Vad vill du boka?
YOGA PÅ IDRE FJÄLL 
2018 
  

Påsklov
vecka 13 och 14 går också att boka nu på följande eftermiddag/kvällar.
Måndag 26/3 Dynamisk yoga + Yinyoga
Onsdag 28/3 Yinyoga
Skärtorsdag 29/3 Dynamisk yoga
Långfredag 30/3 OBS! Morgonyoga- dynamisk yoga
Påskdagen 1/4 Yinyoga
Annandag Påsk 2/4 Dynamisk yoga +Yinyoga
Onsdag 4/4 Dynamisk yoga
Fredag 6/4 Dynamisk yoga, Yinyoga

SE LÄNGRE NED. DÄR HITTAR DU BOKNINGSFÄLTEN.

I samarbete med Idre Fjäll erbjuder jag ytterligare yogaklasser under våren 2018. Jag har iordningställt Yogastudion i lokalen AKVARIET på konferensplan. 

OBS ! SCROLLA NED PÅ SIDAN FÖR ATT HITTA BOKNINGSFÄLTEN. Minst 5 bokade på morgontiderna för att att klassen ska genomföras.


HAR DU ALDRIG YOGAT ? 
Kanske det du ska prova, lägga till för att få variation i din träning, förbättra din andning, återfå ett bra rörelseomfång, stärka kroppen och din kroppskännedom samt få redskap att reducera stress i vardagen.Yogan är dessutom mycket mer än fysisk aktivitet, det är närvaro, mindfulness och träning i målfokusering m m. Om du anser att det är självklart att en otränad person ska kunna börja gymma så är det för mig lika självklart att du som känner dig lite stel, ska känna dig välkommen till yogan.
Yoga är träning i självkännedom ur flera aspekter och ett sätt att träna sig i avkoppling och andning. Är du tveksam eller nyfiken på mer så ring eller mejla mig.

VILL DU YOGA ANDRA TIDER ÄN SCHEMAT ERBJUDER ELLER BOKA EGEN TIMME ?
Hör av dig med önskemål till minna@yogaunleash.se

GOOD TO KNOW


HUR GÖR JAG OM JAG VILL YOGA PÅ IDRE FJÄLL ?
Boka in dig här på Yoga Unleash sida 
eller chansa och kom direkt till klassen för drop-in plats. Betala på plats med swish (kontant i andra hand).

Undvik att äta större mål timmarna före klassen. Klä dig bekvämt, mjuka kläder t ex träningstights, t-shirt eller långkalsonger kan också funka. Inga skor behövs,enklast barfota.

Mattor och annan utrustning finns på plats. 


VAD KOSTAR DET ?
Yoga Once 200 kr (en yogaklass) 350 om du deltar på två klasser efter varandraHITTA TILL YOGASTUDION PÅ IDRE FJÄLL.
Yogan kommer att hållas i Akvariets konferenslokal i centrumbyggnaden dvs samma hus  som värdshuset och receptionen. Du går antingen genom värdshuset och till konferensplan, nedför trappan och tar till höger när du kommer ner för trappan.
Du kan även komma utifrån direkt till konferensplan ingång från Idre Ski Apartements. Gå till vänster innanför dörren och rakt fram i gången och snett höger. Det är skyltat.

KONTAKT OCH MER INFO
För frågor om yogan på Idre Fjäll kontaktar du yogalärare Minna Fahlström direkt.
Mobil 073 820 4800
Epost minna@yogaunleash.se 
Du kan även följa och gilla Yoga Unleash på Facebook och Instagram.


VILL DIN GRUPP ELLER DITT LAG BOKA EGEN YOGATIMME ?
Vill du/ ni prova på ett återhämtande YINYOGA FÖR ATLETER för att minska smärta och i stället stimulera avslappningsresponsen i kroppen och nervsystemet. Prova ett komplement till din aktiva träning för självläkning och träna mental fokusering utifrån andning samt stillhet. För hållbar träning inom idrott med prestation och hälsa i fokus.

YOGA I TYRESÖ VÅREN 2018

PLATSER KVAR PÅ YINYOGA FREDAGAR KL 12-13.15

YINYOGA 
fortsätter på onsdagar kl 18.30 och en 20.00 samt fredagar kl 12.00. Klasserna är 75 minuter.
Båda onsdagsgrupperna är FULLBOKADE.
Startar 17/1 respektive 19/1.

PRANABOOST -Del 1 FRAMFLYTTAD ! NYTT DATUM  kommer inom kort.
Koppla in och uppdatera dig, om dig själv.  
It´s about you.

INNEHÅLL
Prana är sanskrit och betyder livsenergi. Enligt österländska filosifier föds vi med ett viss mängd prana men vi kan också påverka den genom vårt förhållningssätt, livsstil och tillföra vårt system livsenergi. Via mat, luften vi andas, relationer vi har och tankar vi tänker m m . 

Att bli medveten om det och träna sig på att skapa kontakt inåt är det yogans olika "verktyg" handlar om. Varför ? För att lära känna sina behov och mönster för att kunna välja väg, reaktioner och få bättre motståndskraft mot sånt som kanske tagit energi. Ett sätt att hålla dig uppkopplad och uppdaterad med dig själv 

Denna helg har du möjlighet att starta morgnarna med mjuka rörelser som öppnar, mjukar både kropp, sinne för att bättre kunna höra vad som pågår i din kärna. Pranayama (andningsövningar) kommer få stort utrymme och vi kommer att prova på chanting (sjunga mantran i syfte att få sinnet lugnt och skapa fokus och känna på det mer meditativa i yogan). Även teori om andning.

Det här är första delen i Pranaboost. 
Datum för uppföljningstillfälle kommer inom kort.

ANMÄLAN
Scrolla ned på sidan, hitta det bokningsbara fältet för att läsa mer.

ANMÄLAN 
Mejla till minna@yogaunleash.se med dina kontaktuppgifter samt veckodag, grupp och period du vill gå. För garanterad plats på önskad kurs betalas 500 kr i anmälningsavgift och resterande vid anmodan till Bankgiro 5081-2908 alt SWISHA 0738204800.

PLATS/LOKAL
Kroppskliniken Vendelsövägen 26 Trollbäckens centrum. (Portkod behövs och fås vid bokning).
Dessa klasser är maxantalet 10 deltagare. 

DATUM FÖR ANDNINGS-OCH YOGARETREATS KOMMER ASAP.


IDROTTARE ELLER IDROTTSLAG 2018

YINYOGA FÖR ATLETER för att minska smärta och i stället stimulera avslappningsresponsen i kroppen och nervsystemet och därigenom öka prestationsförmågan. Mer av samma sak är inte alltid det som förbättrar utan kanske snarare bryter ned. Prova ett komplement till din aktiva träning för självläkning och träna mental fokusering utifrån andning samt stillhet. Yinyoga har kroppens fascia, ligament och leder i fokus och framförallt attityden med vilket du intar yinyogan ( mindfulness) gör att du kan upptäcka helt nya signaler i din kropp och samtidigt träna dig i att hantera jobbiga tankar, känslor och tvivel som kan dyka upp i din idrottsutövning. Allt fler inom idrotten har upptäckt yoga, andning och mindfulness som effektivt komplement för hållbar träning i sin idrottsutövning. 

ANDNINGSTRÄNING erbjuds också som ett komplement för att förbättra andningsapparaten och tygla ett ofokuserat sinne. Både Yinyoga och yogans andningsträning handlar om att möta det lite obekväma och ge sig själv utrymmet att välja hur man agerar i stället för att alltid reagera impulsivt (kanske i onödan) på det som dyker upp eller kommer i vägen. 

Vill du/ni boka in enstaka eller regelbundna träningstillfällen för dig eller ert lag hör av er för mer info.
minna@yogaunleash.se alt 073 820 4800.WORKSHOP ELLER KURS PÅ ARBETSPLATSEN

Din intelligenta kropp vet, börja lyssna  !
Idag stressar vi runt som vi vore under ständigt hot. Kroppen och hjärnan har jour och är påkopplat 24-7 med massa ohälsosamma konsekvenser som följd. Magproblem, sömnrubbningar eller direkt sömnbrist för den delen liksom smärta i kroppen och många gånger också psykisk ohälsa på köpet.
Om inte depressioner  så kanske en upplevelse av orkeslöshet och känsla av meningslöshet för att inte tala om slutenheten och  bristande tillit till sig själv och de i din omgivning.

Systemet är i obalans, du är i obalans men du kör på. Kroppens alarmasystem blinkar och larmar först lite tyst sen högre och starkare men du saknar periferiseendet för du är i sån stress att du inte ens hör signalerna. Eller så ignorerar du dem. Dessutom har du och dina kollegor bristfälligt beslutsunderlag när ni "agerar som ni vore under hot" och fattar därför beslut  för att överleva på kort sikt. Förutsättningar att fatta långsiktiga strategiska beslut blir klart sämre. Vart tog glädjen orken, tålamodet, engagemanget och acceptansen vägen ? 

Jag erbjuder workshops för att öka förståelsen för sitt eget nervsystem och hur man enkelt kan hjälpa sig själv till avslappning och återhämtning för att reducera stress samtidigt även läka sig själv.
Du/Ni kommer att få lära er mer om sin andning, prova andningsövningar med utgångspunkt i medveten närvaro/ mindfulness.

Om ni vill, tar vi steget vidare till att även prova yinyogaövningar som utförs i stillhet med fokus på kroppens fascia som senaste åren visat sig ha stor betydelse för smärtreduktion och för ökad rörlighet samt kommunikation i kroppen. Att träna andning och därigenom koppla ifrån ditt aktiverande nervsystem kan vara avgörande för din hälsa. Det är garanterat stressreducerande. 
Släpp gasen och hitta kopplingen till ditt lugna nervsystem.

Du kommer att få med dig enkla övningar att praktisera själv och kanske är det framförallt kunskapen om medveten närvaro och andning som kommer göra störst skillnad för dig. 
Jag har en del förslag och övningar som jag gärna kommer och berättar mer om på arbetsplatsen. Eller i individuell andningcoaching.

För mer info och offert mejla minna@yogaunleash.se alt minna@minnafahlstrom.se

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Yoga i Trollbäcken

Vilsam, lugn, medvetandegörande yoga med fokus på kroppens bindväv (fascia), leder och ligament. Genom stillhet, positioner som hålls flera minuter samt gravitationen stimulerar vi kroppens långsammare djupare vävnader och öppnar upp där kroppen känns lite mer otillgänglig. Yinyogan tränar dig i mindfulness, mjukar upp kropp, stressar av och ger återhämtning. Yinyoga har en del av sitt ursprung inom TCM (kinesisk medicin) och kallas ibland "the needleless acupunture" då även meridianerna i kroppen stimuleras. Övningarna anpassas till dina förutsättningar och behov.


PRAKTISK INFO
Ta på mjuka sköna kläder. Mattor finns. Portkod behövs.

YOGA PÅ IDRE FJÄLL

Mjuka flöden synkade med andning för återhämtning efter en dag ute i pisterna eller spåren. Även styrka och stabilitet och kroppskännedom ingår. Passar många.
Hathayoga där vi bygger upp asanas (positioner) bit för bit för att skapa förutsättningar att närma oss någon mer utmanande position. Det kan vara att antingen kunna sitta en längre stund i meditation (mental och fysisk utmaning) eller att förbereda kroppen för den stabilitet, styrka och rörlighet som t ex en armbalans kräver.

Passar många eftersom du alltid utgår från där du är och aldrig går längre, djupare än du och din kropp är redo för.

Uppmjukande och uppbyggande. Vi väcker upp kroppen med yogaasanas med den medvetna andningen, närvaron och kroppsmedvetenheten i fokus. Helt enkelt laddar kropp och sinne för en dag ute i pister och spår.

Inte minst för att få igång andningen som du har glädje av i längdspåren. Eller förstås väcker ben-och magmuskler för ökad stabilitet i pisterna ... och spåren.

Fokus på kroppens fascia( bindväv). I stilla positioner låter vi vävnader mjukas upp och återfuktas samtidigt som vi låter det aktiva nervsystemet koppla ned och i stället få vilsam återhämtning i kropp och sinne. Mental fokusering och träning i att släppa taget om ogynnsamma tankar.

Yoga Unleash

Telefon 0738204800
E-post
Adress
Idre Fjäll och Trollbäcken i Tyresö