Yoga/Pilates Geteborg (Bohusgården)

betyg4.7 Fantastiskt bra(76 betyg)
, 181 41, Lidingö

Boka tjänst

  • Getyoga med Get2Gether Lidingö60 minuter, 200 kr · Mer info
    Boka

Personal

noImage
Get2Gether
(76 betyg)
Klarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
76 betyg
till Get2Gether
Underbart att få njuta av alla söta fina getter🤗
till Get2Gether
Vår vän Sofi gifter sig i sommar! Jag tänkte att eftersom hon älskar yoga och alla vettiga människor älskar getter så vore det här perfekt att göra på möhippan! En pangidé om jag får säga det själv! :) Vilket ställe!!! Platsen är fullständigt idyllisk, vi fick ett fantastiskt varmt välkomnande av supertrevlig personal och getterna var helt enkelt underbara! Vi var i himmelriket! Tack så otroligt mycket för världens roligaste och mysigaste aktivitet! Alla borde åka hit bums och bli medlemmar i föreningen! Vi är mer än nöjda och helfrälsta! Getter 4-ever!!! <3 Mvh, Julia och ett glatt möhippegäng
till Get2Gether
Absolutely amazing experience!!
till Get2Gether
Lugn och fin yoga i solig skogsglänta, med nyfikna getter som undersökte allt och var något närgångna. Härlig och rolig upplevelse!

Om företaget

Den ideella föreningen Get2Gether arbetar för att det svenska landskapet ska hållas öppet med biologisk slyröjningmed hjälp av getter. Som en del av verksamheten ingår även yoga och pilates tillsammans med getterna under delar av sommarhalvåret. "Det är aldrig tråkigt med getter."

Bilder