Vad vill du boka?

Hjärtligt välkommen! Yoga Shala Kungälv är ett Healing och Utbildningscenter med Sound Temple.

Vi möter dig på professionellt sätt med kunskap och helande, utifrån de behov du har och vad som är hälsa för dig.

Vi erbjuder olika former av Yoga, Meditation,Gong, Reiki Healing, Ayurvedisk Massageterapi, Ayurvedisk konsultation, Sound Healing, vägledning, inspiration och stöd mot bättre hälsa.
Vi har också en butik med Yoga varor, Kläder, Ayurvediska produkter Superfood, Hälsovaror mm.
Vi tar emot friskvårdscheckar och friskvårdskuponger!
Jag är medlem och kvalitetsförsäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund, Förenade Reikiförbundet i Sverige, The International Associations of Sound Terapy och har lång och gedigen erfarenhet och utbildningar.
Välkommen, säger Erla Sigtryggsdottir med personal. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ayurvedisk massageterapi / Massage

Abhyanga är en mycket behaglig helkropps- massage med varm olja. Kroppen masseras systematiskt med skönt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Abhyanga är speciellt välgörande vid vata-obalanser, är lugnande och lämplig vid stress, stelhet och frusenhet. Ger förnyad energi på cellnivå.  Behandlingstid: 60 min.
Garsan är speciell helkroppsmassage som ges med råsidenvantar. Den renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Massagen stimulerar flöden och cirkulation i underhudsvävnaderna, förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Silkesvantarnas friktion mot huden har en exfolierande effekt som gör huden härligt silkeslen. Behandlingen avslutas med varm oljemassage av ekologisk kallpressad sesamolja. Denna enkla reninsprocedur hjälper till att ”tvätta bort” orenheter och bidrar därmed till ökad produktion av ”ojas”. Garshan är en utmärkt behandling vid Kapha obalanser samt då mycket slaggprodukter ansamlas i kroppen. Ges med fördel under våren.Behandlingstid: 60 min.

Kati chikitsa är en traditionell ayurvedisk ryggbehandling som utförs med varma örtknyten över rygg, axlar och nacke. Terapin börjar med värmebehandling, massagetekniker med varm olja som mjukar upp ömma och spända muskler. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma tygbollar fyllda med örter och oljor. Värmen, massagen och örterna gör underverk för den som har stelhet, värk och trötthet i ryggen. Är som balsam för stela trötta ryggar och axlar. Behandlingen landar i härlig avslappning och stillhet. Behandlingstid är 60minuter.
Marma
60 min 795,00 kr Mer info
Marmaterapi, är en metod inom Ayurveda för att skapa balans på ett djupt plan i fysiologin. Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Först behandlas vissa av de 107 marmapunkterna och därefter de tre huvudmarmaerna. Marmapunkterna kan sägas vara kontrollpunkter för "shrotaerna" där flödet i kroppen styrs; flödet av allt - materia och medvetande. Man kan också säga att marmapunkter är kopplingspunkter mellan medvetande och materia. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. En Marmabehandling börjar med en kort diagnos som bestämmer vilka oljor och punkter som ska behandlas. En unik behandling för djup avslappning och balansering av kropp, sinne och livskraft. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess. Kallas i bland för behandlingarnas behandling. Behandlingstid: 60 min.
Hot Stone Massagens historia går tillbaka mer än 3000 år, då denna massagemetod användes i det antika Indien och Kina. Den kombinerar värmeterapi och en speciell massageteknik med varma lena, mjuka lavastenar & väldoftande aromatiska oljor för att på så sätt skapa en djupgående, avkopplande och läkande behandling. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Hot Stone Massage är en fantastisk behandling som ger en lugnande och stress reducerande effekt på samma gång som den ger ny kraft och energi. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Mycket bra mot celluliter, muskelspänningar/knutor.

Lavastenarna kommer från Peru. Där poleras och slipas de av vind och vatten. Stenarna innehåller mineraler, framför allt järn, som absorberas genom huden.
Lavastenarna har en förmåga att bevara värme vilket ökar effekten av maximal avslappning i massagen. Detta är en fantastiskt skön behandling som passar extra bra när man känner sig frusen och stel. Behandlingen börjar med att du får lägga dig på en skön behandlingssäng. Varma lavastenar placeras i dina händer och mellan dina tår och värmen sprider sig sedan vidare i din kropp. Din terapeut masserar dina muskler med de heta stenarna och placerar även växelvis ut stenar på din kropp. Det känns väldigt behagligt och man blir avslappnad när de glider fram över fötter, ben och rygg. I kombination med aromatiska oljor så kommer man längre in i muskeln utan att behöva känna någon smärta. Man brukar uppleva ett lugn, man får ökad blodcirkulation, stimulerar lymfan, rensar bort slaggprodukter, stimulerar leder och skelett, löser upp muskelspänningar och får ökad syresättning i vävnader. Utifrån Ayurveda är den behandlingen underbar för Vata obalanser och passar även Kapha. Behandlingen är 60 minuter.
I Shirodhara rinner en ström av varm olja över pannan och ner i hårbotten. Det är en lugn och avstressande behandling där spänningar löses upp och hela nervsystemet får lugn och ro samtidigt som den motverkar oro och sömnsvårigheter.Shirodhara ger sinnet och sinnena djup vila, vilket tillåter kroppens naturliga läkeprocesser att utsöndra lagrad stress från nervsystemet. Balanserar Vata och pitta dosha speciellt bra. Stimulerar Ajna/ Sahasrara chakra, väcker intuition och inre visdom. Hjälper till att få ökat mental fokus och koncentration. Kan hjälpa mot migrän och huvudvärk. Löser upp negativa känslor och tankemönster. Till följd av detta förbättras den mentala klarheten. Himmelskt skön! Behandlingstid 60 min.

Konsultation/Vägledning/Healing/PT

Marcos Bearcub är på besök hos oss och tar emot bokade tider för Shamanisk Sound Healing.

Meddelande från Marcos:
Bra att förklara för dom som vill ha healing att jag använder väldigt mycket mina händer och en olja som jag gör , det blir väldigt fysisk och klienten ska hela vara i underkläder bara, med filt eller badduk på .....men kan göra det med kläderna på om ngn inte känner sig bekväm i underkläder

http://elkurandero.com
Personlig Konsultation/Coachning.

Jag möter dig professionellt, med respekt och livsglädje. Med genuin kunskap och stor erfarenhet med helande som utgångspunk när jag läser dina behov och lyssnar till dina önskemål och funderingar.
Jag gör mitt bästa för att hjälpa till att hitta vad som är balans och hälsa för dig.
Det kan vara att du behöver bolla med dina funderingar/frågor utifrån Ayurvedans hälsoperspektiv eller Yogans filosofi eller få coachning inom personlig utveckling.

Med lösningsfokuserad samtalsteknik hjälper jag dig att mer effektivt använda dina förmågor för att nå vissa mål eller komma till insikt.
Du får hjälp med att utveckla hälsa och välbefinnande på flera nivåer, fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt.

Behöver du stöd med träning/yogaprogram eller övningar så erbjuder jag dig privat undervisning.

Under personlig Ayurvedisk konsultation får du möjlighet att få pulsläsning av din nuvarande Doschakvalité, insikt på eventuella obalanser, få veta mer om Doschornas (Vata-Pitta-Kapha) olika egenskap, få tips om egenvård utifrån din puls samt att kunna ställa frågor som rör Ayurvedan. Du kan få tips om kost, yoga, andningsövningar, kroppsrening, kosttillskott mm. Konsultationerna ges framförallt i förebyggande syfte för att korrigera obalanser innan de leder till sjukdom men passar också om du inte känner dig i form.
Ayurvedan förespråkar att vi tar ansvar för vår egen hälsa och en personlig konsultation kan vara ett fint steg i rätt riktning. Ayurveda inkluderar djupt välbefinnande på alla nivåer – fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt.

Jag ser framemot att våra vägar får korsas!
Erla Osk Sigtryggsdottir
SoundHealer och Gongmaster,
Yoga&Meditationslärare,
Ayurvedisk massageterapeut och Hälsokonsult.
Reikimaster,
Coach inom Personlig utveckling.

Yoga Shala Kungälv
Healing och Utbildningscenter
Utmarksvägen 8 öv, 44239 Kungälv
erla@yogashalakungalv.se
0703698824
www.yogashalakungalv.se
Gong terapi är en fantastisk meditativ och helande terapi form.
Den går till så att efter kort samtal om vad dina behov är, ligger du nära Gongen på ett bekvämt underlag och får Gongens helande vibrationer igenom kropp och själ. Gongens vibration kan bära och transformera dig till den platsen i ditt medvetande, bortom tid och rum, där allt är möjligt. En plats som vi alla på ett eller annat sätt söker och längtar efter. Gongen spelar universums ljudström, vibrerar kosmos alla ljud. Vår existens är som strängar i universums ljudström. Våra känslor, tankar och minnen bär alla unika frekvenser som när de sätts i svängning av gongens vibrationer sätts i rörelse. Gongen hjälper oss att återställa det naturliga flödet av energi i kroppen helt enkelt genom att ligga ner, slappna av och låta ljudvibrationerna skölja genom vårt system. I den djupa avslappning som uppstår aktiveras kroppens självläkningssystem.
Gong är ett av våra äldsta instrument som har använts i tusentals år för att öka och fördjupa den mänskliga medvetenheten. Den löser upp spänningar, blockeringar, påverkar alla energibanor och stimulerar cirkulation. Resultatet är att känslomässig energi och känslor som är bundna i kroppen omstruktureras. Gong skapar djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Vad du än upplever att du skulle behöva support med, om det är en fysisk åkomma, känslomässig smärta, depression, livskris eller vad det än kan vara, så svarar ditt system på gongen precis där du befinner dej. Det behövs inga förkunskaper.
Privat undervisning där vi utgår ifrån dina personliga behov. Där vi terapeutiskt arbetar med kroppen och själen utifrån Yoga/Ayurveda.
Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem som vid exempelvis akupunktur och akupressur. Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån. Erla är Reikimaster.
Sound Healer arbetar med kunskap om ljud, avsikt, intuition och energi som kommer att påverka kraftfulla och förändringar på människans alla nivåer. Sound Healing är en effektiv holistisk terapi som fungerar på fysiska, emotionella, mentala och andliga nivåer.
Sound Healing baseras på vetenskapliga faktan att allt är vibration och energi. Genom att applicera olika ljud och frekvenser arbetar jag med och i resonansen av elektromagnetiska fältet och även den fysiska kroppen. Läran om Cymatics visar effekten av ljud på materia och den ligger också till grund på forskningarna som görs. Sympathetic resonance händer när ett vibrerande objekt får ett annat att vibrera i harmoni med den, eller matcha dess vibrationshastighet, där är där som transformationen händer och helande uppstår. Jag arbetar med Gong, Singing bowles, Tuningforks och olika instrument under lektionen. Vissa av dessa är stämda efter Hans Coustos; The Cosmic Octave, som är uträknad frekvens från planeterna i vårt solsystem. Andra instrument är stämda för nervsystemet, chakrasystemen, benstomme och så vidare.

Yoga/Meditation

Kirtan - Mantra&Musik. Musikmeditation
Inom alla kulturer i människans historia har musik och dans haft en mycket stor betydelse, och har varit ett viktigt uttryck för spontan glädje och kreativitet. I kirtan, musikmeditation, är syftet att gå in i meditation, att etablera en kommunikation med vårt innersta väsen. Kirtan är en del av Bhakti yoga (hängivenhetens yoga). Under kirtan sjunger vi mantras som ofta har både en vibrationsmässig och symbolisk betydelse, AUM är exempelvis en symbol för det ljudlösa ljudet eller det kosmiska medvetandet. Under kirtan kan man uttrycka sina känslor och sin personlighet på olika sätt, gärna med hjälp av instrument som till exempel harmonium, trummor, gitarr och olika rytminstrument. Det allra viktigaste är att ge sig hän till musiken, sången och mantrat, att sjunga och spela utan rädsla och hämningar. Man bör inte intellektualisera det hela för mycket - den verkliga glädjen ligger i upplevelsen och inte i den intellektuella förståelsen.
Även på det psykologiska planet kan kirtan spela en viktig roll för sin utövare. Vi blockerar ofta våra känslor och dessa blockeringar skapar ett inre kaos som komplicerar våra liv på olika plan. Kirtan hjälper oss att avlägsna dessa blockeringar, att låta livsglädjen återigen flöda fritt.
En öppen klass i meditation där vi utför enkla avslappningsövningar/yogaövningar/andningsövningar för att förbereda oss för Gong bad och låta Gongens underbara vibrationer hela oss.
Du är välkommen att köpa en gång eller använda klipp/terminskort.
HathaYoga är fysisk form av Yoga där vi flätar i hop andning, rörelse och fokus till en enhet. Har en djup bredd av ställningar, andnings och meditationstekniker. Ha betyder sol, Tha måne, syftar på två polariteter som arbetar tillsammans för maximal effekt. Ha-tha tillsammans betyder kraft. Den är skönt jobbig och jag betonar lika mycket den mentala/filosofiska aspekten som den fysiska eftersom jag tycker att båda är lika viktiga och vi är en enhet utav dessa två tillsammans. Först och främst arbetar jag terapeutiskt med mina kunder.Yogan ser att vi har några "kroppar" dvs fysisk, men också mental, känslomässig, energimässig och så vidare, och arbetar därför på många olika plan. Vi har HathaYoga både i kursform och som öppen klass. Ge dig själv den gåvan att ta hand om dig på kärleksfullt och utvecklande sätt.
YinYoga är vägen mot medvetenhet, stillhet och fred. I yinyogan sträcker och stimulerar du kroppens djupa vävnader, bindväv, ligament, fascia och leder. Det görs på yinvis, försiktigt och under lång tid. Så du håller positionerna länge, i cirka 3-5 minuter och slappnar av i musklerna. Det är framför allt området mellan knä och midja och de meridianer som går där som stimuleras i yinyoga. Energin börjar flöda och både kroppsliga och känslomässiga blockeringar släpper. Yinyoga är som en meditation, ett sätt att vara med dig själv och lära känna din kropp och dina tankar. Det finns inget rätt eller fel - det är din upplevelse som räknas. En lära att släppa efter.

Workshops och Utbildningar

Marcos tar Aura photo och ger dig läsning/beskrivning på den under ca 10 minuter.

Aura kallas det energifält som omger allt levande och kan synas som ljus och färger. En aura förklaras lättast med att vara resultatet av den energi som vi avger på grund av våra tankar, känslor och fysik. Auran har flera lager som liknar chakran, speglar det fysiska, emotionella, mentala och spirituella aspekterna hos olika indivier. Auran och chakrana arbetar i symbios och chakrana är kopplade till olika lager i auran och tillsammans speglar de hela den varelse som vi egentligen är när vi agerar mot vår omgivning och mot universum som en helhet.
Beyond Gong Concert -Martin Bläse, 30agusti19.
“If you want to know what’s beyond gong, listen to the BEYOND Gong”
Martin Bläse is Master of Silversmithing, third generation Gong Maker, Gong Player, Meditation Facilitator and Creator of Wonderful Instruments.
He plays the KARMA GONGS to alleviate and to prevent fateful suffering, the 41" bronze EARTH gong to heal the roots, the 41" titanium HEAVEN gong to bless the future and beyond, the 55" BEYOND gong.
Several other resonating objects will take you back to reality in a peaceful way.

Price: Paid when booked 200sek. 300sek cash on night and 100sek för WS participants (Listen with your Heart on 31august-1sept)
Erla Osk Sigtryggsdottir
SoundHealer och Gongmaster,
Yoga&Meditationslärare,
Ayurvedisk massageterapeut och Hälsokonsult.
Reikimaster,
Coach inom Personlig utveckling.

Yoga Shala Kungälv
Healing och Utbildningscenter
Utmarksvägen 8 öv, 44239 Kungälv
erla@yogashalakungalv.se
0703698824
www.yogashalakungalv.se
Welcome to inspiring evening with amazing Jens Zygar!
Introduction into the world of Audionik, the science of sounds; relaxing and inspiring Gong Meditation.
He is visiting us from Germany and holds an Integral Gong & Sound training in Sweden 16-20 may. This evening is a uniq opportunity to be inspired by a master!
Jens is my wonderful friend and teacher.
Pris är 315sek
15 maj kl 19-20:30

www.jenszygar.com / www.klanghaus.de /
NOVEMBER 15-16-17 2019 SWEDEN
Join us for inspiring and amazing days with Don and the Gong in a beautiful Sound Temple

Schedule:
15 november
10-10:30 Erla, Breath-Meditation-Energiwork. Welcome!
10:30-13 Don, Gongplaying and Teaching
13-14 lunch
14-16:30 Don, Gongplaying and Teaching
16:30-17 Erla, Breath-Meditation-Energiwork

16 november
10-10:30 Erla, Breath-Meditation-Energiwork
10:30-13 Don, Gongplaying and Teaching
13-14 lunch
14-16:30 Don, Gongplaying and Teaching
16:30-17 Erla, Breath-Meditation-Energiwork

17 november
10-10:30 Erla, Breath-Meditation-Energiwork
10:30-13 Don, Gongplaying and Teaching
13-14 lunch
14-16:30 Don, Gongplaying and Teaching
16:30-17 Erla, Breath-Meditation-Energiwork.
18-19 Gongbath given by participants, open to public
19 Thank you, Goodbye!

About Don
Don Conreaux formerly known as Baba Don and Guru Jagat. Master Don was one of the five original Kundalini Yoga Teachers designated by Yogi Bhajan in 1969. Don also studied the gong writings of Dane Rudhyar. He established the Nanak Dwara Ashram Teacher Training 1970-1976 in Phoenix, Arizona.
His formal education included a Masters Degree in Theatre, and from 1952 – 1969 was a Director, Actor and Writer in Hollywood and New York city. Today in his 80th year he continues to teach the art and science of Sacred Geometry, divination, and designs World Peace Gong & Bell Gardens of which there are now six established Internationally.

Yoga Shala Kungälv
Is a Healing and Education center with a amazing Sound Temple that was build according to secret geometry and Fibonacci Scale. It is run ny Erla Osk Sigtryggsdottir a Gongplayer, SoundHealer, Yogateacher, Meditationtecher, Reikimaster and Ayurvedic partitioner.

Price 4.500sek Early Bird 3.950sek (before july 31th)
Please note that this booking says its one hour on the 15th, its just to make the booking more easy, ofcourse its the full 3 days.
Day 1/5,
pm
Introduction of the participants, getting to know the master plan of this workshop:
keeping up with the psychological as well as energetically premises of the integral sound work; “how to blend in”, “how to be with yourself”, “how to be with others” “how to stand up for yourself”, making first choices, deciding for your personal tone and rhythm.

Day 2/5
Practical instrumental training on singing bowls, gongs, framedrums:
single experience, face to face training, group trying,
sound healing circle ceremony

Day 3/5
Sharing the status quo. answers, questions;
gong intense training, rhythm intense; individual healing ceremonies,
public all night sound healing circle ceremony,

Day 4/5
the cosmic tuning fork as an essential tool for the integral sound work
The mercury principle.
The commitment. Being yourself. Love & respect.
sound instruments and how to play and enjoy them

Day 5/5
sharing, no more questions, no more answers, only solutions!
profiling, coaching, synergy. Understanding the cosmic matrix.
Farewell party with Buffet and dance.

Coast is 900€ inclusive lunch and dinner.
Please email erla@yogashalakungalv.se for further information how to apply and pay, thank you!

Please note!: that in this booking it says its one hour on the 16th! its just make it more easy to book, it is ofcourse the dates and time above that counts!
Kursen i Qi Sensation innebär en kraftfull påfyllning av livskraft genom praktiska övningar och teoretiska kunskaper som ökar förståelsen av hur människan är en varelse mellan himmel och jord som har möjlighet att leva i flödet av sann livskraft. Shamanismen är mänsklighetens första livsåskådning med kontakten med naturens olika element som främsta redskap till helhet och läkande. Den, såväl som den traditionella kinesiska medicinen har sina rötter mer än 5000 år tillbaka i tiden. De båda genomsyras av helhetstanken att kropp och själ hör ihop med naturens element, universum och kosmos i ständig samverkan. Medicinsk Qi Gong är en del av den traditionella kinesiska medicinens huvudgrenar. Livskraften Qi kan vi i likhet med den elektriska energin inte se eller ta på, men vi vet att den existerar och att vi har möjlighet att ta hjälp av den. Det anses att människan sedan födseln fått en viss mängd grundläggande livsenergi (Yuan Qi) och att det via Qi Gong-träning går att aktivera denna energipotential och därmed utnyttja kroppens självläkande förmåga. Även stillhetsträning (meditation,mindfulness) är en viktig del av kursen.

lördag 10-17 och söndag 10-16.
Investering: 2 200 kr
Anmälan: Fyll i på bokningsystemet och maila sedan till erla@yogashalakungalv.se för betalningsinformation.
Vegetarisk lunch ingår båda dagarna.

Efter avslutad kurs fås ett intyg om genomgången kurs. Deltagaren har då tillräckliga kunskaper för att fortsätta träningen på egen hand med hjälp av kursmaterialet som ingår i kurskostnaden.
Innerligt välkommen till intag av livsviktig kunskap!
Vänligen notera att på bokningsystemet står att det är 1 timme den 4 maj, självklart gäller det hela helgen! (det är bara för att underlätta bokning)
Workshop with Gongmaster Martin Bläse 31 august - 1 september 2019
Martin Bläse is Master of Silversmithing, third generation Gong Maker, Gong Player, Meditation Facilitator and Creator of Wonderful Instruments. He comes to us from Germany.
Content:
- How the healing quality of sounds appends on the metal quality of instruments
- How to play the instruments
- What happens with you while listening
- A lot of time for meditation, sensory perception, movements, questions, express yourself, playing the instruments and listen with your heart. No prior knowledge needed to participate.

Saturday August 31, 9:30AM - 5 PM and 7PM-9PM. 1,5 hour lunchbrake.
Sunday September 1, 9:30 AM - 13 PM.
Price for the WS two days is 2500sek. 1900sek EarlyBird (until 13 june)
More info: www.yogashalakungalv.se and www.kult-ur-sprung.de
Yoga Shala Kungälv
Sound Tempel - Healing & EducationCenter Utmarksvägen 8, 44239 Kungälv, Sweden
c/o Erla Sigtryggsdottir
+46 703698824 / erla@yogashalakungalv.se
Please email erla@yogashalakungalv.se for further info on how to pay. And please note that on this booking it says its just one hour on the 31 august, that is just to make the booking more eazy, ofcourse its the whole weekend like listed above.
Välkommen till en givande och utvecklande Reiki kurs.
Kursen är från 5-6 oktober 2019 mellan kl 9-16 båda dagarna.

I Usui/Holy Fire Reiki 1 lär du dig förmågan att överföra Reikienergi med hjälp av dina händer. Energin kan förmedlas till andra människor, djur, växter, mat, m.m. Du kan även behandla dig själv. Initiering, meditation, behandlingar, energibegrepp, historik, Reikiprinciperna, scanning och djupare förståelse om dig och andra som energivarelser ingår i kursen. Att öva och förstå Reiki ökar din och andras potential.
Syftet med en Reikikurs kan vara en önskan att kunna hjälpa andra, men det kan också vara för att hjälpa sig själv och för sin egen personliga och andliga utveckling. Du kan alltså gå kursen för hemmabruk eller om du vill arbeta professionellt med Reiki. Kursen är framför allt praktisk där du får vägledning i att öva det du lär dig. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Reiki arbetar på flera plan samtidigt och är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi". Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån.
Investering är 2900kr inkl kursmaterial, diplom och lunch.

Efter din anmälan här, skicka mail till erla@yogashalakungalv.se för information om betalning av kursavgift, tack.

Medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige och
Koppsterapeuternas Yrkesförbund.
Erla Sigtryggsdottir, Reikimaster
SoundHealer, Gongmästare, Yoga&Meditationslärare
Ayurvedisk massageterapeut, Hälsokonsult
Utmarksvägen 8, 44239 Kungälv
erla@yogashalakungalv.se / 0703698824

vänligen notera att i bokningen står att det är en timme på lördagen, men såklart gäller bokningen hela utbildningshelgen! detta är bara för att underlätta bokning.
30 nov-1 dec 2019 kl 9 -16
I Usui/Holy Fire Reiki 2 får du en energihöjning och ökar effektiviteten på behandlingarna. Du lär dig fler tekniker och att rikta energin mer specifikt. Initiering, meditation, behandlingar, energibegrepp, Reikisymboler, att sända energin på avstånd och till relationer, situationer, framtid och dåtid ingår i denna uppgradering.

Syftet med en Reikikurs kan vara en önskan att kunna hjälpa andra, men det kan också vara för att hjälpa sig själv och för sin egen personliga och andliga utveckling.
Du kan alltså gå kursen för hemmabruk eller om du vill arbeta professionellt med Reiki. Den är högst matnyttig om du vill få djupare förståelse om dig och andra som energivarelser. Kursen är framför allt praktisk där du får vägledning i att öva det du lär dig. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.
Reiki arbetar på flera plan samtidigt och är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi". Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån. Att öva och förstå Reiki ökar din och andras potential.


Investering är 3300kr inkl kursmaterial, diplom och lunch.
Medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige och
Koppsterapeuternas Yrkesförbund.

Obs! på bokningen framkommer att det är en timme på lördag, såklart gäller bokningen hela helgen, detta är bara för att underlätta bokning.

Efter din anmälan här, skicka mail till erla@yogashalakungalv.se för information om betalning av kursavgift, tack.

Medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige och
Koppsterapeuternas Yrkesförbund.
Erla Sigtryggsdottir, Reikimaster
SoundHealer, Gongmästare, Yoga&Meditationslärare
Ayurvedisk massageterapeut, Hälsokonsult
Utmarksvägen 8, 44239 Kungälv
erla@yogashalakungalv.se / 0703698824
With Nestor Kornblum & Michele Averard, International Association of Sound Therapy.
If you want to practise as a Sound Therapist or Integrate Sound in your Therapeutic Modality this is the most suitable course in Europe! For proffessionals, therapists and beginners in Sound.
Personal growth, Self-transformation and Manifestation.
No musical knowledge is required for this course.

The course is over 6 weekends. Please note that when you book the course here it says its an hour on the 26th of october, that is only for making it more easy to book!
Here is the dates:
Module 1 26-27th Oct 2019
Module 2 23-24 nov 2019
Module 3 14-15 dec 2019
Module 4 18-19 jan 2020
Module 5 15-16 feb 2020
Module 6 21-22 march 2020
Sat 9-6 and Sun 9 to 4 o'clock
Price is 19.950sek for the whole course and that includes lunch.
Please send email to Erla for futher payment info when you signed up!:
Yoga Shala Kungälv
c/o Erla Sigtryggsdottir,
Utmarksvägen 8, 44239 Kungälv
erla@yogashalakungalv.se
tel: +46 (0)703698824
www.yogashalakungalv.se/YogaShalaKungalv/Sound_Healing_utbildning_med_Nestor_%26_Michele.html
Kom med på en magisk resa i tonernas värld bortom ord med Marcos Bearcub och Erla Sigtryggdsdottir. De spelar ett urval av heliga/traditionella akustiska instrument rika på övertoner, Tibetanska klangskålar, flöjt, trumma mm.

Sound Journey kan bära och transformera dig till den platsen i ditt medvetande, bortom tid och rum, där allt är möjligt. En plats som vi alla på ett eller annat sätt söker och längtar efter. Vår existens är som strängar i universums ljudström. Våra känslor, tankar och minnen bär alla unika frekvenser som när de sätts i svängning av ljudens vibrationer sätts i rörelse.
Sound Journey hjälper oss att återställa det naturliga flödet av energi i kroppen helt enkelt genom att ligga ner, slappna av och låta ljudvibrationerna skölja genom vårt system. I den djupa avslappning som uppstår aktiveras kroppens självläkningssystem.

Investering 350 kr för en gång
eller 590 för både lördag och söndag
11/5 kl 18-19
12/5 kl 18-19

Marcos Bearcub är SoundHealer och Shaman
www.elkurandero.com

Erla Sigtryggsdottir är SoundHealer och driver Yoga Shala Kungälv
www.yogashalakungalv.se
25-26 Maj 2019 Har du unik möjlighet att delta på fantastisk hälsohelg som går i Yoga och återhämtningens tecken. Både du som är erfaren och oerfaren är välkomna. Vi övernattar i Shalan och du lär dig göra och äter Sattvisk mat, utövar Yoga, övar Meditation, njuter av helande toner och lär dig mer om hälsa från Yogiskt/Ayurvediskt perspektiv. Det är begränsat antal platser. Vänligen notera att alla måltider är veganska. Välkommen med din anmälan!

Lördag:
08.00 Välkomna! Registrering 08.30 Yoga
09:30 Yogisk frukost
11.00 Ayurvediskt Dosha test
13.30 Matlagning, lunch
15.00 Friluft Meditation
17.00 Mantra chanting
18.30 Matlagning, middag
21:00 Meditation
21:30 Gongbad, God natt..

Söndag:
06:00 God morgon
07.00 Yoga
08:00 Yogisk frukost
09:00 Vila/Lugn
10.00 Föreläsning om Ayurveda & hälsa
12.00 Friluft Meditation
13.30 Matlagning, lunch
14.30 Kriyayoga
15.30 Klangmeditation
16:00 Tack och Adjö

När du har anmält dig här, vänligen skicka mail till erla@yogashalakungalv.se och få instruktioner med betalning, tack.

Vänligen notera att på bokningen står det att det pågår i en timme :-) men det är hela lördagen och hela söndagen!
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Yoga Shala Kungälv

Hjärtligt välkommen! Yoga Shala Kungälv är ett Healing och Utbildningscenter med Sound Temple.

Vi möter dig på professionellt sätt med kunskap och helande, utifrån de behov du har och vad som är hälsa för dig.

Vi erbjuder olika former av Yoga, Meditation,Gong, Reiki Healing, Ayurvedisk Massageterapi, Ayurvedisk konsultation, Sound Healing, vägledning, inspiration och stöd mot bättre hälsa. Vi erbjuder internationella utbildningar inom Sound Healing och Gong. Erla som är Reikimaster håller också kurser och utbildningar inom ReikiHealing.
Vi har också en butik med Yoga varor, Kläder, Ayurvediska produkter Superfood, Hälsovaror mm.
Vi tar emot friskvårdscheckar och friskvårdskuponger! Jag är medlem och kvalitetsförsäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund, Reikiförbundet och har lång och gedigen erfarenhet och utbildningar.
Välkommen, säger Erla Sigtryggsdottir med personal.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Utmarksvägen 8
442 39 Kungälv
Öppna i Google Maps 🗗