Boka Advanced Skin Treatment 90 min , 2.200,00 kr

OBS! Denna behandling kan inte bokas under rabatter för nya kunder.

Inom kinesisk urgammal medicin kunskap spelar tungdiagnostik en centralt roll för att ställa en hälsoanalys.

Vi erbjuder både ansikte och tunganalys för att hitta obalanser i dina inre organ som orsakar både hälsan och hud problem för att senare ge dig nycklar och redskap för att åtgärda dessa.

Alla färger, belägring, fåror, fuktighet och avvikande utseende på tungan betyder något och påvisar olika hälsotillstånd.

Samma sak gäller ansikte, linjer, streck, färg, svullnader och annat avspeglar obalanser i inre organ

Behöver kroppen stöttas med extra intag av vitaminer/mineraler? Är utsöndringsorganen försvagade och behöver en Detox på cellnivå?
är du stressad och behöver en Livsstilsförändring? gå ner i vikt? har du hudproblem som akne, eksem, förtidigt åldrad hud och liknande?

Detta ingår: Ansikte och tunganalys samt ett Ansiktsbehandling anpassad för din hud.

Första gången tar analys c.a 1.5 timme då vi går grundlig igenom din hälsostatus och arbetar fram ett åtgärdsprogram samt behov av fler besök.
Välkommen :)

moje zdjecie-salon.jpg
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Zofias Eco Beauty

Zofias Eco Beauty består av ekologisk butik, salongs-del med flera behandlingsrum samt webbshop. Vi erbjuder behandlingar för ansikte och kroppen, miljövänliga hudvårdsprodukter.
Vi erbjuder klassisk, ekologisk och medicinsk hudvård. Vi tittar på helheten. Ibland räcker det inte till att bara smörja sin hud med bra produkter. Våra genetiska förutsättningar, yttremiljö, livsstil, stress mm. påverkar oss och syns i vår hud. I hudvården måste man titta på helheten för att få bästa resultat och få bort det som orsakar hudproblem.
Det är fantastiskt hur utvecklingen inom branschen har gått framåt. Många nya icke kirurgiska metoder har tillkommit så att vi i kombination med klassisk hudvård kan åstadkomma fantastiska resultat.
Vi utför en rad behandlingar och efter noggrann hudanalys skrädarsyr vi en behandling och eftervårdande produkter för hemmabruk anpassade för din hud. Inne i butiken hittar Ni en mängd lyxiga, underbara ekologiska hudvårdsprodukter samt hälsosamma vital- varor som stödjer kroppens och hudens återhämtning inifrån.
Investera I Dig Välkommen till oss.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Karl Johansgatan 78
414 55 Göteborg
Majorna
Öppna i Google Maps 🗗