Vad vill du boka?

Välkommen till Yogastudion i Ängelholm - Varmt välkommen med din bokning
På Yogastudion skapar vi hälsa för inre och yttre välmående. Vårt mål är att hjälpa människor att hitta en balans mellan livet, kropp & själ. Vi erbjuder yogaklasser och behandlingar anpassade för just dig. Du kan ta del av en meditativ och hälsosam yoga som avslutas med ett helande GongBath – ljudmeditation eller boka in dig för en skön massage, healing eller samtal. Våra behandlingar hjälper dig att skapa en medvetenhet & närvaro i kropp och själ. Det unika hos oss är att vi läser av vad din kropp behöver & skapar förutsättningar efter din kropps behov.
Enstaka yogatillfälle, samtal & behandlingar bokas via vår kalender! Våra kurser bokas via mail!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Yogaklass

Mjukyoga är en lugn yoga med enkla klassiska yogaövningar som hjälper dig att hitta lugnet och närvaron i din kropp. Du vägleds i ett lugnt och stillsamt tempo där vi lägger stor vikt vid andningen & närvaro för att släppa taget om spänningar och stelhet i din kropp. Yogan ger dig ny energi, gör dig
smidigare, stärker dina muskler, lugnar sinnet och ökar närvaron och tilliten till dig själv & livet. Yogan passar dig som är nybörjare, senior eller till dig som vill ha en lugnare och stillsamt yoga med enkla yogaställningar. Alla kan
göra yoga gammal som ung, man som kvinna. Inga förkunskaper krävs!

Detta tillfälle ingår i en kurs & ger plastgaranti vid bokning av hela kursen. Väljer du att gå hela kursen får du ett förmånligare pris. Är du redan bokad till denna kurs ska du inte boka in dig här.

Yogastudion i Ängelholm

På Yogastudion i Ängelholm skapar vi hälsa för inre och yttre välmående. Vårt mål är att hjälpa människor att hitta en balans mellan livet, kropp & själ. Det unika hos oss är att vi läser av vad din kropp behöver & skapar förutsättningar efter din kropps behov.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Välkommen till oss! Boka in en ledig tid via vår bokningskalender.
Adress
Margretetorpsvägen 181
262 91 Ängelholm
Ängelholm V
Öppna i Google Maps 🗗