1. Hem
  2. Övrigt Stockholm

AudioNova Stockholm

betyg4.3 Mycket bra(178 betyg)
Arbetargatan 31, 112 45, Stockholm
För att boka i Nynäshamn klicka här: http://audionovanynashamn.bokadirekt.se För att boka i Norrtälje klicka här: http://audionovanorrtalje.bokadirekt.se För att boka i Södertälje klicka här: http://audionovasodertalje.bokadirekt.se

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Niklas Arugård
4.7
(28 betyg)
Leg. audionom
noImage
Sara Eilert
3.9
(37 betyg)
Leg. audionom
noImage
Iram Saleemi
4.1
(14 betyg)
Leg Audionom
noImage
Jonna Eriksson
4.4
(40 betyg)
Leg Audionom
noImage
Kim Simonsbacka
4.5
(17 betyg)
Leg. Audionom
noImage
Jonas Schwartz
4.3
(42 betyg)
Leg. Audionom

Betyg och recensioner

4.3Mycket bra
178 betyg
Charlotte F.
till Jonna Eriksson
Kändes väldigt bra med en uppföljning.

Visa mer

Åse H.
till Niklas Arugård
Niklas var lugn, kunnig och klok och visade stor, fin förståelse för min 98-åriga pappa.

Visa mer

Anders Ö.
till Jonna Eriksson
Tack för ett trevligt och meningsfullt bemötande samt professionell/noggrann undersökning

Visa mer

Lena L.
till Niklas Arugård
Har gått hos Niklas i många år och dessutom rekommenderat vänner . Niklas är bara bäääst!!🦻🥰 så teknisk duktig och noggrann o trevlig!!!

Visa mer

Om företaget

Hörbart har bytt namn. Vi har blivit en del av kedjan AudioNova, som har 32 mottagningar i Sverige. För dig som kund kommer ingen förändring att ske. Du möter fortfarande samma professionella audionomer på mottagningarna och samma höga kvalitet på tjänster och produkter. Det är helt enkelt bara vår förpackning som ser lite annorlunda ut - med AudioNovas logotyp och gröna färg. AudioNova är en auktoriserad hörselmottagning på Kungsholmen i Stockholm. Att AudioNova är en auktoriserad hörselmottagning innebär att vi arbetar enligt Landstingets krav och riktlinjer och att du som bosatt i stockholms län kan ta del av den finansiering och de subventioner som Landstingent erbjuder. Vårt mål är att förbättra våra kunders livskvalitet med hjälp av hörselförbättrande åtgärder utan långa väntetider och remisskrav. Vi arbetar för ett hörbart samtal och en hörbar arbetsmiljö! På AudioNova Stockholm har alla det gemensamt att vi drivs av ett genuint intresse för hörsel, vi avsätter mycket tid och kraft till att söka nya lösningar. Det roligaste som finns är när det kommer ny teknik som kan göra livet lättare för våra kunder. Vi erbjuder hörseltest, utförliga hörselutredningar och hörapparatutprovningar, anpassar arbetshjälpmedel och hjälper till med ansökan om finansiering via exempelvis Försäkringskassan. Hos AudioNova kan du prova ut individuella hörselskydd såsom musikerproppar och jägarskydd. Här finns även specialkompetens inom hemhjälpmedel för TV och telefon. Läs mer om vad vi kan hjälpa till med under fliken våra tjänster. Välkommen till vår mottagning på Kungsholmen i korsningen mellan Fleminggatan och Arbetargatan, vi har god tillgänglighet i gatuplan och närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Vi bjuder alltid på fika!

Bilder

Detaljer och kontakt