Yogeva Yogamassage

betyg4.8 Fantastiskt bra(9 betyg)
Väderkvarnsgatan 8C, 753 29, Uppsala
Priser 900 kr för en behandling. Paketpris för två behandlingar 1600 kr Under våren kommer jag att ta emot hemma i privat studio. Främst tänker jag att det är ett bra alternativ för återkommande klienter men nu för alla nya som tidigare är mycket välkomna. Yogamassage är holistisk, ser kroppen som ett system där allt hänger ihop, därför behandlas alltid hela kroppen. Behandlingsformen har sina rötter i Indien och bygger på yoga och ayurvedisk oljemassage. Kombinationen massage, stretching och andning ger dig en bearbetning som når de djupare bindvävsstrukturerna. En behandling tar ca 90 minuter med inledande och avslutande samtal, massagen ca 75-80 minuter. Yogamassage utförs på madrass på golvet, där massören använder både sina händer och fötter vid behov, och avslutas med en avslappnande ansikts- och huvudmassage. Sesamolja används i massagen men är du allergisk finns neutral massageolja. Klienten har underkläder på sig under behandlingen och de kroppsdelar som inte behandlas täcks med handdukar. Det finns en värmefilt under madrassen som ger en behaglig värme under massagen. Yogamassage kan - förbättra cirkulationen - stärka immunförsvaret - motverka rygg- och nackproblem - stärka leder, motverka ischias och besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder - hjälpa vid stress och sömnproblem Yogeva Yogamassage drivs av Eva Björkman, diplomerad yogamassör, utbildad vid Axelsons Gymnastiska Institut, under ledning av Vandana Jain, (elev till Kusum Mudak) och Johan Westman som tillsammans introducerade yogamassage till Sverige på 2000-talet. Utbildad yinyogalärare med fördjupade kunskaper i kreativ yoga nidra och restorative yoga. Håller yogaklasser på Yogahuset och Uppsala Ashtangayoga.

Boka tjänst

Yogamassage

  • Yogamassage 90 min90 minuter, 900 kr · Mer info
    Boka

Standardtjänster

  • Yogamassage x 290 minuter, 1 600 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Eva Björkman
(9 betyg)
Yogamassör
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
9 betyg
till Eva Björkman
Kan verkligen rekommendera Eva! Hon är verkligen kunnig och noggrann och man kan slappna av fullständigt! Hennes behandlingar har hjälpt mig att hålla i riktigt bra form!
till Eva Björkman
En bra behandling utefter mina behov. Lyhörd och visar att hon vet vad hon gör.
till Eva Björkman
Jag fick den massage jag önskade som hon kände in och det välbefinnande jag behövde.

Om företaget

Djupgående massage som grundar sig på yoga och ayurvedisk oljemassage med rötter från Indien. Helkroppsbehandling med assisterad stretching. Drivs av mig Eva Björkman, diplomerad yogamassör, yinyogalärare med fördjupning i yoga nidra och restorative yoga, utbildad vid Axelsons Gymnastiska Institut. Restorative Yin på Yogahuset och Uppsala Ashtanga.

Bilder