Vad vill du boka?

Välkommen att boka din enskilda session/massage hos YogaMana!

För att boka en behandling klicka på "Sök tid" bredvid den tjänst som du vill boka.

Betalning sker på plats (YogaMana, Danderydsgatan 2) med kort i samband med din behandling.

Bokningsregler: Avbokningar görs senast 24 timmar innan din behandling med den avbokningskod som du får vid bokningen. Bokningar som görs senare än 24 timmar innan behandling är bindande och kunden blir betalningsskyldig.

För frågor: info@yogamana.se eller 0706-270530

Varmt välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Enskild session

I samtalsterapi med Suna Senman får du hjälp i din personliga utveckling på de områden där du behöver hjälp, vägledning eller stöd just nu. Kanske handlar det om en besvärlig livssituation eller att få tillbaka kraft och energi efter utmattning, depression, trauma eller annat.

Suna Senman är transformation coach med mastutbildning i social work med psykoterapi inriktning från New York University. Hon har givit samtals- och kroppsbehandlingar i över 30 år.
Välkommen till en drömlik behandling. Med hjälp av shiatsumassage och avslappnande yinyoga guidas du in i ett djupavslappnande tillstånd. Du släpper spänningar på djupet, får andetaget att flöda enklare och sträcker ut muskler, leder och jobbar djupt in i bindväv.

Under en behandling vilar du på stora mjuka mattor under ca 90 minuter.

Juan Guzman är stressterapeut, lärare i yinyoga och shiatsuterapeut med över 30 års erfarenhet av att ge behandlingar och arbete med personlig utveckling.

Pris 1350 kr för 90 min.
ENSKILD MEDIYOGA/YOGISK TERAPI

Madeleine Wilhelmsson är terapeut och lärare i MediYoga och erbjuder enskilda sessioner I MediYoga och yogisk terapi. Sessionerna ges även på Skype för den som önskar.
Under samtalet får du berätta om din aktuella livssituation och eventuella symptom. Madeleine ställer därefter en diagnos utifrån yogans perspektiv och du får du ett skräddarsytt yogaprogram i MediYoga att arbeta med på egen hand. Första sessionen tar ca 1,5 timme varav samtal är va 45 min och ca 45 min är andnings- och yogaövningar. Du får möjlighet att ställa alla dina frågor om yoga, andning och hur du kan påverka din egen läkning.
Rekommenderas vid ex stressrelaterade obalanser, såsom utmattning, ångest, sömnsvårigheter, högt blodtryck liksom underfungerande sköldkörtel mm.
Pris: 1350 kr för 90 min inklusive ljudfil med yogapass.
En uppföljningsgång på ca 60 min rekommenderas ett par veckor efter första samtalet och kostar 1000 kr.
Avbokning: sker senast 24 timmar innan. Betalning sker med kort på plats.
Mycket Välkommen!
Stresshantering genom Enskild Session i Mindfulness med Juan Guzman - YogaMana

Mindfulness (medveten närvaro) är ett kraftfull redskap för att hantera stress: i vardagslivet och få en djupare förståelse för sig själv och andra. Träning i mindfulness bidrar ofta till ökad glädje och livskvalitet och vi blir medvetna om hur vi kan uppleva optimal personlig tillväxt genom att bryta gamla beteende, mönster och vanor.
Juan Guzmán: har lång erfarenhet som terapeut inom mindfulness som stresshantering och har stöttat grupper och individer att skapa en hälsosammare livsstil sedan 1995. Juan är utbildad och diplomerad stressterapeut med kognitiv inriktning, mindfulness instruktör, avspänningspedagog, shiatsuterapeut och yinyoga instruktör. Hos oss erbjuder han enskilda sessioner i Mindfulness som Stresshantering samt leder YogaManas Mindful YinYoga
Priser:
1 st session a’ 90 min: 1000 kr
5 sessioner a’90 min: 4500 kr
8 sessioner a’ 90 min: 6400 kr

När du går 8 st sessioner genomgår vi 8-veckors kursen som baseras på MBSR-kursen enligt Jon Kabat-Zinn och i kursen ingår:
* Handledning i utövandet av uppmärksamhetsövningar
* Förhållningssätt och teman
* Cd med guidad kroppsskanning

Massage

Healing Massage: är en mycket lugn och omsorgsfull helkroppsmassage som hjälper dig att sjunka in i en djup avslappning och inre stillhet. Healingmassage tar sin utgångspunkt i att lösa upp blockeringar i det sk. energiflödet i kroppen och få kontakt med känslor som undantryckts i en kanske en stressig vardag, efter trauman eller andra omvälvande händelser. Behandlingen är djupgående både fysiskt, psykiskt och emotionellt och passar alla som vill jobba med att öka sitt medvetande och hitta sin egen sanna kraft.
Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen djupgående upp spänningar i hela kroppen. Massagen får blodgenomströmning att öka och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

Petra Reis är diplomerad massageterapeut och har genomgått två år på naprapat högskolan i Stockholm.
Petra har arbetet i YogaManas regi med extremt fina resultat och har många nöjda klienter där hennes behandlingar spelat en avgörande roll i klientens hälsa.
Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen djupgående upp spänningar i hela kroppen. Massagen får blodgenomströmning att öka och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.
Medicinsk massage passar dig som vill få en avslappnande helkroppsmassage såväl som dig som lider av någon form av kroppslig eller själslig smärta. Medicinsk massage används ofta framgångsrikt vid muskelproblematik såsom muskelvärk, sträckningar eller tennis-/golfarmbåge. Medicinsk massage har också framgångsrikt kunnat mildra vid ryggskott, nackspärr och diverse utstrålande smärta från så kallade triggerpunkter liksom vid mer kroniska skador. Massagen ökar rörlighet och blodcirkulation, är mjuk, avslappnande och rekommenderas även vid olika stresstillstånd.

Petra Reis utför vår medicinska massage. Petra är certifierad massageterapeut och har genomgått 3 år på naprapat högskolan i Stockholm. Petra har framgångsrikt givit flera hundra behandlingar och känd för sin förmåga att arbeta noggrant, inkännande och med fantastiska resultat.

Naprapatisk Behandling

Naprapatisk behandling är en holistisk behandlingsform som passar dig som på ett skonsamt sätt vill stimulera kroppens egen självläkningsförmåga. Manuella behandlingstekniker kombineras för att behandla besvär i muskler och leder. Tillstånd som ofta framgångsrikt behandlas med naprapati kan vara kronisk eller plötslig smärta, arbetsskador, fallskador, idrottsskador, problem med dålig hållning, spänningshuvudvärk, stressrelaterade problem, sömnproblem, stelhet mm.

Petra Reis utför YogaManas naprapatiska behandlingar. Petra är certifierad massör med två år på naprapathögskolan i Stockholm och framgångsrikt behandlat hundratals klienter. Petra ser hälsa utifrån ett brett helhetsperspektiv där individen alltid är i fokus. Petra ger även medicinsk massage och klassisk massage på YogaMana med extremt fina resultat.

60 min kostar 750 kr. Klippkort om 5 ggr kostar 3400 kr.

YogaMana Enskilda sessioner/Massage

Vi erbjuder enskilda sessioner, terapi och olika former av massage. Du ser i namnet på tjänsten vilken utövare som utför din session. Varmt Välkommen!

Telefon 0706270530
Webbsida
E-post
Öppettider Öppettider enligt kalender. Hittar du inte en tid som passar dig skicka ett e-mail till info@yogamana.se Vi finns här för att hjälpa dig!
Adress
Danderydsgatan 2
114 26 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗