Vad vill du boka?

YOGAMASSAGE
YOGAMASSAGE
 är en skön behandling som både är avkopplande och som drar ut leder och muskler på ett skönt sätt. Den är både lugnande och energigivande. Perfekt för dig som redan yogar, men rekommenderas även för dig som tränar annat, eller som inte tränar alls. Då den går på djupet i kroppen har den en positiv och varaktig inverkan på resultatet. I korthet påverkar yogamassage muskler, bindväv och ligament, leder, huden, blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och inre organ. 

Yogamassage är en helkroppsbehandling med rötter både i Yoga och Ayurveda. Vi arbetar utifrån principer om alignment från yogan vilket innebär att man letar efter att återställa kroppens naturliga balans och struktur. Från ayurvedan kommer helhetstänket och den ekologiska kallpressade sesamoljan som används vid massagen. Yogamassage fungerar också som behandlingsform och har en positiv effekt på leder, stelhet, reumatiska besvär, rygg och olika skaderehabiliteringar. Läs mer när du klickar på Yogamassage under Tjänster nedan. 

SOMA MOVE
SOMA MOVE 
är en träningsform som gör den starke mjuk och den mjuke stark. Det är en ledarlett gruppträning på 45 minuter. Man jobbar på golvet, eller utomhus, med sin egen kropp som motstånd, barfota, och har bara händer eller fötter i kontakt med underlaget. Ledorden är styrka, smidighet, balans och vi jobbar med centrering. Rörelserna involverar stora muskel- och bindvävskedjor, både främre, bakre, diagonala och spiralformade. Det är en komplett träningsform men passar utmärkt som komplement till annan träning. 

Soma betyder kropp på grekiska. I SOMA MOVE utgår vi från kroppens behov att bli starkare, smidigare, centrerad, och mer balanserad för att bättre klara av vardagen och/eller annan träning. Kontakta mig för att boka in ett pass eller en serie pass till din förening eller ditt företag. På sommaren kan man vara ute, men resten av året är man lämpligen inomhus i en idrottslokal eller liknande. 

För YOGAMASSAGE boka tid här nedan.
För
SOMA MOVE, kontakta mig per mejl eller telefon. 

Följ mig på Instagram Yogamassage4you
www.yogamassage4you.se
Facebook: Yogamassage4you
Mejladress: yogamassage4you2@gmail.com
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Obs! Introduktionspris 750 kr fram till sista december då jag etablerar mig i ny lokal på Yogacenter, Eriksberg.
I yogamassage använder vi ekologisk kallpressad sesamolja och behandlar hela kroppen. Vi börjar med uppvärmande massage, innan vi går in på djupare stretchar. I yogamassagen är klienten aktiv och samarbetet mellan terapeut och klient är viktig. Med hjälp av den s k stopptekniken och stödjande djupandning kommer vi djupt in i stretchar. Behandlingen utförs på madrass på golvet och terapeuten använder sina fötter ibland för att kunna få extra tryck i stretcharna. I en behandling börjar vi med ryggen då klienten ligger på mage. Sedan går vi igenom hela kroppen och behandlingen avslutas med en lugnande huvud- och ansiktsmassage. Yogamasssagebehandlingen tar 75 minuter. Lägg till 15 minuter för intro och avslut. Se till att boka in 90 minuter av din tid.
Det är inte ovanligt att känna lätt träningsverk i kroppen dagen efteråt. För ett mer varaktigt resultat rekommenderar jag en serie behandlingar. Ordinarie pris för en behandling: 850 kr. Kontakta mig för pris vid upplägg av serie.

Yogamassage4you

Yogamassage4you är en enskild firma som varit aktiv sedan 2015.

Förutom yogamassör är jag också Soma Move-instruktör och yogalärare. Jag kommer gärna ut på företag eller till din förening.

När du kommer till mig som kund sparar jag dina personuppgifter som vi kommer överens om, och du kan kontakta mig för att bli borttagen från mitt register.

Visa kontaktinformation
Öppettider Enligt kalendern, behandlingar onsdagar kl 17.15 och 19.00.
Adress
Glimmervägen 2
752 41 Uppsala
Yogacenter, Eriksberg
Öppna i Google Maps 🗗