1. Hem
 2. Friskvård Jörlanda

Axet Naturbehandling / Karin Ax

betyg4.9 Fantastiskt bra(16 betyg)
Kvarnhöjden 26, 444 92, Jörlanda
Jag har mångårig erfarenhet av alternativa behandlingsmetoder. En av metoderna jag använder mig av är zonterapi eller reflexologi, som det också kallas, för att hjälpa klienter till ett bättre, friskare och mer levande liv. Zonterapi/reflexologi utförs genom att trycka, beröra eller massera olika punkter på kroppen. Punkterna representerar på ett specifikt sätt till exempel organ, muskler, leder, vävnader och hormonsystem. Att stimulera dessa punkter hjälper din kropp att läka sig själv. Jag använder mig även av växtoljor från Young Living för att stötta din läkning. Jag erbjuder bland annat Regndroppsmassage, som är en metod där 12 väldoftande växtoljor ger dig djup avslappning, Växterna är naturens apotek, och oljorna har olika terapeutiska egenskaper. Varmt välkommen, och tveka inte att höra av dig om du undrar över något.
13233

Boka tjänst

Tjänst

 • Zonterapi / Reflexologi
  60 minuter, 600 krMer info
  Boka
 • Regndroppsmassage
  75 minuter, 750 krMer info
  Boka
 • NAT - Neuro-Auricular Technique
  60 minuter, 750 krMer info
  Boka

Klippkort

 • Regndroppsmassage 3-pack
  75 minuter, 1 950 krMer info
  Boka
 • Zonterapi/Reflexologi 5-pack
  60 minuter, 2 650 krMer info
  Boka

Shamansk healing

 • Shamansk healing
  90 minuter, 700 krMer info
  Boka
 • Shamansk healing - distans
  90 minuter, 700 krMer info
  Boka
 • Soul Retrieval
  90 minuter, 700 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Karin Ax
4.9
(16 betyg)
qliro

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
16 betyg
Elea B.
till Karin Ax
Karin är mycket kunnig. Hon är också mycket omtänksam.

Visa mer

Bella G.
till Karin Ax
Inkännande, tydlig och kunnig. Ett annorlunda sätt att arbeta med hälsa som jag upplevde som trovärdigt. Fick goda råd att pröva vilket jag kommer att göra!

Visa mer

Ida S.
till Karin Ax
Underbar upplevelse.. Så fint bemötande!

Visa mer

Elea B.
till Karin Ax
Karin ger sin tid för att ta hand om sina patienter. Det är ganska tydligt att hon kan reflexologi och hennes råd är värdefulla.

Visa mer

Om företaget

Jag har varit verksam inom alternativa behandlingar sedan 1995 bland annat i Spekeröd,på Rosenkvartsen i Göteborg samt Naturmedicinteamet i Stenungsund. Sedan några år tillbaka har jag landat i Jörlanda strax söder om Stenungsund. Jag utför mina behandlingar i ett specialinrett rum, i anslutning till mitt hem. Mina behandlingar syftar bland annat till följande: - energibalansering - stressrelease / läkande vid utbrändhet - öka din mentala stabilitet - lindra muskelsmärta och ledproblem - stödja inre organ och hormonsystem - detox/utrensning Välkommen att höra av dig om du undrar över något. Betalning via Swish eller kontant. ePassi finns. Tips: "Gilla" min sida på Facebook! Då och då lägger jag ut intressant information och specialerbjudanden. https://www.facebook.com/axetnaturbehandling

Bilder

Detaljer och kontakt