Boka Kryopen - Frysning av hudförändringar 20 min , 350,00 kr

OBS! Gäller öppet hus/ Event den 4/10-2019

På under 20 sekunder fryser CryoPen bort: Fibrom – Vårtor – Pigmentfläckar – Hemangioma – Fettknölar – Seborrheic keratoses , Skin tags med mera.

PREMIÄR - ÖPPET HUS - PROVA PÅ EVENT!
FREDAGEN DEN 4 OKTOBER HÅLLER VI ÖPPET HUS OCH FRYSER BORT HUDFÖRÄNDRINGAR HELA DAGEN.

Säkra din plats genom att boka din behandling redan idag :)

PREMIÄR PRISER GÄLLER DENNA DAGEN 😊
1 ST.– FRÅN 350 KR.
3 ST – FRÅN 900 KR
5 ST – FRÅN 1200 KR
Läs mer på vår FB sida
Varmt välkomna

moje zdjecie-salon.jpg
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Zofias Eco Beauty

Zofias Eco Beauty består av ekologisk butik, salongs-del med flera behandlingsrum samt webbshop. Vi erbjuder behandlingar för ansikte och kroppen, miljövänliga hudvårdsprodukter.
Vi erbjuder klassisk, ekologisk och medicinsk hudvård. Vi tittar på helheten. Ibland räcker det inte till att bara smörja sin hud med bra produkter. Våra genetiska förutsättningar, yttremiljö, livsstil, stress mm. påverkar oss och syns i vår hud. I hudvården måste man titta på helheten för att få bästa resultat och få bort det som orsakar hudproblem.
Det är fantastiskt hur utvecklingen inom branschen har gått framåt. Många nya icke kirurgiska metoder har tillkommit så att vi i kombination med klassisk hudvård kan åstadkomma fantastiska resultat.
Vi utför en rad behandlingar och efter noggrann hudanalys skrädarsyr vi en behandling och eftervårdande produkter för hemmabruk anpassade för din hud. Inne i butiken hittar Ni en mängd lyxiga, underbara ekologiska hudvårdsprodukter samt hälsosamma vital- varor som stödjer kroppens och hudens återhämtning inifrån.
Investera I Dig Välkommen till oss.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Karl Johansgatan 78
414 55 Göteborg
Majorna
Öppna i Google Maps 🗗