Yoga Unite in Haparanda

betyg4.8 Fantastiskt bra(10 betyg)
Torget 7, 953 32, Haparanda
Tyvärr är alla fysiska yogapass inställda tillsvidare pga corona. Men du är varmt välkommen att delta i mina onlinepass. Läs mera på www.yogaunite.se Välkommen till mig, och Yoga Unite! Mitt namn är Jeanette Johansson och det är jag som undervisar yogaklasserna på Haparanda Stadshotell. Alla klasser passar för nybörjare såväl som för den vana yogautövaren. För mera information om klasserna klicka på mer info under klassens namn. Priser: Bor du på hotellet så har du fri tillgång till yogapassen Drop in 150 kr 5-klippkort 650 kr (giltig 3 mån) 10-klippkort 1200 kr (giltig 6 mån) Betalning görs via Swish.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
10 betyg
Jeanette visar allt så lugnt. Och det jag inte kunde göra enligt instruktioner, de rörelserna fick jag göra i lättare variant
Bra stretching tydliga instruktioner

Om företaget

Yoga Unite in Haparanda drivs av mig Jeanette Johansson. Yogaformerna jag håller klasser i är MediYoga, yin yoga, restorative yoga och mindfulness & medicinsk yoga. I mina yogaklasser vill jag ge mina deltagare verktyg till att må bättre både i kropp och sinne, kropp och själ. Att hitta ett lugn, få en bättre vardag i det lilla som i det stora. Ge dig en paus, en paus att fokusera på dig själv och din medvetna andning.

Bilder