Vad vill du boka?

Välkommen till Zabella & Friends! Hos mig betalar du med swish eller kontant. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Bryn/fransar

lashlift inklusive färgning som håller i 6-12 veckor.
Formning av ögonbryn som lyfter ögat och framhäver dina bryns konturer.
Färg av bryn eller fransar. Håller ca 30 dagar.
Färg av fransar och bryn inklusive brynformning med pincett.
Vi lyfter och formar brynet och förstärker konturer med färg. Olika nyanser finns att välja på. Håller ca 30 dagar.

Fransförlängning

Påfyllning av befintlig fransförlängning utförd av Zabella & Friends.
Påfyllning av befintlig fransförlängning utförd av Zabella & Friends.
Påfyllning av fransförlängning utförd på annan salong.
Fransförlängning med singles där längd och böj matchas efter dina förutsättningar och önskemål. Fransar av syntetmaterial limmas på varje enskild av dina egna fransar. Både lim och fransar är av högsta kvalitet och godkända att användas för professionellt bruk i Sverige. Jag arbetar med material från och är utbildad av Luxurious Lashes och har utfört fransförlängning sedan 2012.

Kurser/Utbildning

Kursen riktar sig till dig som vill lära dig sminka professionellt. Kanske arbetar du som frisör, skönhetsterapeut eller med försäljning av skönhetsprodukter och vill kunna erbjuda makeup till dina kunder. Målet är att ge deltagaren den produktkännedom samt arbetsteknik som krävs för att utföra en professionell makeup. Kursen kommer även att ge fördjupade kunskaper i färglära, korrigering samt skuggteknik.

Kursen innefattar 6st lektioner á ca tre timmar och innefattar följande,

• Produktkännedom
• Grundläggande hudvård
• Korrigeringsteknik-ansikte
• Redskapsvård
• Hygien
• Formning av bryn
• Korrigeringsteknik-ögon
• Färglära
• Skuggteknik-ögon
• Dagmakeup
• Festmakeup
• Sotad makeup
• Brudmakeup
Detta event är ett perfekt inslag på festen,
möhippan eller heldagen med väninnorna
En fest eller dagmakeup visas först på
en av deltagarna. Sedan är det fritt fram
för var och en att själva öva sina färdigheter.
Varje deltagare får också personlig
vägledning i färgval, appliceringsteknik
samt goda tips och råd från en professionell
makeupartist

Inga förkunskaper eller eget material
behövs för att delta. Allt ni behöver av
produkter, penslar och redskap finns att
låna på plats.

Är ni intresserade av att köpa något
utav det som använts, går det fint att handla
produkter efter kursens slut.

Vid kurstillfället erhåller ni 10% rabatt
på hela makeupsortimentet.
Sminka dig själv kurs
Fullbokat
1440 min 1.850,00 kr Mer info
Behöver du ny inspiration och vill lära dig hur du enkelt fixar en proffsig makeup är detta kursen för dig!

Under fyra kvällar får du lära dig att framhäva ditt ansikte på bästa sätt, se vilka färger du passar i och hur du arbetar med olika skuggor och contouring . Kursen kommer att ge dig alla de kunskaper som krävs för att lägga en proffsig och snygg makeup på dig själv.

Kursen innefattar fyra lektionskvällar á två timmar.

Makeup

Inkluderar provsmink, lösfransar samt milersättning om du önskar att jag kommer ut till dig på bröllopsdagen. Provsminkning görs på salongen i Anga. Kontakta mig angående bokning av det aktuella datumet. Provsminkning kan bokas online under menyn makeup. Kontakta mig först angående tillgängliga datum för själva brudmakeupen. Önskar du en enklare makeup och ej är i behov av provsminkning går det fint att boka en festmakeup istället.
Festmakeup efter dina önskemål. Jag gör även hembesök mot en liten avgift.
Du får en proffsig makeup lagd och lär dig samtidigt hur du på bästa vis framhäver ditt ansikte, vilka färger som klär dig, appliceringsteknik och hur olika makeupprodukter fungerar.
Du erhåller även 10% rabatt på makeupsortimentet vid kurstillfället.
Provsminkning erbjuds endast i samband med brudmakeup. Det går fint att boka tid för provsminkning online men vänligen kontakta mig först för tillgängliga datum av brudmakeup. Du ser pris och ytterligare information under brudmakeup.

Nagelvård

I en klassisk manikyr ingår fix av nagelband, formning, polering, handmassage och lackning.
Härligt avkopplande manikyr där det ingår nagelbandsfix, forming, och massage med sugarscrub som får dina händer fantastiskt lena. Vi avslutar med att lacka dina naglar.
Klassisk manikyr som avslutas med shellack. Ett permanent lack som härdas i ledlampa och sitter garanterat både längre och bättre än ett traditionellt nagellack.

Nagelförlängning/Förstärkning

Nagelförlängning med polydip, ett nytt material som kombinerar akryl och gelés bästa egenskaper vilket gör nageln hållbar men behagligt flexibel. I ett naturellt set ingår en basfärg i diskret rosa eller beige. Önskar du extra dekorationer eller glitter går det bra att lägga till i menyn.
Nagelförlängning med polydip, ett nytt material som kombinerar akryl och gelés bästa egenskaper vilket gör nageln hållbar men behagligt flexibel. Nageln byggs och förlängs på tipp eller mall. Med fransk manikyr menas att man lägger en rosa basfärg på nagelplattan och en vit färg längst ut för att skapa en perfekt tipp. Önskar du extra dekorationer eller glitter går det bra att lägga till i menyn.
Nagelförlängning med polydip, ett nytt material som kombinerar akryl och gelés bästa egenskaper vilket gör nageln hållbar men behagligt flexibel. Din nagel byggs och förlängs på tipp eller mall. I detta val ingår en färg, ett glitter, eller lackning med shellack. Önskar du extra dekorationer eller glitter går det bra att lägga till i menyn.
Nagelförstärkning med polydip, ett nytt material som kombinerar akryl och gelés bästa egenskaper vilket gör nageln hållbar men behagligt flexibel. Materialet appliceras på din egen naturliga nagel vilket gör den starkare och motverkar att den går av. Perfekt för dig som redan har långa naglar eller vill spara ut dina egna. I ett naturellt set ingår en basfärg i diskret rosa eller beige. Önskar du extra dekorationer eller glitter går det bra att lägga till i menyn.
Nagelförstärkning med polydip, ett nytt material som kombinerar akryl och gelés bästa egenskaper vilket gör nageln hållbar men behagligt flexibel. Materialet appliceras på din egen naturliga nagel vilket gör den starkare och motverkar att den går av. Perfekt för dig som redan har långa naglar eller vill spara ut dina egna. I fransk manikyr används en rosa färg till nagelplattan och en vit till tippen. Önskar du extra dekorationer eller glitter går det bra att lägga till i menyn.
Nagelförstärkning med polydip, ett nytt material som kombinerar akryl och gelés bästa egenskaper vilket gör nageln hållbar men behagligt flexibel. Materialet appliceras på din egen naturliga nagel vilket gör den starkare och motverkar att den går av. Perfekt för dig som redan har långa naglar eller vill spara ut dina egna. En basfärg, ett glitter eller lackning med shellack ingår. Önskar du extra dekorationer eller glitter går det bra att lägga till i menyn.
Återbesök naturell (förlängning eller förstärkning) då vi filar ner gammalt material och fyller på med nytt. Görs vanligtvis tre till fyra veckor efter första besöket.
Återbesök fransk manikyr (förlängning eller förstärkning) då vi filar ner gammalt material och fyller på med nytt. Görs vanligtvis tre till fyra veckor efter första besöket.
Återbesök (förlängning eller förstärkning) då vi filar ner gammalt material och fyller på med nytt. Görs vanligtvis tre till fyra veckor efter första besöket.
Välj en extra färg eller ett extra glitter till din förlängning eller förstärkning.
Dekorationer som tillägg till din förlängning eller förstärkning.
Borttagning av gammalt material inklusive enklare manikyr.
Borttagning av gammalt material inklusive manikyr samt lackning med shellack eller vanligt lack.

Permanent Makeup

Innan vi utför din behandling av permanent makeup/ mocroblading är en konsultation obligatorisk. Jag förklarar då ingående hur behandlingen går till och vad du som kund bör tänka på innan och efter behandlingen.

En permanent makeup går till så att man stansar in färgpigment i huden med ett manuellt verktyg. Resultatet blir mycket naturtroget eftersom snitten ser ut som verkliga strån på huden. En permanent makeup sitter i ca 3-5 år. Efter ca ett till två år väljer många kunder att göra ett återbesök och fylla i den befintliga pigmenteringen för att förstärka färg och kontur på bryn eller eyeliner.

Permanent makeup går till så att man stansar in färgpigment i huden med ett manuellt verktyg. Tjocklek, intensitet och färg på eyelinern kan varieras efter dina önskemål. Det går att göra allt från en diskret fransmarkering till en mer markerad linje.

En permanent makeup sitter i ca 3-5 år. Efter ca ett till två år väljer många kunder att göra ett återbesök och fylla i den befintliga pigmenteringen för att förstärka färg och kontur på bryn eller eyeliner. Innan du bokar tid för behandling träffas vi alltid först för en konsultation. Detta bokas separat och ingår i priset.

En permanent makeup går till så att man stansar in färgpigment i huden med ett manuellt verktyg. Resultatet blir mycket naturtroget eftersom snitten ser ut som verkliga strån på huden.

En permanent makeup sitter i ca 3-5 år. Efter ca ett till två år väljer många kunder att göra ett återbesök och fylla i den befintliga pigmenteringen för att förstärka färg och kontur på bryn eller eyeliner.

Innan du bokar tid för behandling träffas vi alltid först för en konsultation. Detta bokas separat och ingår i priset.

Zabella & Friends

Zabella & Friends erbjuder skönhetsbehandlingar, makeupprodukter, makeupkurser och utbildning för privat eller professionellt bruk. Allt detta i en fantastiskt vacker, avkopplande och lantlig miljö.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-Fre 9-15
Övrig tid enligt överenskommelse.
Adress
ANGA FJÄLE 520
623 72 Katthammarsvik
Öppna i Google Maps 🗗