Boka Microdermabrasion 60 min , 995,00 kr

Microdermabrasion – hudslipning med resultat !

Behandlingen ökar näringstillförsel och syresättningen i cellerna vilken påskyndar cellförnyelsen och läkning av huden. Behandlingen ger jämnare hudstruktur, friskare och fräschare hud och en fin lyster. Resultatet syns efter första behandlingen.
Följande hudproblem kan behandlas:

Acne/ ärrbildningar, åldrad och solskadad hud, visa pigmentfläckar, grovporighy, hudbristningar, Fina linjer och rynkor
Som kombination med andra behandlingar.

Tips! Du kan även kombinera mickrodermabrasion med andra behandlingar.

Välkommen att boka microdermabrasion hos Sophia Eco Beauty i Göteborgmoje zdjecie-salon.jpg
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Zofias Eco Beauty

Zofias Eco Beauty består av ekologisk butik, salongs-del med flera behandlingsrum samt webbshop. Vi erbjuder behandlingar för ansikte och kroppen, miljövänliga hudvårdsprodukter.
Vi erbjuder klassisk, ekologisk och medicinsk hudvård. Vi tittar på helheten. Ibland räcker det inte till att bara smörja sin hud med bra produkter. Våra genetiska förutsättningar, yttremiljö, livsstil, stress mm. påverkar oss och syns i vår hud. I hudvården måste man titta på helheten för att få bästa resultat och få bort det som orsakar hudproblem.
Det är fantastiskt hur utvecklingen inom branschen har gått framåt. Många nya icke kirurgiska metoder har tillkommit så att vi i kombination med klassisk hudvård kan åstadkomma fantastiska resultat.
Vi utför en rad behandlingar och efter noggrann hudanalys skrädarsyr vi en behandling och eftervårdande produkter för hemmabruk anpassade för din hud. Inne i butiken hittar Ni en mängd lyxiga, underbara ekologiska hudvårdsprodukter samt hälsosamma vital- varor som stödjer kroppens och hudens återhämtning inifrån.
Investera I Dig Välkommen till oss.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Karl Johansgatan 78
414 55 Göteborg
Majorna
Öppna i Google Maps 🗗