Vad vill du boka?

Som ny kund under augusti och september månad lottar vi ut ett st provpaket som räcker till två veckors daglig vård ifrån Organics by Sara innehållande allt du behöver för din rengöring. Makeup borttagning, rengöringsolja, ansiktsvatten och ansiktsolja. Paketet är anpassat för din hy och är värt 159 kr. 

Allt du behöver göra är att vara en ny betalande kund under dessa två månader och år 2018 för att vara med i dragningen. Vinnare annonseras på Facebook sidan You Ulrica samt med meddelande. 

Lottdragning avgörs sista September.

Se även Facebooksidan Youulrica för erbjudanden.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

You - Ulrica Magnusson

Utbildad instruktör sedan över 10 år tillbaka genom Svenska HLR rådet och har utfört många utbildningar till både företag och privatpersoner genom åren. Behandlingskurser på Axelson sedan 2 och 1 år tillbaka och i maj 2018 fortsatte jag med ny kurs som Lymfmassör. Ta chansen till en salongsbehandling där vi använder 100 % ekologiska produkter ifrån Organics by Sara samt även produkter från Maria Åkerberg och andra ekologiska framställare. Alla produkter i behandling är handframtagna. Välkommen till salongen You hemma hos mig. En salong nära dig !

Visa kontaktinformation
Öppettider Flexibla och varierande tider läggs till i kalendern allt eftersom. Har du önskemål om en speciell tid så maila eller sänd ett meddelande så ser vi vad vi kan göra. Välkommen !
Adress
Gjutarvägen 14
146 36 Tullinge
TULLINGE
Öppna i Google Maps 🗗