Beauty By Elinne

betyg4.8 Fantastiskt bra(28 betyg)
Sjöviksvägen 47, 117 58, Stockholm
På grund av smittorisken och att vi är flera i salongen som jobbar, kom gärna själv till din bokade behandling. LVL Lashlift är den främsta metoden för att lyfta och färga dina egna fransar. Behandlingen går ut på att framhäva dina egna fransar genom att lyfta och forma dem från roten. Effekten blir att dina fransar blir fylligare och ser längre ut. Färgning av fransarna ingår också vilket ger den naturliga mascara looken. Jag jobbar endast med dina egna naturliga fransar, vilket gör behandlingen underhållsfri och lättsam. Microblading, även kallat 3D-bryn. Det är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Proceduren går ut på att man med hjälp av tunna blad rispar in pigment i överhuden. Resultatet blir att man får ett utseende som liknar riktiga strån, då man rispar in strån som blandas med ens egna. Eftersom microblading inte är som en riktig tatuering blir resultatet ett naturligt. Det är en permanent makeup som lyfter upp ditt utseende. Varför du gör microblading - Vill du ha fylligare eller jämnare ögonbryn? - Har allergi mot kosmetika? - Har inte tid att måla dina ögonbryn på morgonen? - Vill få hjälp med att ändra formen som lyfter upp ditt usteende? Hur går det till? När du kommer till salongen kommer vi att prata om vad för resultat du vill ha och sedan kommer jag att mäta dina bryn och rita upp en mall om hur dom skulle se ut. Efter att du har godkänt mallen samt färgen påbörjar jag proceduren. Självklart får du bedövande kräm som lindrar känseln på dina ögonbryn under proceduren.

Boka tjänst

 • LVL Lashlift60 minuter, 850 kr · Mer info
 • Konsultation kostnadfri30 minuter, Kostnadsfri · Mer info
 • Kosmetisk Tatuering 3D Ögonbryn (kampanjpris 2799 kr, ord pris 3799 kr)90 minuter, 2 799 kr · Mer info
 • Kosmetisk tatuering Kombo ögonbryn (kampanjpris 3299 kr, ord pris 4299 kr)90 minuter, 3 299 kr · Mer info
 • Kosmetisk Tatuering Shading ögonbryn (kampanjpris 2799 kr, ord pris 3799 kr)90 minuter, 2 799 kr · Mer info
 • Kosmetisk tatuering Shading (tillägg till 3D strån)60 minuter, 499 kr · Mer info
 • Påfyllning Microblading 5-10 veckor90 minuter, 599 kr · Mer info
 • Påfyllning av kosmetisk tatuering 3D 2-6 månader90 minuter, 1 899 kr
 • Påfyllning av kosmetisk tatuering kombo 2-6 mån90 minuter, 2 299 kr
 • Påfyllning kosmetisk tatuering 3D, 6 mån - 1 år 90 minuter, 2 599 kr
 • Kosmetisk tatuering kombo, 6 mån - 1 år90 minuter, 2 999 kr

utövare

noImage
Elinne Rapp Stiberg
(28 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
28 betyg
till Elinne Rapp Stiberg
Rekommenderar verkligen denna trevliga tjej !

Visa mer

till Elinne Rapp Stiberg
Elinne är mycket proffsig, lugn och harmonisk. Jag gjorde ögonbrynstatuering kombo, innan behandling fick jag skriftlig information och svara på några medicinska frågor. Elinne informerade löpande vad nästa steg var under behandlingens gång, så man kände sig helt bekväm och trygg. Kan varmt rekommendera Elinne! 🌷😃

Visa mer

till Elinne Rapp Stiberg
Duktig och professionell

Visa mer

till Elinne Rapp Stiberg
Lyhörd, fint bemötande och bra utfört Jag är väldigt nöjd och återkommer

Visa mer

Om företaget

På grund av smittorisken och att vi är flera i salongen som jobbar, kom gärna själv till din bokade behandling. LVL Lashlift är den främsta metoden för att lyfta och färga dina egna fransar. Behandlingen går ut på att framhäva dina egna fransar genom att lyfta och forma dem från roten. Effekten blir att dina fransar blir fylligare och ser längre ut. Färgning av fransarna ingår också vilket ger den naturliga mascara looken. Jag jobbar endast med dina egna naturliga fransar, vilket gör behandlingen underhållsfri och lättsam. Microblading, även kallat 3D-bryn. Det är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Proceduren går ut på att man med hjälp av tunna blad rispar in pigment i överhuden. Resultatet blir att man får ett utseende som liknar riktiga strån, då man rispar in strån som blandas med ens egna. Eftersom microblading inte är som en riktig tatuering blir resultatet ett naturligt. Det är en permanent makeup som lyfter upp ditt utseende. Varför du gör microblading - Vill du ha fylligare eller jämnare ögonbryn? - Har allergi mot kosmetika? - Har inte tid att måla dina ögonbryn på morgonen? - Vill få hjälp med att ändra formen som lyfter upp ditt usteende? Hur går det till? Man kan både använda en manuell penna eller en el penna, vilket som blir det ett naturligt resultat. När du kommer till salongen kommer vi att prata om vad för resultat du vill ha och sedan kommer jag att mäta dina bryn och rita upp en mall om hur dom skulle se ut. Efter att du har godkänt mallen samt färgen påbörjar jag proceduren. Självklart får du bedövande kräm som lindrar känseln på dina ögonbryn under proceduren.

Bilder