Vad vill du boka?

Eriksberg med omnejd har äntligen en egen yogastudio. Välkommen till oss! 

Hur du deltar? Det finns 3 olika sätt att delta:
- BOKA EN FAST PLATS (KURS); du har din plats hela terminen på din valda klass. Vid förhinder kan du vid max 3 ggr, förutsatt att du meddela det i förväg, i mån av plats ta igen det missade tillfället på annan klass samma termin. Kurserna ger dig en regelbunden träning och är även det billigaste sättet att delta. 
VI HAR NÅGRA LEDIGA FASTA PLATSER KVAR, KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG ATT BOKA DIN PLATS! Du betalar då endast för antalet gånger som är kvar denna termin. 
- KLIPP/VÄRDEKORT; för dig som vill gå på olika typer av pass och workshops eller olika tider. Köp ett digitalt klipp/värdekort och när du vill gå på ett pass bokar du din plats genom att boka "ett (1) pass" och skriva in din digitala värdekod. Klipp/värdekortet gäller även till workshops, då dras priset för workshopen från ditt värdekort. Klipp/värdekortet ger dig rabatt jämfört med att köpa en klass eller workshop i taget.
- Boka ENSTAKA PASS "ett (1) pass" eller "workshops". 

TIPS! Kombinera kurs och värdekort! Boka en kurs du vill delta på regelbundet och köp ett värdekort för att delta på enstaka pass och workshops till rabatterat pris. 

Dessutom kan du boka YOGATERAPI och REHABKURSERNA "Stress & Utmattning" och "Migränyoga".

Vill du betala med friskvårdsbidrag, ACTIWAY eller Friskvårdskuponger (gäller ej Ett (1) pass)? Kom ihåg att skriva in det i meddelande! Vill du köpa klippkort med friskvårdsbidrag, kontakta oss så hjälper vi dig. 

Vill du boka LYMFMASSAGE, FOTMASSAGE eller PARAFFINBAD HÄNDER på YOGACENTER UPPSALA? Boka via https://www.bokadirekt.se/places/yogacenter-uppsala-23767

Har du någon fråga om vilka klasser som passar dig, eller om att boka och betala? Kontakta oss på info@yogacenteruppsala.se eller 076-1710222

VARMT VÄLKOMMEN till YOGACENTER UPPSALA!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Klipp/värdekort Liten
"Ett (1) pass" & Workshops YOGACENTER, 800,00 kr, värde 900,00 kr Mer info
Ett digitalt klipp/värdekort för dig som vill gå på olika pass eller olika tider eller då och då. Värdekortet ger dig ett rabatterat pris jämfört med att betala ett besök i taget. Med värdekortet bokar du per gång och summan dras från ditt värdekort. Värdekortet kan även användas för att delta på workshops. Värdekortet är giltigt 1 år från köpdatumet.

Värdekort Litet - värde 900 kr, motsvarande 5 "Ett (1) pass". Du betalar 800 kr.
Klipp/värdekort Stor
"Ett (1) pass" & Workshops YOGACENTER, 2.800,00 kr, värde 3.600,00 kr Mer info
Klipp/värdekort Stor 2800 kr. Kortet är värt 3600 kr, d v s du spar hela 800 kr.

Ett digitalt klipp/värdekort för dig som vill gå på olika pass eller olika tider eller då och då. Värdekortet ger dig ett rabatterat pris jämfört med att betala ett besök i taget. Med värdekortet bokar du per gång och summan dras från ditt värdekort. Värdekortet kan även användas för att boka workshops, då dras workshopens pris från kortet. Värdekortet är giltigt 1 år från köpdatumet.

Värdekort Stor 2800 kr (värde 3600 kr) motsvarande 20 st "Ett (1) pass".

VÄLKOMMEN!
Klipp/värdekort Mellan
"Ett (1) pass" & Workshops YOGACENTER, 1.500,00 kr, värde 1.800,00 kr Mer info
Klipp/värdekort Mellan för endast 1500 kr. Kortet är värt 1800 kr, d v s du spar 300 kr.

Ett digitalt klipp/värdekort för dig som vill gå på olika pass eller olika tider eller då och då. Värdekortet ger dig ett rabatterat pris jämfört med att betala ett besök i taget. Med värdekortet bokar du per gång och summan dras från ditt värdekort. Kortet räcker till 10 st "ett (1) pass". Värdekortet kan även användas för att boka workshops, priset för workshopen dras då från värdekortet. Värdekortet är giltigt 1 år från köpdatumet.

Värdekort Mellan 1500 kr (värde 1800 kr).

VÄLKOMMEN!
...fler kort
Visa alla kort hos YOGACENTER UPPSALA

Ett (1) pass (även bokningsbara med klipp/värdekort) YOGACENTER

Hatha/vinyasayoga är en mer fysisk yogaklass med en skön blandning av enkla andningsövningar och ett flöde av stärkande och stretchande positioner.

Här bokar du ett pass.
Yinyoga kännetecknas av vilsamma, stilla positioner med en lätt stretch när vi håller varje position 3-5 minuter. Genom att vi stillar oss i kroppen får även sinnet och tankarna en chans att komma till ro.

Passet utförs på liggandes och sittandes på mattan med stöd av bolster och filtar.
En klass för både dig som är ny till yoga och för dig som har en viss yogavana. Klassen inleds med fokus på andningen (pranayama). I ett lugnt tempo utförs sedan solhälsningar och olika asanas -stående, sittande och balanserande positioner varefter du landar i "Yoga Nidra" -liggande djupavslappning och meditation som guidas av din lärare.

”En halvtimmes Yoga Nidra motsvarar fyra timmars sömn." /Swami Satyananda

Lärare: Monika Ryberg

Onsdagar kl.17.30-19.00.

VÄLKOMMEN!
I Pilates stärker vi stabiliserande muskler i ffa bålen, samtidigt som vi sträcker och avlastar muskler och områden som ofta är strama och stela. Resultatet: en stark och smidig kropp och god hållning.
Övningarna anpassas till gruppen, med möjlighet till individuell anpassning.

Mattbaserad pilates med rulle och flexband.
I MediYoga kombineras mjuka, inkännande övningar och yogisk andning med meditation och avslappning.
Ett pass för dig som vill sträcka ut och stressa ner, finna inre ro och landa här och nu.

Detta pass kan även utföras sittandes på stol.
I softyoga blandar vi hathayoga med mediyoga-övningar. Flödande solhälsningar och hathapositioner efterföljs av mjuka, inkännande yogaövningar.
I MediYoga 2 gör vi kraftfullare MediYogapass. Passen kan innehålla eldandning och stående övningar (som ej kan göras sittandes på stol).
Passet avslutas med en längre vila.

Workshops/Specialpass (även bokningsbara med klipp/värdekort) YOGACENTER

Välkommen till en mysig workshop där du lär dig knyta mellan pärlorna i ditt malahalsband!
Malas är vackra halsband som kan användas till meditation, eller helt enkelt som ett fint smycke.
Vi knyter med pärlor i halvädelstenar. Du väljer vilka pärlor du vill använda (se valmöjligheter nedan, eller mer utförligt på hemsidan) och får själv botanisera i vackra mellandelar och silkestofsar. I priset ingår fika och ett grundmaterial till ett halsband. Vill du köpa med dig hem så finns det möjlighet att göra det till ett bra pris.
När i gjort klart våra malas gör vi en kort guidad meditation där du får möjlighet att inviga och lägga din egen intention eller budskap i din mala.

Begränsat antal platser, max 10 personer. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Söndagen den 15 april, kl.12.30-16. Lärare: Kristina W.

Kom ihåg att skriva i bokningen (i meddelande) vilken sten du vill ha till ditt mala. Välj mellan Howlit vit, Jade oliv, Lava svart eller Amazonit. Läs mer om de olika stenarna på https://yogacenteruppsala.se/workshops/
Michael och Kristina hälsar dig välkommen till ett kraftfullt och samtidigt avslappnande pass. Vi börjar med Yoga som förbereder kroppen för djupavslappning. Efter yogan lägger du dig bekvämt tillrätta på yogamattan och upplever hur gongens vibrationer badar dig till djup avslappning och återhämtning.

Nyfiken på Gongbad? ”Gongbad” är när Gongens vibrationer sköljer över ditt kropp och sinne, med känslan av att du badar i ett hav av ljud som fyller och helar ditt medvetande. När man slår på gongen bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig förbi våra tankar och vårt medvetande och kan på så sätt påverka oss på en djupare cellnivå. Våra energikanaler och chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Gongbad har använts i över 6000 år, troligen längre, i olika kulturer för bl a healing, meditation och yoga.

Lärare: Värd Kristina, yogalärare och MediYogaterapeut, med gästspelare Michael, gongmästare och Kundaliniyogalärare.
Tisdag 17/4 kl.18.30-20.15
Pris: 350 kr. I priset inkluderas frukt och te.

VÄLKOMMEN!
Unna dig själv ett par timmar för total vila och återhämtning. Restorative yoga är en meditativ yogaform, där vi med hjälp av kuddar, filtar och block placerar kroppen på ett sätt som stimulerar det parasympatiska nervsystemet för att uppnå djupavslappning och återhämtning.
Vi utövar olika liggande positioner under mellan ca 10 och 20 minuter, På detta sätt tränar vi kroppen i att hitta nedvarvning, lugn och ro.
I Restorative vilar vi oss i form och släpper taget om stress och oro. Vi ska slappna av och vila. Släppa taget.
Workshopen pågår i två timmar. Instruktör: Malin L
En klass med yogaövningar som förbättrar din löpteknik när den ger balans, smidighet och styrka viktig för din löpning. Vi sträcker muskler som ofta är strama och stela vid löpning, bygger styrka och stabilitet i fotleder och vi stärker din djupa core-muskulatur som är så viktig för en god löparhållning. Vidare arbetar vi med andning och bygger mentalt fokus och styrka. Resultatet; du blir en smidigare löpare i både kropp och sinne, med mindre risk för löprelaterade skador. Yogapasset avslutas med en guidad sportmassage- med hjälp av foamrollers och bollar ger du muskler och bindväv en bitterljuv och välbehövlig massage. 

Workshopen pågår i två timmar. Lärare: Kristina Widerborn
Tyst retreat

Mental vila och tystnad för inre ro och harmoni.

Att få vara i tystnad är ett fantastiskt redskap som snabbt ger kontakt med din inre kärna och öppnar dina sinnen. På detta endags-retreat guidar Malin och Kristina dig tystnaden, i din resa inåt till en inkännande och medveten närvaro. Du får möjlighet att lyssna på din kropp med mjuk yoga och att hitta stillhet i meditation. Vi gör en tyst promenad i vårens vackra Hågadalen - en naturupplevelse som öppnar dina sinnen. Det finns tid för eftertanke och reflektion, att uppleva stillhet och finna ro och lugn. Det finns också möjlighet att prova mindful colouring och du får nycklar till medveten närvaro i vardagen, att ta med hem.

Det finns ingenting du måste kunna, eller uppfylla, för att delta i retreaten. Inga steg du måste klara av, inga krav eller roller att spela. Kom som du är och tillåt dig att släppa taget om alla måsten. Det här är din dag att pausa resten av livet och att bara vara. Att landa, vila och fylla på med ny energi.

Utrustning finns på plats. Bär mjuka sköna kläder som du kan röra dig bekvämt i och kan slappna av i. Ta med ytterkläder efter väder till vår promenad.

Söndagen 6 maj kl.10-16.
Pris: 995 kr inkl. sopplunch, te och frukt.

Yogakurs 5 ggr, start 18/4 YOGACENTER UPPSALA

Mjuk Hathayoga för dig som är ny till yoga eller som vill ha ett lugn och inkännande tempo. Passar dig som är äldre eller dig som kan behöva göra anpassningar. Borit har själv erfarenhet av reumatism och har hittat yogan som en hjälp att må bra i kroppen, något hon vill förmedla vidare till dig som önskar mjuk och inkännande yoga som kan anpassas till dina förutsättningar.

Onsdagar kl.13-14. Start 18 april, 5 ggr.
Minst antal deltagare 4 deltagare och max 12 deltagare.

Lärare: Borit, utbildad yogalärare vid Axelssons Gymnastiska institut, med Alexandertekniken som inspiration.

Rehabkurser YOGACENTER

Rehabiliterande MediYoga för dig som lider av migrän och spänningshuvudvärk. Kursen ger dig grunderna i att hantera din huvudvärk. Med hjälp av enkla yogaövningar, andningstekniker och meditationer lär du dig verktyg för ett liv utan huvudvärk. Med ayurvedans hjälp får du inblick i vilken slags huvudvärk du har och råd om kost och livsstil. Kursen följs upp efter ca 8 veckor med med en återträff.

Lärare: Malin Lagström - MediYogaterapeut och certifierad i migränyoga av Per Söder som driver Yogamottagningen i Stockholm. 

Helgkurs: lö 21 april kl.9-16 och sön 22 april kl.9-15

Kom ihåg att fylla i i meddelandefältet om du vill betala med ACTIWAY eller Friskvårdskuponger, fyll då även i ditt personnummer.

VÄLKOMMEN!

Terapi YOGACENTER

Känner du dig stressad eller utbränd? Har du sömnbesvär? Ont i ryggen? Känner att du vill rätta till något i ditt liv för att må bra igen? Eller är du nyfiken på hur yogan ser på dig och din livsbalans?
Här får du ett individuellt anpassat yogaprogram för att du ska må bra i både kropp, känslor och tankar.

Sessionen är ca 90-120 min och inleds med ett samtal, givetvis råder tystnadsplikt.
Nybesöket efterföljs av ett återbesök efter vanligen ca 4 v.

Kom ihåg att fylla i i meddelandefältet om du vill betala med ACTIWAY eller Friskvårdskuponger, fyll då även i ditt personnummer.

VÄLKOMMEN!
Känner du dig stressad eller utbränd? Har du sömnbesvär? Ont i ryggen? Känner att du vill rätta till något i ditt liv för att må bra igen? Eller är du nyfiken på hur yogan ser på dig och din livsbalans?
Här får du ett individuellt anpassat yogaprogram för att du ska må bra i både kropp, känslor och tankar.

Sessionen är ca 90-120 min och inleds med ett samtal, givetvis råder tystnadsplikt.
Nybesöket efterföljs av ett återbesök efter vanligen ca 4 v.

Kom ihåg att fylla i i meddelandefältet om du vill betala med ACTIWAY eller Friskvårdskuponger, fyll då även i ditt personnummer.

VÄLKOMMEN!
För att boka ett återbesök behöver du först ha varit på ett nybesök.
Återbesöket är vanligen 45-60 minuter långt.

Kom ihåg att fylla i i meddelandefältet om du vill betala med ACTIWAY eller Friskvårdskuponger, fyll då även i ditt personnummer.

VÄLKOMMEN!
För att boka ett återbesök behöver du först ha varit på ett nybesök.
Återbesöket är vanligen 45-60 minuter långt.

Kom ihåg att fylla i i meddelandefältet om du vill betala med ACTIWAY eller Friskvårdskuponger, fyll då även i ditt personnummer.

VÄLKOMMEN!

YOGACENTER UPPSALA

Välkommen till YOGACENTER UPPSALA!

Vill du träna styrka och smidighet och samtidigt skapa hälsa för kropp och sinne? Eller söker du ett sätt att minska din stress? Att öka ditt inre lugn? Att hitta ny energi?

Då är du varmt välkommen till YOGACENTER UPPSALA!

- Friskvårdande kvällskurser i MediYoga, Hathayoga, Yinyoga, Softyoga, Pilates.

- Seriorkurser i Pilates och MediYoga och Mjuk Hathayoga.

- Workshops i olika ämnen om yoga och hälsa, gongyoga, yoga för löpare, Resorative yoga och yogabruncher.

- Rehabiliterande kurser i stress och utmattning och migränyoga.

- Individuell yogaterapi.

- Yoga på Jobbet.

- I samarbete med "Ergonomica -by the C" erbjuder vi även lymfmassage, fotmassage och paraffinbehandling för händer. Boka tider via: https://www.bokadirekt.se/places/yogacenter-uppsala-23767

Vi skapar hälsa och glädje för kropp för kropp och sinne - inifrån och ut!

Varmt välkommen!

Telefon 076-1710222
Webbsida
E-post
Adress
Glimmervägen 2
75241 Uppsala
Eriksberg