Vad vill du boka?

BOKA DIREKT,  YOUR NEW FACE  HAR ONLINE BOKNING

SKINBOOSTER FUKT INJICERAD RÄTT IN I HUDEN PÅ CA 20-35 STÄLLEN ! BLIR FÖRYNGRING, LYSTER, UPPSTRAMANDE EFFEKT. MAGISKT ! I Stockholm ligger priserna på 1,0 ml 3500 kr vi har erbjudande på ENDAST 1800 KR ( Gäller endast 24/1-18 ). Vi använder alltid original produkter och alltid Petra Andersson leg, sjuksköterska med lång erfarenhet och hon är prisbelönad.

 VEINWAVE VIRIDEX TAR BORT DINA SPRUCKNA KÄRL, CHERRY SPOTS, SKIN TAGS mm PERMANENT OCH DIREKT RESULTAT UTAN STÖRRE OBEHAG !

Nu erbjuder vi Restylane/Fillers samt Azzalure/Botox ! Nästa behandlingstillfälle är den 24 JANUARI kl 10-18. Och därefter den 27 FEBRUARI kl 10-18. Ring för att boka dig. 

Azzalure/Botox 1 område 1.200 kr. 2 områden 2.000 kr. Fillers 1500 kr FÖR 0,5 ML ELLER 2500 KR FÖR 2,0 ML. Skinbooster för 1800kr ( 1,0 ml ) används för att ge huden fukt/lyster, lyft och fyllnad. Tas helst som en kur under 3 tillfällen med ca 3-6 veckors mellanrum. Det är helt magiskt !

Det är vår erfarna välutbildade sjuksköterska Petra Andersson som utför alla injektionerna.

Vi behandlar nu vårtor, fibrom, pigmentfläckar, leverfläckar, keratoses, fettknölar och hemangionom. Vi använder cryo pen för att frysa bort fläckar/vårtor.

Vi har nu den senaste Derma wand maskinen där vi jobbar med elektriska impulser för att få ett ansiktslyft.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandlingar

Samma innehåll som Basic 60 minuter med tillägg av lätt massage på skuldror, nacke och armar.
Skickar elektriska impulser som kan ge lyft, minska linjer och rynkor, minska påsar under ögonen, förminska porer.
Högfrekventa impulser ger thermal värme och massage stimulans. Den ger också extra syre som ger nytt liv till huden.
I behandlingen ingår också rengöring, peeling, mask, serum och kräm.
Behandlingen är 45 minuter.
För dig med tonårs eller vuxenacne. I behandlingen används medicinska produkter som effektfullt behandlar acne. Högfrekventtekning som dödar bakterier. Dubbel rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, djuprengörande mask med avslutande kräm för optimalt resultat. Blir billigast att köpa i paket med 2 eller 3 ggr.
Passar dig med solskadad hud, pigmentering, rynkor mm. Dubbel rengöring med C vitamin och sockersyra, hudanalys, enzym peeling, fuktgivande mask, 20% C vitamin serum eller retinol serum som appliceras med högfrekvent LED instrument för djupare penetrering och hudåtstramning.
Avslutande ansiktskräm samt närande ögon och läppkräm. Även decolletaget och händerna behandlas med fuktgivande kräm.
För dig som önskar den klassiska behandlingen med dubbel ångrengöring av ansiktet, hudanalys, peeling, portömning, mask, serum och en skön välgörande ansiktskräm.
För dig som önskar den klassiska behandlingen med dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ångmassage av ansikte, portömning, mask, serum och en skön välgörande ansiktskräm.
Samma som Basic 60 min med pumpkin peel/enzympeeling med mjölksyra, salicylsyra och socker syra samt kanel, pumpa mm. Passar för alla hudtyper.
Derma Peel, Crystal free.
Lätt hudslipning med vakumsug som gör att effekten går ner under epidermis och stimulera collagen och elastinproduktionen. Passar alla åldrar och de flesta hudtyper. Väldigt effektivt på acneärr, förstorade porer, pigmentering, solskadad hud, livlös och åldrad hud.
Även mycket effektiv behandling för psoriasis och gör också att göra på ryggen och t ex armarna.
Behandlingen ger en omedelbart friskar och fräschare hud med ökad lyster och jämnare struktur. I behandlingen ingår även dubbel rengöring, peeling, mask, serum och kräm.
Micro dermabrasion med den berömda pumpkin peel som är baserad på bl. a mjölsyra, sockersyra, salicylsyra, pumpa och kanel. Ger hög effekt på döda hudceller, förstorade porer, pigmentering och stimulerar collagen och elastin produktionen.
Klassisk ansiktsbehandling med dubbelrengöring med ånga, massage av nacke, axlar och armar, hudanalys, ananaspeeling, portömning, enzympeeling, mask, serum, avslutande fuktkräm på ansikte, dekolletage, händer samt ögonkräm. Lätt ryggmassage med ånga och peeling samt kräm.
Målet med nålfri mesoterapi är att aktiva ingredienser tränger längre in i huden för att ge ett mer
önskvärt resultat. De aktiva ingredienserna som används är starkt antioxidanta, närande,mjukgörande och regenererande för mellanlagret av huden. Ett annat mål med nålfri mesoterapi är lymfdräneringen av toxiner och andra skadliga produkter, förbättring av ämnesomsättningen och
blodflödet, vilket också är nödvändigt för produktion av kollagen.
Mesoterapi förbättrar elasticiteten i huden och stimulerar det lymfatiska systemet samt ger
långvarig förbättring av hudens fasthet. Det är en metod som möjliggör djup penetration av komponenterna i en "cocktail" med aktiva substanser.
Metoden fungerar så att man applicerar en ampull (innehållande bla hyaluronsyra och vitaminer)
på huden. Sedan arbetar man med ett handstycke i cirkelrörelse på huden och genom
elektromagnetiska pulser öppnas porerna så att de aktiva ämnena i ampullerna kan gå ner i huden.
Mesoterapi utförs med hjälp av ultraljudvågor.. Behandlingen känns knappt och innebär inga kirurgiska ingrepp. Man för in aktiva produkter direkt i huden på ett säkert
och smärtfritt sätt. Därmed stimuleras cellförnyelse takten, och produktionen av kollagen- och elastinceller direkt i dermis ökar.
Metoden passar för:
• alla hudtyper – rynkig hud eller hud på väg att bli rynkig, torr eller uttorkad hud, oljig och
problematisk hud och känslig hud
• behandling av acne, rosacea och oljig eller torr seborrhea
• solbränd hud
• att förbättra hudens struktur
• att ge huden glans och fukt
• att minska storleken på dubbelhaka
• att försena åldringsprocessen
Boosta din hud, blek pigmentering, behandla acne, få bättre lyster, mindre rynkor, ärr mm.
Köp en kur på 3 gånger för bästa resultat !!!!
Olika syror för olika behandlingsresultat beroende av önskemål/problem !

Kroppsbehandlingar

Produkter som används är anpassade efter behov/besvär. Dubbelrengöring, skön avkopplande massage med ånga. Peeling, portömning, toner och lotion.

Övriga behandlingar

Senaste nytt "OPERAMASKEN" med många LED lampor som jobbar med olika ljus. Blått-acne, Grönt-Inflammation/känslig och Rött som är antiaging.
Skön avkopplande behandling som kan göras bara som separatbehandling eller läggas till i annan behandling.
Pris: separat är 200 kr som tillägg är det 150 kr.
Fryser bort vårtor, pigmentfläckar, leverfläckar, sebhorroisk keratos, fettknölar, fibrom och hemangionom

1 vårta/fibrom kostar 300 kr, 1 fläck/pigment kostar 200 kr. Max 3 fläckar/pigment kostar 500 kr.

Det ingår alltid EN gratis uppföljning inom 6 veckor.
Derma-Pen skapar en reparations och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig för rynkreducering, solskadad hud, ärr och pigmentering.
Huden rengörs noga och nållängd väljs efter noggrann hudanalys. Den sterila elektriska Derma-Pen stämplar mikroskopiska hål i ett visst mönster tills hela huden är jämnt behandlad.
Ifall det finns behov kommer en smärtlindrande kräm att användas innan behandligen börjar. Efter behandlingen appliceras ett exklusivt serum och en kräm. Solskydd bör användas efter behandlingen för att undvika oönskad sidoeffekt med pigmentering.
Denna behandling upprepas med ca 4 veckors mellanrum. 3 behandlingar 1900 kr. Enstaka behandling 850 kr.
En TCA baserad peeling som ger en avfjällning av det översta hudlagret. En djupare peeling för åldrad hud, solskador, linjer, stora porer, acneärr, pigmentering eller för en total uppfräschning av huden.
Konsultation ingår då även test utförs för att se hur huden reagerar. Efter några dagar är det dags för peelingen som gör att huden byter "hudkostym" efter några dagar och en klarare och jämnare hud lyfts fram. Denna behandling kan efter 2-3 månader göras som en "brush up" dvs en ny omgång TCA appliceras på huden. Pris 596:- för brush up.
Viridex ® RF är en effektiv utrustning som arbetar med Radiofrekvens (Termokoagulering) för att reducera ytliga blodkärl omedelbart! Kunden ser resultat omgående och resultaten är bestående.
Efter behandlingen kan rodna och små skorpor uppkomma. Dessa försvinner oftast efter 1-2 veckor och det slutgiltiga resultatet kan ses efter 6-8 veckor. Viridex RF är en vidareutveckling av TC3000 ( Veinwave ).
Denna behandling gäller för behandling under högst 45 min.
Viridex ® RF är en effektiv utrustning som arbetar med Radiofrekvens (Termokoagulering) för att reducera ytliga blodkärl omedelbart! Kunden ser resultat omgående och resultaten är bestående.
Efter behandlingen kan rodna och små skorpor uppkomma. Dessa försvinner oftast efter 1-2 veckor och det slutgiltiga resultatet kan ses efter 6-8 veckor. Viridex RF är en vidareutveckling av TC3000 ( Veinwave ).
Denna behandling gäller för behandling upp till 30 min.

Fransar & Bryn

BRYNPLOCK
FÄRGNING AV BRYN
FÄRGNING AV BRYN OCH FRANSAR
FÄRGNING AV FRANSAR

Vaxning

VAXNING AV 1/2 BEN
VAXNING AV 1/2 BEN + BIKINILINJEN
VAXNING AV BRYN
VAXNING AV BIKINILINJEN
VAXNING AV LÄPP ELLER HAKA

YOUR NEW FACE

Modern hudvård med produkter från USA ( Restylane, Lucrece Sonäge etc ). Allt från Klassiska ansiktsbehandlingar till mer avancerad teknik som micro dermabrasion ( Lätt hudslipning ) och TCA djupa kemiska peelings. Senaste tekniken i derma pen ( stämpling som skapar microhål i huden som ger liknande resultat som fraxel laser ) Mesoterapi med djupgående serum samt veinwave mot ytliga blodkärl.
Cryo pen där vi fryser bort vårtor, pigment, fibrom mm
Vi erbjuder också fillers och botox behandlingar utförda av leg. sjuksköterska.

Telefon 0707 222560
Webbsida
E-post
Öppettider Mån 10-18
Tis 10-18
Ons 10-16
Tor 10-18
Fre 10-18
Lör 10-15
Sön stängt

STÄNGT 9/12 - 14/1
Adress
Henrik Smithsgatan 7
211 56 Malmö
Mellan Stadshuset och Folkets Park.