Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

MASSAGE

En riktigt skönt behandling för trötta fötter som används hårt varje dag. Fotmassagen ges med aromatisk fotkräm och varje punkt i de reflexive zonerna behandlas. Ger känslan av att gå på moln!
Behandling/massage på halva kroppen från
- huvud till rygg eller
- höfter till fötter
Behandling med varma lavastenar från Island tillsammans med varm oljemassage. Passar mycket bra för dig som tycker om värme och ger djupgående läkning av hårda och spända muskler.
Massage för att hjälpa barn att slappna av.
Detta är en riktigt lugn och avslappnande massage för dig som har svårt att sova eller bara vill djup-relaxa. Med hjälp av fjädrar och olika dofter av aromatisk oljor närmar du dig snabbt lugnet - Zen of Life!
Sportmassage är en behandling som hjälper dina spända och trötta muskler att slappna av efter träning eller hårt arbete. Som du kopplar av under massagen.
Sportmassage
90 min 750,00 kr
Sportmassage
120 min 850,00 kr
En skön blandning för dig som vill ha en lugn, fin massage och koppla av i Europeisk stil.
Massage med uppvärmd örtkudde. Efter massage och behandling av ev. Muskelknutor lägger massören varm en varm kudde fylld av örter på spända muskler för extra mjukgörande verkan.
Mix mellan Thai -och oljemassage. Brukar upplevas som en lagom hård och samtidigt avslappnande behandling. Läkande för både kropp och sinne.
Thaimassage
120 min 750,00 kr
Thaimassage
90 min 650,00 kr
Du byter om till bekväma kläder och ligger på en madrass på golvet när massagen ges. Behandlingen utförs genom steching (i positioner liknande yogans) och massören masserar patienter med tumpress och tumrullning blandat. Thaibalsam används på eventuella muskelknutor.

Zen of Life Thaimassage

Välkommen!

Telefon 0721-727 252
E-post
Adress
Storgatan 4
434 30 Kungsbacka