Vad vill du boka?

I morgon

17:30
75 min
En vilande pass som strävar att lugna nervsystemet och då låta kroppen, och särskilt bindväven, släppa taget och skapa plats för energi och cirkulation. Positionerna utförs huvudsakligen sittande eller liggande och vi stannar i varje position i några minuter. Under ett yinpass återhämtar sig kroppen, nervsystemet och sinnet . Du återvänder hemåt med en ny känsla i kropp och knopp. Kan passa såväl den stillsamma personen som den aktiva.
19:00
75 min
Ett mjukt flödande pass där andetaget guidar vägen till rörelsen och rörelsen guidar andetagets väg. Här arbetar vi med den individuella rörligheten och styrkan. Ett pass där vi rör oss mellan stående- fyrfota -sittande- liggande i sekvenser så du bör kunna ta dig upp och ner från golvet obehindrat för att kunna tillgodogöra dig passet som helhet. Du behöver inte vara atlet för att kunna delta, alla yogar utifrån egen förmåga.
Vi har tid för andetaget och vi har tid för återhämtning i vår avslutning. Kortare meditation och pranayamaövningar (andning) kan också ingå.

Torsdag 20 december

10:00
420 min
lokalen bokad
Få platser kvar
19:15
90 min
Alla kundaliniyogapass består av rörelser/postioner av olika intensitet, andningstekniker, vila, meditationer/recitering av mantran. Rörelserna/positionerna är ofta enkla och främjar ett meditativt tillstånd före prestation. Man lägger också fokus på den mentala och andliga delen av yoga

YOGEASE

Södra Järnvägsg.38 Ingång i porten på södra sidan huset inne på Magasingränd. En skylt sitter på huset. Gå in i porten och 5 trappsteg upp. Du har hittat oss hurra!

Det finns ingen hiss men mobila ramper. Hör av dig till oss om du har behov av dessa.

Visa kontaktinformation
Öppettider Vi öppnar 15-30 minuter före passet i schemat Tänk på att vara lite tystlåten när du kommer in till studion, den föregående klassen vilar kanske. Välkommen!
Adress
Södra Järnvägsgatan 38
93132 Skellefteå
Öppna i Google Maps 🗗