer, chakrasystem och marmapunkter eftersom du är både fysisk och subtil varelse.
Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne.
Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter.
Abhyanga är speciellt välgörande vid vata-obalanser, är lugnande och lämplig vid stress, stelhet och frusenhet. Ger förnyad energi på cellnivå.
Vår uppskattade klassiker! En vacker Ayurvedisk ritual!
Behandlingstid: 60 min. Vi tar emot ePassi och Actiway
Terapeut: Erla Sigtryggsdottir
Alla våra behandlingar är individuellt anpassade.
Garshan är speciell helkroppsmassage som ges med råsidenvantar. Silkesvantarnas friktion mot huden har en exfolierande effekt som gör huden blir härligt silkeslen. Friktionen bildar också elektromagnetiskt fält som drar orenheter från djupare vävnader och inte bara huden.
Massagen Stimulerar flöden och cirkulation i underhudsvävnaderna, renar och stimulerar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Terapin ökar vitaliteten.
Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Behandlingen med råsidenvantarna är torrmassage men avslutas med varm oljemassage av ekologisk kallpressad sesamolja som är Ayurvediskt mogen.
Eftersom Garshan är effektiv reningsprocedur är den utmärkt behandling vid Kapha obalanser samt då mycket slaggprodukter ansamlas i kroppen. Garshan är bra för att lösgöra stagnation i kroppen och gör att örenheter avlägsnas effektivt.
Behandlingen börjar med att mantra ”Sama Dosha” som är önskan om perfekt hälsa på alla nivåer i ditt liv, därifrån fortsätter terapeuten med råsiden vantarna massera med snabba energigivande rörelser framsida och baksida av kroppen också i liggande läge. Därefter appliceras varma oljan i långa svepande rörelser för att återfukta, balansera och ge näring till hud och vävnader. Oljan hjälper också i processen att driva ut orenheter. Behandlingen avslutas i stunds vila för att sedan välkomnas tillbaka med varmt Ayurvediskt örtte och en stund för dig själv i vår underbart fina Lounge. 
Hela du behandlas då Ayurvedans syn på människan är holistisk.
Lägg till 150 kronor och ta med dig dina egna vantar och förklaring på hur du kan fortsätta behandlingen själv hemma.
Behandlingstid: 60 min. Vi tar emot ePassi och Actiway.
Terapeut: Erla Sigtryggsdottir
Alla våra behandlingar är individuellt anpassade.
Kati chikitsa är en traditionell ayurvedisk ryggbehandling som utförs med varma örtknyten över rygg, axlar och nacke. Terapin börjar med värmebehandling, massagetekniker med varm olja som mjukar upp ömma och spända muskler. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma tygbollar fyllda med örter och oljor. Värmen, massagen och örterna gör underverk för den som har stelhet, värk och trötthet i ryggen. Är som balsam för stela trötta ryggar och axlar. Behandlingen landar i härlig avslappning och stillhet. Behandlingstid är 60 minuter. Vi tar emot ePassi och Actiway.
Terapeut: Erla Sigtryggsdottir
Alla våra behandlingar är individuellt anpassade.
Marma
60 min 795,00 kr Mer info
Marmaterapi, är en metod inom Ayurveda för att skapa balans på ett djupt plan i fysiologin. Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Först behandlas vissa av de 107 marmapunkterna och därefter de tre huvudmarmaerna. Marmapunkterna kan sägas vara kontrollpunkter för "shrotaerna" där flödet i kroppen styrs; flödet av allt - materia och medvetande. Man kan också säga att marmapunkter är kopplingspunkter mellan medvetande och materia. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. En Marmabehandling börjar med en kort diagnos som bestämmer vilka oljor och punkter som ska behandlas. En unik behandling för djup avslappning och balansering av kropp, sinne och livskraft. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess. Kallas i bland för behandlingarnas behandling. Behandlingstid: 60 min. Vi tar emot ePassi och Actiway.
Terapeut: Erla Sigtryggsdottir
Alla våra behandlingar är individuellt anpassade.
Hot Stone Massagen kombinerar värmeterapi och en speciell massageteknik med varma lena, mjuka lavastenar & väldoftande aromatiska oljor för att på så sätt skapa en djupgående, avkopplande och läkande behandling. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Shila Abhyanga är en fantastisk behandling som ger en lugnande och stress reducerande effekt på samma gång som den ger ny kraft och energi. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Mycket bra mot celluliter, muskelspänningar/knutor.

Lavastenarna kommer från Peru. Där poleras och slipas de av vind och vatten. Stenarna innehåller mineraler, framför allt järn, som absorberas genom huden. Lavastenarna har en förmåga att bevara värme vilket ökar effekten av maximal avslappning i massagen. Detta är en fantastiskt skön behandling som passar extra bra när man känner sig frusen och stel. Behandlingen börjar med att du får lägga dig på en skön behandlingssäng. Varma lavastenar placeras i dina händer och mellan dina tår och värmen sprider sig sedan vidare i din kropp. Din terapeut masserar dina muskler med de heta stenarna och placerar även växelvis ut stenar på din kropp. Det känns väldigt behagligt och man blir avslappnad när de glider fram över fötter, ben och rygg. I kombination med aromatiska oljor så kommer man längre in i muskeln utan att behöva känna någon smärta. Man brukar uppleva ett lugn, man får ökad blodcirkulation, stimulerar lymfan, rensar bort slaggprodukter, stimulerar leder och skelett, löser upp muskelspänningar och får ökad syresättning i vävnader. Utifrån Ayurveda är den behandlingen underbar för Vata obalanser och passar även Kapha. Behandlingen är 60 minuter. Vi tar emot Epassi och Actiway.
Terapeut: Erla Sigtryggsdottir
Alla våra behandlingar är individuellt anpassade.
November erbjudande 20% rabatt på behandlingen! Dras av när du betalar.
I Shirodhara rinner en ström av varm olja över pannan och ner i hårbotten. Det är en lugn och avstressande behandling där spänningar löses upp och hela nervsystemet får lugn och ro samtidigt som den motverkar oro och sömnsvårigheter.Shirodhara ger sinnet och sinnena djup vila, vilket tillåter kroppens naturliga läkeprocesser att utsöndra lagrad stress från nervsystemet. Balanserar Vata och pitta dosha speciellt bra. Stimulerar Ajna/ Sahasrara chakra, väcker intuition och inre visdom. Hjälper till att få ökat mental fokus och koncentration. Kan hjälpa mot migrän och huvudvärk. Löser upp negativa känslor och tankemönster. Till följd av detta förbättras den mentala klarheten. Himmelskt skön! Behandlingstid 60 min. Vi tar emot ePassi och Actiway.
Vi rekommenderar varmt att kombinera denna behandling med Abhyanga.
Terapeut: Erla Sigtryggsdottir
Alla våra behandlingar är individuellt anpassade.

Konsultation/Vägledning/Healing/PT

Personlig Konsultation/Coachning.

Jag möter dig professionellt, med respekt och livsglädje. Med genuin kunskap och stor erfarenhet med helande som utgångspunk när jag läser dina behov och lyssnar till dina önskemål och funderingar.
Jag gör mitt bästa för att hjälpa till att hitta vad som är balans och hälsa för dig.
Det kan vara att du behöver bolla med dina funderingar/frågor utifrån Ayurvedans hälsoperspektiv eller Yogans filosofi eller få coachning inom personlig utveckling.

Med lösningsfokuserad samtalsteknik hjälper jag dig att mer effektivt använda dina förmågor för att nå vissa mål eller komma till insikt.
Du får hjälp med att utveckla hälsa och välbefinnande på flera nivåer, fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt.

Behöver du stöd med träning/yogaprogram eller övningar så erbjuder jag dig privat undervisning.

Under personlig Ayurvedisk konsultation får du möjlighet att få pulsläsning av din nuvarande Doschakvalité, insikt på eventuella obalanser, få veta mer om Doschornas (Vata-Pitta-Kapha) olika egenskap, få tips om egenvård utifrån din puls samt att kunna ställa frågor som rör Ayurvedan. Du kan få tips om kost, yoga, andningsövningar, kroppsrening, kosttillskott mm. Konsultationerna ges framförallt i förebyggande syfte för att korrigera obalanser innan de leder till sjukdom men passar också om du inte känner dig i form.
Ayurvedan förespråkar att vi tar ansvar för vår egen hälsa och en personlig konsultation kan vara ett fint steg i rätt riktning. Ayurveda inkluderar djupt välbefinnande på alla nivåer – fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Vi tar emot ePassi och Actiway.

Jag ser framemot att våra vägar får korsas!
Erla Osk Sigtryggsdottir
Gong terapi är en fantastisk meditativ och helande terapi form.
Den går till så att efter kort samtal om vad dina behov är, ligger du nära Gongen på ett bekvämt underlag i vårt fantastiska Sound Tempel och får Gongens helande vibrationer igenom kropp och själ. Gongens vibration kan bära och transformera dig till den platsen i ditt medvetande, bortom tid och rum, där allt är möjligt. En plats som vi alla på ett eller annat sätt söker och längtar efter. Gongen spelar universums ljudström, vibrerar kosmos alla ljud. Vår existens är som strängar i universums ljudström. Våra känslor, tankar och minnen bär alla unika frekvenser som när de sätts i svängning av gongens vibrationer sätts i rörelse. Gongen hjälper oss att återställa det naturliga flödet av energi i kroppen helt enkelt genom att ligga ner, slappna av och låta ljudvibrationerna skölja genom vårt system. I den djupa avslappning som uppstår aktiveras kroppens självläkningssystem.
Gong är ett av våra äldsta instrument som har använts i tusentals år för att öka och fördjupa den mänskliga medvetenheten. Den löser upp spänningar, blockeringar, påverkar alla energibanor och stimulerar cirkulation. Resultatet är att känslomässig energi och känslor som är bundna i kroppen omstruktureras. Gong skapar djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Vad du än upplever att du skulle behöva support med, om det är en fysisk åkomma, känslomässig smärta, depression, livskris eller vad det än kan vara, så svarar ditt system på gongen precis där du befinner dej. Det behövs inga förkunskaper. Vi tar emot Epassi och Actiway.
Terapeut: Erla Sigtryggsdottir
Alla våra behandlingar är individuellt anpassade.
Privat undervisning där vi utgår ifrån dina personliga behov. Där vi terapeutiskt arbetar med kroppen och själen utifrån Yoga/Ayurveda. Vi tar emot Epassi och Actiway.
Du kan köpa en gång eller köpa 10 gånger samtidigt och få rabatt, som ett klippkort.
Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem som vid exempelvis akupunktur och akupressur. Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån. Erla är Reikimaster och utbildar inom Reiki.
Vi tar emot ePassi och Actiway. Alla våra behandlingar är individuellt anpassade.
Sound Healing baseras på vetenskapliga faktan att allt är vibration och energi. Genom att applicera olika ljud och frekvenser arbetar jag med och i resonansen av elektromagnetiska fältet och även den fysiska kroppen. Läran om Cymatics visar effekten av ljud på materia och den ligger också till grund på forskningarna som görs. Sympathetic resonance händer när ett vibrerande objekt får ett annat att vibrera i harmoni med den, eller matcha dess vibrationshastighet, det är där som transformationen händer och helande uppstår. Sound Healer arbetar med kunskap om ljud, avsikt, intuition och energi som kommer att påverka kraftfulla och förändringar på människans alla nivåer. Ljud terapi är en effektiv holistisk terapi som fungerar på fysiska, emotionella, mentala och andliga nivåer. Jag arbetar med Gong, Singing bowles,Tuningforks och olika instrument under lektionen.Vissa av dessa är stämda efter Hans Coustos;The Cosmic Octave, som är uträknad frekvens från planeterna i vårt solsystem. Andra instrument är stämda för nervsystemet, chakrasystemen, benstomme och så vidare. Efter kort samtal börjar du sittandes i vår SoundChair som är gungande instrument, därefter ligger du skönt på en behandlingsäng, får till ex klangskålmassage längs ryggraden och badar i frekvenserna av instrumenten. Behandlingen som alltid är individuellt anpassad, landar i skön tystnad. Vi tar emot ePassi och Actiway.
Terapeut: Erla Sigtryggsdottir
Alla våra behandlingar är individuellt anpassade.

Yoga/Meditation

Ashtanga Yoga är mycket dynamisk yoga där andningen styr rytmen och synkroniseras med rörelser så att en intensiv värme skapas. Ashtanga binds samman med sekvenser av rörelser där varje rörelse bygger på den föregående, därför lär man sig sekvensen och ordningen och kan därefter komma djupare meditativt in i sin praxis. Vi kommer att arbeta i flöde genom ställningarnas ordning i klassisk ledd klass. Jag arbetar enligt Pattabhi Jois tradition.
Lärare: Erla Sigtryggsdottir
Vi har också kurser i Ashtanga 1-2
Ashtanga Yoga är mycket dynamisk yoga där andningen styr rytmen och synkroniseras med rörelser så att en intensiv värme skapas. Ashtanga binds samman med sekvenser av rörelser där varje rörelse bygger på den föregående, därför lär man sig sekvensen och ordningen och kan därefter komma djupare meditativt in i sin praxis. Vi arbetar med andningsteknik som heter Ujjay Pranayama och vi arbetar också med Bandhas (inre muskelstöd) , Dristhi (blickfokuspunkter) och Asanas (kroppsställningar). Ashtanga Yoga är stark praxis och att arbeta terapeutiskt ligger mig varmt om hjärtat därför presenterar jag yogan på det sättet. Vi kommer att arbeta i flöde genom ställningarnas ordning men också att stanna upp och lära oss mer om var och en ställning och framför allt hur man individuellt kan bäst göra. Jag arbetar enligt Pattabhi Jois tradition.
Ashtanga 1, passar dig som har mindre/ingen erfarenhet eller/och vill praktisera i saktare tempo och få mer
förklaring och stöd.
Ashtanga 2, passar dig bättre som har erfarenhet, vill ha mer tempo och lära dig att avancera.
Med start:
A1, måndagen 20 jan kl 16:30-18 x15 gånger
A2, torsdagen 23 jan kl 19-20:30 x15 gånger
Lärare: Erla Sigtryggsdottir

När du går en kurs hos oss, är du välkommen att ta igen missade tillfällen, helt utan kostnad, på någon annan yogaklass, under själva kursens gång.

Vänligen maila erla@yogashalakungalv.se när du har bokat dig, för att får betalningsinformation, tack.
Vi tar emot ePassi och Actiway.
I Ayurvedisk Yoga, Yogar vi efter "Doshor" eller egenskap, enligt Ayurveda, Vata - Pitta - Kapha. Du behöver inte ha någon förkunskap om varken Yoga eller Ayurveda, jag förklarar under passets gång, båda delarna för att ge dig djupare kunskap. Där kan du uppleva känslan i kropp och sinne samtidigt som du förkovrar dig i Ayurvedan. Ayurvedisk Yoga kan hjälpa dig att förstå hur naturens element påverkar dig och din konstitution. Vi arbetar med inslag av Jyotish också som är Ayurvedisk Astrologi, eller hur himlakropparnas egenskap och energi påverkar oss. Denna Yogaform kan hjälpa dig att förstå din Ayurvediska konstruktion och hur dessa olika element känns för dig. Vi gör olika yogarörelser, andningsövningar, mudror, mantra och meditationsövningar.
Vata-kvaliteten ansvarar för alla rörelser i kropp och sinne. Vata består av elementen rymd och luft. Pitta-kvaliteten ansvarar för förbränningen och därmed ämnesomsättningen och vår matsmältning. Pitta består i huvudsak av elementet eld men även lite vatten. Kapha-kvaliteten ansvarar för stabiliteten och strukturen i kropp och sinne. Kapha består av jord och vattenelementen.
Ayurvedisk Yoga är en öppen klass. Vi tar emot ePassi och Actiway. Vill du veta mer om Ayurveda är du välkommen på Ayurvedisk massageterapi eller/och Ayurvedisk konsultation. På öppen klass kan du betala för en gång eller använda klipp/terminskort.
Lärare: Erla Sigtryggsdottir
Fredagsmys Yoga.
I denna morgonklass väcker vi kroppen skönt med mjuk HathaYoga och Yoga på Yin vis. Klassen är varierande med flödesbestämda rörelser kombinerad med djupare stretch och sensing, där vi känner efter och arbetar intuitivt. Fredagsmys Yoga är fysisk form av Yoga där vi flätar i hop andning, rörelse och fokus till en enhet. FredagsmysYoga är en öppen klass. Vi tar emot ePassi och Actiway. På öppen klass kan du betala för en gång eller använda klipp/terminskort.
Lärare: Maria Hedqvist
Gong
60 min 200,00 kr Mer info
Du ligger nära Gongen på ett bekvämt underlag i vårt underbara Sound Tempel och får Gongens helande vibrationer igenom kropp och själ. Du guidas och det förklaras hur klassen blir. I detta omhendertagna utrymme får du Gongens vibrationer flödande till dig, liknande vatten när du kliver in i dusch. Du kan både höra och känna vågorna av vibrationer. Gongens vibration kan bära och transformera dig till den platsen i ditt medvetande, bortom tid och rum, där allt är möjligt. Gongen spelar universums ljudström, vibrerar kosmos alla ljud och anses som en slags portal. Vår existens är som strängar i universums ljudström. Våra känslor, tankar och minnen bär alla unika frekvenser som när de sätts i svängning av gongens vibrationer sätts i rörelse. Gongen hjälper oss att återställa det naturliga flödet av energi i kroppen helt enkelt genom att ligga ner, slappna av och låta ljudvibrationerna skölja genom vårt system. I den djupa avslappning som uppstår aktiveras kroppens självläkningssystem. Allt är frekvens och energi. Hela vårt vesen svarar på ljudfrekvensen. Hela du är som ett instrument på detta sätt och Gongens vibrationer stämmer dig. Ljudvågorna återställer det naturliga energiflödet och stöttar kroppen till självläkning oavsett om det handlar om fysiska, mentala, emotionella eller kvantfysiska nivåer. Ljudet påverkar därför ditt elektromagnetiska fält (närmaste området utanför kroppen) och din kropp. Resultatet är att känslomässig energi och känslor som är bundna i kroppen omstruktureras. Känslor av tidlöshet, glädje och harmoni är vanlig upplevelse. Också att man upplever något som inte kan beskrivas med ord, som att du får kontakt med högre visdom. Alla våra Gongar är unika handverk och vissa är speciellt designade och gjorda för oss personligen. Det behövs inga förkunskaper. Detta är öppen klass, du är välkommen att köpa en gång eller använda klipp/terminskort. Vi tar emot epassi och Actiway.
Lärare: Erla Sigtryggsdottir
YinYoga är vägen mot medvetenhet, stillhet och fred. Kan anpassas för alla, oavsätt träningsvana eller aktivitetsnivå. I YinYogan sträcker och stimulerar du kroppens djupa vävnader, bindväv, ligament, fascia och leder. Det görs på yinvis, försiktigt och under lång tid. Så du håller positionerna i längre stund, några minuter och slappnar av i musklerna samtidigt som ditt sinne guidas till lugn, ro och healing. Detta är mjukare form av Yoga där du sitter eller ligger. Energin börjar flöda och både kroppsliga och känslomässiga blockeringar släpper. Yinyoga är som en meditation, ett sätt att vara med dig själv och lära känna din kropp och dina tankar. Underbart välgörande och hjälper till att släppa stress/spänningar i kropp och själ och få förbättrat sömn och välmående. Andningen är central och har huvudroll i allt vi gör. Passar både dig som är nybörjare och erfaren. Vi tar emot ePassi och Actiway. Detta är öppen klass, men vi erbjuder också kurser inom YinYoga. På öppen klass kan du betala för en gång eller använda klipp/terminskort.
Lärare: Erla Sigtryggsdottir på torsdagar kl 17-18. Camilla Alverby på onsdagar kl 18-19

Workshops och Utbildningar

Kalasinbjudan! Vi firar ett år i nya fantastiska Healingcentret och 8 år som Yoga Shala Kungälv den 26/1 2020!
Kom och fira med oss! Första 40 gästerna får goodiebag till värde av 700kr. Inträde är gratis och vi bjuder på dagens program med lite raw/vegan tilltugg.
Vi tackar gärna nej till blommor och gåvor men om ni känner för det är ni välkomna att donera en valfri summa till vår Instrumentfond, som går till att köpa nya Gongar och instrument. Swish 0703698824, BG 3023223, vi kan ta emot kontanter och kortbetalning också. Boka gärna din plats bara så vi vet ungefär hur många vi blir, tack.
Erbjudande bara den dagen är 50% av alla 10 yogaklippkort! 20% rabatt på alla Tibetanska singingbowls och handlar du för 1500kr eller mer är du med i utlottning av ett gratis Yogaterminskort.

Se hemsidan för dagens program!
OBS! i bokningen står en timme mellan kl 12-13, självklart är du välkommen att vara med så mycket du vill under dagen, eller bara en stund. (Vi satte en timme i bokningen för att förenkla det administrativa för oss.)
Du lär dig göra ditt eget naturliga ansiktskräm, prova på olika Ayurvediska skönhetstips (mask, rening), Får fint kompendium med Ayurvediska skönhetstips för både kropp och själ som inspiration för egen naturlig vård. Du får hjälp med vilken kvalité din hud har (Vata-Pitta-Kapha). Vi lottar ut 2stycken 5 Yogaklippkort för er som deltar & erbjuder 20% rabatt på Ayurvediska behandlingar om du bokar den 29:e. Under kvällen serveras olika Ayurvediska teer.
Lördag kl 18-20. Investering 150kr.

Lördagen 29 februari är en Ayurvedisk dag hos oss där du kan gå grund, fortsättning och Ayurvedisk Spa Afton. Du kan välja att gå dessa tre till rabatterat pris av 1195kr då ingår Ayurvedisk lunch. Eller välja en av dem som passar dig.
Denna kurs pågår under tre veckor, där vi träffas tre gånger: fredag 24/1, 31/1 & 7/2 kl 18:30-19:45. Där vi går igenom program som du skall följa fram till nästa möte.
Detta är framför allt praktisk och effektiv kurs, med bred ”approach”. Du får information om hur du kan hjälpa din kropp att bli renare. Att ha väl fungerande matsmältning är essentiell för en god hälsa, mentalt och fysiskt. Kursen innefattar hjälp av specifika enkla Yogarörelser, livsstilsinspiration, god kostinformation och struktur att följa under dessa 3 veckor. Vi inspireras av Ayurveda och modern forskning inom näring och välmående för att hjälpa dig att förbättra dina vanor till mer hälsosam och helande livsstil. Vi sätter i gång medvetenhet kring reningsprosesser.
Vi pratar om hur det har gått och förbereder oss för nästa vecka. Du får med dig kompendium som ingår i kursavgiften.
Den här kursen kan vara stor hjälp att komma i gång med att ta hand om sig.
Välkommen med din anmälan, vi blir liten personlig grupp.
Investering är 1.395kr. Vi tar emot ePassi och Actiway.
Efter din bokning maila gärna till erla@yogashalakungalv.se för vidare betalningsinfo.

obs: det står i bokningen att det är 1 timme och bara datumet 24/1 men det är för att förenkla bokningen. Självklart har du bokat dig till alla 3 tillfällen, till hela kursen.

http://www.yogashalakungalv.se/YogaShalaKungalv/Detox_Livstilsinspirerad_kurs.html

https://business.facebook.com/events/645409175982810/


Vi tittar närmare på när Dosorna är i balans, respektive obalans och hur vi kan påverka vår hälsa positivt igenom olika insatser som mat, sömn, rörelse och sätt att vara. Du får konkreta verktyg att använda i din vardag. Denna helgkurs är till för dig som vill få en djupare förklaring för vad Ayurveda är, inspireras med mer holistisk syn på livet och börja förstå hur du kan påverka din hälsa positivt.
Lördag kl 13:30-17. Investering 595kr

Lördagen 29 februari är en Ayurvedisk dag hos oss där du kan gå grund, fortsättning och Ayurvedisk Spa afton. Du kan välja att gå dessa tre till rabatterat pris av 1195kr då ingår Ayurvedisk lunch. Eller välja en av dem som passar dig.
Welcome to inspiring evening with amazing Jens Zygar!
And his relaxing and inspiring Gong Meditation concert. He vill give a introduction of the Integral Gong & Sound Professional Education he offers with us on the 23.27th of april on his visit to us from Germany.
This evening is a uniq opportunity to be inspired by a master!
Jens is my wonderful friend and teacher.
Pris är 390sek
22 april kl 19-21

www.jenszygar.com / www.klanghaus.de /
Vi börjar med en grundlig genomgång av de olika egenskaperna Vata-Pitta-Kapha och definitionen av vad är Ayurveda. Vi lär oss om de olika egenskaperna men också hur vi vet att dem är i balans och i obalans. Du behöver inte ha någon som helst kunskap om Ayurveda. Även om du kommit i kontakt med Ayurveda tidigare kommer kursen att inspirera dig. Kursen är i föredragsform, men jag svarar också på frågor och möter dina synpunkter. Denna helgkurs är till för dig som vill få en förklaring för vad Ayurveda är, inspireras med mer holistisk syn på livet och börja förstå hur du kan påverka din hälsa positivt.
Lördag kl 9-12:30. Investering 595kr

Den 29 februari är Ayurvedisk dag hos oss, där du kan välja att gå grund, fortsättning och Ayurvedisk Spa afton. Du kan välja att gå dessa tre till rabatterat pris av 1195kr då ingår Ayurvedisk lunch. Eller välja en av dem som passar dig.
Integral gong & sound work training, Professional Education:
This intense workshop covers many aspects of contemporary sound healing activity targeting the spiritual wellness culture and initiating any individual personal transformational growth process. It enables the participants to understand and practise basic principles and profound protocols of a contemporary holistic sound healing. This certificated integral gong, sound and rhythm training with Jens Zygar is designed for everybody, who wants to deepen his understanding of how to operate professionally and successfully with healing sounds in self healing related circumstances. The experience of this workshop can be looked upon as an effective personal growth module that features and strengthen sensitivity, awareness and mind fullness. This education can ground and inspire any professional sound work.  You will get an advanced  knowledge base on a variety of sound instruments such as sound bowls, gongs, drums, cosmic tuned instruments, musical instruments and planetary tuning forks. You will experience them in healing context as well as in performing art. This education is open to everyone with the slightest interest in how sounds can transform us and bring us to health and happiness. You might never have touched a musical instrument or you might be a deeply experienced gong player – either way it will give you an abundance of new information and experience!
The training is between 9:30-19 from 23-27th of april. Jens public concert and intruduction on the upcoming seminar is kl19-21 on the 22nd of april.
Coast is 990€ for the whole training. 30€ for the public concert by Jens on the 22nd.
Please email erla@yogashalakungalv.se for further information, how to apply and pay, thank you!
Please note!: that in this booking it says its one hour on the 23th! its just make it more easy to book, it is ofcourse the dates and time above that counts!
Raw food kurs; 3 rätters middag
Onsdagen 5 februari kl 18-20:30
Välkommen till lärorik worskhop i Raw food, där du får lära dig från grunden, att göra 3 rätters middag:
Förrätt: Grön hälso smoothie.
Huvudrätt: Raw Taco.
Efterrätt: Chokladmouse med färska bär.
Efter workshopen får du självklart äta härligheten. Och få med dig recepten.
Raw food är mat som inte upphettats över ca40 grader och består av frukter, grönsaker, bär, örter, rötter, nötter, frön, alger och groddar. Jag föredrar huvudsakligen ekologiskt. Syftet med raw food är att äta så naturlig, ren och hel mat som möjligt. Levande föda, full av livskraft och näring. Allt du äter är ju nyttigt och bra för miljön! Jag har stött på många som gärna vill införa mer raw i sin kost men vet inte riktigt hur man gör. Denna workshopen hjälper dig på traven att utforska och få smaka på hur fantastiskt gott det är! Vi blir liten grupp så antal platser är begränsade. Investering är 590kr. Föranmälan behövs. Välkomna till vårt fina nydesignade kök!
Välkommen till en givande och utvecklande Reiki kurs.
Kursen är från 22-23 februari mellan kl 9-16 båda dagarna.

I Usui/Holy Fire Reiki 1 lär du dig förmågan att överföra Reikienergi med hjälp av dina händer. Energin kan förmedlas till andra människor, djur, växter, mat, m.m. Du kan även behandla dig själv. Initiering, meditation, behandlingar, energibegrepp, historik, Reikiprinciperna, scanning och djupare förståelse om dig och andra som energivarelser ingår i kursen. Att öva och förstå Reiki ökar din och andras potential.
Syftet med en Reikikurs kan vara en önskan att kunna hjälpa andra, men det kan också vara för att hjälpa sig själv och för sin egen personliga och andliga utveckling. Du kan alltså gå kursen för hemmabruk eller om du vill arbeta professionellt med Reiki. Kursen är framför allt praktisk där du får vägledning i att öva det du lär dig. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Reiki arbetar på flera plan samtidigt och är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi". Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån.
Investering är 2900kr inkl kursmaterial, diplom och lunch.

Efter din anmälan här, skicka mail till erla@yogashalakungalv.se för information om betalning av kursavgift, tack.

Medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige och
Koppsterapeuternas Yrkesförbund.
Erla Sigtryggsdottir, Reikimaster
SoundHealer, Gongmästare, Yoga&Meditationslärare
Ayurvedisk massageterapeut, Hälsokonsult
Utmarksvägen 8, 44239 Kungälv
erla@yogashalakungalv.se / 0703698824

vänligen notera att i bokningen står att det är en timme på lördagen, men såklart gäller bokningen hela utbildningshelgen! detta är bara för att underlätta bokning.
Reiki 2 kurs 28-29 mars 20 kl 9 -16
I Usui/Holy Fire Reiki 2 får du en energihöjning och ökar effektiviteten på behandlingarna. Du lär dig fler tekniker och att rikta energin mer specifikt. Initiering, meditation, behandlingar, energibegrepp, Reikisymboler, att sända energin på avstånd och till relationer, situationer, framtid och dåtid ingår i denna uppgradering.

Syftet med en Reikikurs kan vara en önskan att kunna hjälpa andra, men det kan också vara för att hjälpa sig själv och för sin egen personliga och andliga utveckling.
Du kan alltså gå kursen för hemmabruk eller om du vill arbeta professionellt med Reiki. Den är högst matnyttig om du vill få djupare förståelse om dig och andra som energivarelser. Kursen är framför allt praktisk där du får vägledning i att öva det du lär dig. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.
Reiki arbetar på flera plan samtidigt och är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi". Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån. Att öva och förstå Reiki ökar din och andras potential.


Investering är 3300kr inkl kursmaterial, diplom och lunch.
Medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige och
Koppsterapeuternas Yrkesförbund.

Obs! på bokningen framkommer att det är en timme på lördag, såklart gäller bokningen hela helgen, detta är bara för att underlätta bokning.

Efter din anmälan här, skicka mail till erla@yogashalakungalv.se för information om betalning av kursavgift, tack.

Medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige och
Koppsterapeuternas Yrkesförbund.
Erla Sigtryggsdottir, Reikimaster
SoundHealer, Gongmästare, Yoga&Meditationslärare
Ayurvedisk massageterapeut, Hälsokonsult
Utmarksvägen 8, 44239 Kungälv
erla@yogashalakungalv.se / 0703698824
Reiki 3. Reikimasterkurs.

Välkommen till en givande och utvecklande Reiki kurs!
Denna Usui/Holy Fire Reiki 3 kurs har potentialen till mycket kraftfullt helande även personlighetsutveckling, både för dig själv och dina kunder eftersom Reiki arbetar på flera plan samtidigt och är en holistisk behandlingsmetod. I denna kursen initieras du till master och ytterligare höjer din förmåga och förståelse. Du tar ett steg till i din andliga och personliga utveckling och healing. Syftet med en Reikikurs kan vara en önskan att kunna hjälpa andra, men det kan också vara för att hjälpa sig själv och för sin egen personliga och andliga utveckling. Kursen ger dig förmågan att lära ut Reiki steg 1-3. Därför kan du om du vill, hålla Reiki kurser och koppla upp andra personer till Reiki flödet. Det är såklart inget måste, du kan gå denna kursen för din egen utveckling. Kursen innehåller många praktiska moment. Du lär dig ytterligare mastersymboler och tekniker. Master kursen inspirerar oss att verkligen leva vårt liv på det sätt som är sant för oss, så att vi kan leva upp till vår fulla potential.

Förkunskaper: Reiki steg 1 och 2 samt vana att behandla med Reiki, både fysiskt och på distans. 10 dokumenterade Reikibehandlingar med kunder som lämnas in i god tid innan kursstart. Har du gått Reiki 1 & 2 för en annan Reiki Master behöver vi boka en konsultationstid och gå igenom din utbildning och vad du har lärt dig, innan kurstillfället.

Pris: 9100 kr inkl. vegetarisk lunch & kursmaterial.
Tid:5-7 juni 2020. fredag, lördag, söndag 9-16
Vänligen maila till erla@yogashalakungalv.se när du fyllt i denna anmälan, för betalningsinfo.

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige och Koppsterapeuternas Yrkesförbund.
Reiki är klassat av Skatteverket som förebyggande och rehabiliterande friskvård. Både behandlingar och kurser är avdragsgillt för arbetsgivaren samt en skattefri förmån för arbetstagaren. Varför inte använda ditt friskvårdsbidrag!
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Yoga Shala Kungälv

Hjärtligt välkommen! Yoga Shala Kungälv är ett Healing och Utbildningscenter med Sound Temple.

Vi möter dig på professionellt sätt med kunskap och helande, utifrån de behov du har och vad som är hälsa för dig.

Vi erbjuder olika former av Yoga, Meditation,Gong, Reiki Healing, Ayurvedisk Massageterapi, Ayurvedisk konsultation, Sound Healing, vägledning, Personlig Coachning, inspiration och stöd mot bättre hälsa.
Vi erbjuder internationella utbildningar inom Sound Healing och Gong.
Erla som är Reikimaster håller också kurser och utbildningar inom ReikiHealing.
Vi har också en butik med Yoga varor, Kristaller & Stenar, Ayurvediska produkter Superfood, Hälsovaror mm.
Vi tar emot ePassi och Actiway! Jag är medlem och kvalitetsförsäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund, Reikiförbundet och har lång och gedigen erfarenhet och utbildningar.
Välkommen, säger Erla Sigtryggsdottir med personal.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 0703698824
Adress
Utmarksvägen 8
442 39 Kungälv
Öppna i Google Maps 🗗