Vad vill du boka?

 
Därför finns vi till.
Många av mina kunder nämner att de känner behov av en bättre kroppshållning. Med rätt hållning följer många positiva inslag med. Du kan göra vad du måste under dagen med minsta möjliga energi. De muskler som tidigare var överansträngd efter dagen är utvilad när du kommer hem. Det blir inget slitage på leder med en väl ballanserad hållning. Vi vill inspirera dig till träning och kosthållning som gör din kropp stark. På ett enkelt och roligt sätt når du din optimala balans och får hållbarhet gratis. Du har möjlighet att bli ditt bästa jag. 
Skicka mig ett sms så får du gratis information och fika med mig. 


Massagebehandlingar

Alternativa val är
* Helkropp
* Baksidan hel
* Ben fram och baksida
* Fötter och vader från baksidan
* Rygg hel
* Övre rygg och armar
Inleds med klassisk som övergår till djup massage punktvis. Massören bestämmer hur maxtryck.
Tjugo till trettio minuter är för att utreda vilka muskler som ska behandlas. Du fyller i hälsodeklaration sedan muskeltestas två eller tre muskler där problemet sitter.
Behandlingen börjar med töjningar och avslutas med massage.
Total behandlingstid är 50 minuter.
Fotbad med salt tio minuter. Massage av fotsulan, fotled, vaderna.
Massage beroende av problemet.

Zakrissons massage

Magdalena Zakrisson grundare och ägare av Zakrissons massage, Certifierad Medicinsk Massage terapeut godkänd av Branschrådet Svensk Massage och Leg. biomedicinsk analytiker med magisterexamen och forsknings publikation om neurovetenskap. F-skatt, priser inklusive moms.
Drivs av att hjälpa er till en bättre kroppshållning. Att på ett enkelt sätt förbättra hälsan och trolla bort smärta gör mig väldigt glad. Du får dina muskler mjuka, levande och rörliga muskler. När dina muskler lyder dig kan du träna upp dem.

Välkommen!Telefon 070-977 11 35
Webbsida
E-post
Öppettider Må-Fre. Jakobsberg
15.00-18.00
Hör av dig om adressen

Söndagar Vasastan
09.00-21.00
Adress
Västmannagatan 9
111 24 Stockholm
Vasastan