1. Hem
  2. Vad Norrtälje

AudioNova Norrtälje

betyg4.3 Mycket bra(62 betyg)
Stora Brogatan 12A, 761 30, Norrtälje
För att boka på Kungsholmen klicka här: http://audionovakungsholmen.bokadirekt.se För att boka i Nynäshamn klicka här: http://audionovanynashamn.bokadirekt.se För att boka i Södertälje klicka här: http://audionovasodertalje.bokadirekt.se

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Personal

noImage
XElisabeth Andersson
4.4
(20 betyg)
Leg. audionom
noImage
XKarin Lindström
4
(6 betyg)
Leg. audionom
noImage
Frida BuakaLeg. audionom
noImage
Melker SvenssonLeg. Audionom
noImage
Emil Falk
4.3
(34 betyg)
Leg. audionom

Betyg och recensioner

4.3Mycket bra
62 betyg
Ulf J.
till Emil Falk
Hjälpsam,kunnig,trevlig.

Visa mer

Laine J.
till Emil Falk
Proffsigt, lugnt, informativt, trevligt och bra på alla sätt.

Visa mer

Per-Olov H.
till Emil Falk
Jättetrevlig kille, allt gick smidigt. Föklarade allt på ett bra sätt.

Visa mer

kurt t.
till XKarin Lindström
Väl emottagen. Bra service och information. Svårt att höra vad hon sa då det är munskydd, visir och plastskiva innan ljudet når örat.

Visa mer

Om företaget

Hörbart har bytt namn. Vi har blivit en del av kedjan AudioNova, som har 32 mottagningar i Sverige. För dig som kund kommer ingen förändring att ske. Du möter fortfarande samma professionella audionomer på mottagningarna och samma höga kvalitet på tjänster och produkter. Det är helt enkelt bara vår förpackning som ser lite annorlunda ut - med AudioNovas logotyp och gröna färg. AudioNova Norrtälje är en auktoriserad hörselmottagning. Vi arbetar enligt Landstingets krav och riktlinjer. Du kan ta del av den finansiering och de subventioner som Landstinget erbjuder. Vårt mål är att förbättra våra kunders livskvalitet med hjälp av hörselförbättrande åtgärder utan långa väntetider och remisskrav. Vi arbetar för ett hörbart samtal och en hörbar arbetsmiljö! På AudioNova har alla det gemensamt att vi drivs av ett genuint intresse för hörsel, vi avsätter mycket tid och kraft till att söka nya lösningar. Det roligaste som finns är när det kommer ny teknik som kan göra livet lättare för våra kunder. Vi erbjuder hörseltest, utförliga hörselutredningar och hörapparatutprovningar, anpassar arbetshjälpmedel och hjälper till med ansökan om finansiering via exempelvis Försäkringskassan. Hos AudioNova kan du prova ut individuella hörselskydd såsom musikerproppar och jägarskydd. Här finns även specialkompetens inom hemhjälpmedel för TV och telefon. Läs mer om vad vi kan hjälpa till med under fliken våra tjänster. Välkommen till vår mottagning på Stora Brogatan 12 A i Norrtälje. Parkering finns precis utanför. Vi bjuder alltid på fika!

Bilder

Detaljer och kontakt