1. Hem
  2. Osteopati Billdal

Balansrehab Osteopatklinik

betyg5 Fantastiskt bra(11 betyg)
Kungsporten 1, 427 50, Billdal
Går du runt och har ont? Unna din kropp en behandling hos Balansrehab, du får en skräddarsydd behandling efter dig och dina besvär. För att du skall få tillbaka en god funktion i dina muskler och leder. Balansrehab arbetar gentemot privatpersoner och företag med att optimera funktionen i kroppens rörelseapparat till att nå sin fulla potential. Kroppens naturliga tillstånd är att vara frisk och fri från smärta. Vårt sätt att leva och använda vår kropp med mycket stress och stillasittande arbete, överbelastning av vissa muskelgrupper samt dålig andningsfunktion och syresättning skapar obalanser och störningar i kroppen som gör att den inte fungerar optimalt. Du upplever värk, stelhet och trötthet vilket begränsar dig i ditt sätt att leva.

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Massage helkropp
    60 minuter, 950 kr
  • Osteopatbehandling
    45 minuter, 850 krMer info

Personal

noImage
Balansrehab
(11 betyg)
Osteopat D. O, dipl Massageterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
11 betyg
Erika J.
till Balansrehab
Sofia är helt magisk! Kroppen blir genomarbetad och balanserad, kan varmt rekommendera henne.

Visa mer

Marianne J.
till Balansrehab
Sofia är en positiv, lugn, förståelig, gullig person verkar vara jätte duktig på att hjälpa bot på det onda. Kändes bra efter behandlingen.

Visa mer

Jesper W.
till Balansrehab
Otroligt duktig med kraft i nyporna. Rekommenderas

Visa mer

Om företaget

Hos Balansrehab kan du få hjälp med muskelvärk, ledvärk, spänningshuvudvärk, idrottsskador på grund av felträning eller överbelastning, stress relaterade symtom i kroppen eller immunförsvaret. Du är naturligtvis också välkommen på en avkopplande helkroppsmassage. Jag har mångårig erfarenhet av att behandla störningar i rörelseapparaten och kroppens immunförsvar. Jag har genomgått flertalet utbildningar samt vidareutbildningar inom området kroppen och dess rörelseorgan, bl.a. Diplomerad massageterapeut, Axelsons Gymnastiska Institut 2006. Diplomerad klassisk homeopat, Homeopatiforum 2000-2005. Fortbildning hals, rygg & skuldra, Ortopedmedicinska Institutet 2008. Sedan 2013 utbildar jag mig även till Osteopat på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg. Mitt intresse för manuell behandling och att hjälpa människor med deras besvär ledde till att vidareutbilda mig till Osteopat. Det är en gedigen internationell 5-årig universitetsutbildning vilket kommer leda till en master-examen i ”science of Osteophaty”. Jag ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att återfå din kropps fulla potential. Med vänlig hälsning/ Sofia

Bilder

Inga bilder ännu.
Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt