Boka Sound Healing 60 min , 795,00 kr

Sound Healing baseras på vetenskapliga faktan att allt är vibration och energi. Genom att applicera olika ljud och frekvenser arbetar jag med och i resonansen av elektromagnetiska fältet och även den fysiska kroppen. Läran om Cymatics visar effekten av ljud på materia och den ligger också till grund på forskningarna som görs. Sympathetic resonance händer när ett vibrerande objekt får ett annat att vibrera i harmoni med den, eller matcha dess vibrationshastighet, det är där som transformationen händer och helande uppstår. Sound Healer arbetar med kunskap om ljud, avsikt, intuition och energi som kommer att påverka kraftfulla och förändringar på människans alla nivåer. Ljud terapi är en effektiv holistisk terapi som fungerar på fysiska, emotionella, mentala och andliga nivåer. Jag arbetar med Gong, Singing bowles,Tuningforks och olika instrument under lektionen.Vissa av dessa är stämda efter Hans Coustos;The Cosmic Octave, som är uträknad frekvens från planeterna i vårt solsystem. Andra instrument är stämda för nervsystemet, chakrasystemen, benstomme och så vidare. Efter kort samtal börjar du sittandes i vår SoundChair som är gungande instrument, därefter ligger du skönt på en behandlingsäng, får till ex klangskålmassage längs ryggraden och badar i frekvenserna av instrumenten. Behandlingen som alltid är individuellt anpassad, landar i skön tystnad. Vi tar emot ePassi och Actiway.

erla skotland liten.jpg
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Yoga Shala Kungälv

Hjärtligt välkommen! Yoga Shala Kungälv är ett Healing och Utbildningscenter med Sound Temple.

Vi möter dig på professionellt sätt med kunskap och helande, utifrån de behov du har och vad som är hälsa för dig.

Vi erbjuder olika former av Yoga, Meditation,Gong, Reiki Healing, Ayurvedisk Massageterapi, Ayurvedisk konsultation, Sound Healing, vägledning, inspiration och stöd mot bättre hälsa.
Vi erbjuder internationella utbildningar inom Sound Healing och Gong.
Erla som är Reikimaster håller också kurser och utbildningar inom ReikiHealing.
Vi har också en butik med Yoga varor, Kläder, Ayurvediska produkter Superfood, Hälsovaror mm.
Vi tar emot ePassi och Actiway! Jag är medlem och kvalitetsförsäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund, Reikiförbundet och har lång och gedigen erfarenhet och utbildningar.
Välkommen, säger Erla Sigtryggsdottir med personal.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Utmarksvägen 8
442 39 Kungälv
Öppna i Google Maps 🗗