Boka Öppet Hus - Kirtan, manta&musik 45 min ,

Kirtan - Mantra&Musik. Musikmeditation
Inom alla kulturer i människans historia har musik och dans haft en mycket stor betydelse, och har varit ett viktigt uttryck för spontan glädje och kreativitet. I kirtan, musikmeditation, är syftet att gå in i meditation, att etablera en kommunikation med vårt innersta väsen. Kirtan är en del av Bhakti yoga (hängivenhetens yoga). Under kirtan sjunger vi mantras som ofta har både en vibrationsmässig och symbolisk betydelse, AUM är exempelvis en symbol för det ljudlösa ljudet eller det kosmiska medvetandet. Under kirtan kan man uttrycka sina känslor och sin personlighet på olika sätt, gärna med hjälp av instrument som till exempel harmonium, trummor, gitarr och olika rytminstrument. Det allra viktigaste är att ge sig hän till musiken, sången och mantrat, att sjunga och spela utan rädsla och hämningar. Man bör inte intellektualisera det hela för mycket - den verkliga glädjen ligger i upplevelsen och inte i den intellektuella förståelsen.
Även på det psykologiska planet kan kirtan spela en viktig roll för sin utövare. Vi blockerar ofta våra känslor och dessa blockeringar skapar ett inre kaos som komplicerar våra liv på olika plan. Kirtan hjälper oss att avlägsna dessa blockeringar, att låta livsglädjen återigen flöda fritt.

erla skotland liten.jpg

Vecka 5

mån
28
jan
tis
29
jan
ons
30
jan
tor
31
jan
fre
1
feb
lör
2
feb
sön
3
feb
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider 18:30 Inga lediga tider Inga lediga tider

februari 2019

måntisonstorfrelörsön
v528293031123
v645678910
v711121314151617
v818192021222324
v925262728123
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Yoga Shala Kungälv

Hjärtligt välkommen! Yoga Shala Kungälv är ett Healing och Utbildningscenter med Sound Temple.

Vi möter dig på professionellt sätt med kunskap och helande, utifrån de behov du har och vad som är hälsa för dig.

Vi erbjuder olika former av Yoga, Meditation,Gong, Reiki Healing, Ayurvedisk Massageterapi, Ayurvedisk konsultation, Sound Healing, vägledning, inspiration och stöd mot bättre hälsa. Vi har också en butik med Yoga varor, Kläder, Ayurvediska produkter Superfood, Hälsovaror mm.
Vi tar emot friskvårdscheckar och friskvårdskuponger! Jag är medlem och kvalitetsförsäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund, Reikiförbundet och har lång och gedigen erfarenhet och utbildningar.
Välkommen, säger Erla Sigtryggsdottir med personal.

Visa kontaktinformation
Adress
Utmarksvägen 8
442 39 Kungälv
Öppna i Google Maps 🗗