Beauty By Elinne

betyg4.8 Fantastiskt bra(24 betyg)
Sjöviksvägen 47, 117 58, Stockholm
NYHET! LVL Lashlift går nu att boka hos mig. Före och efter bilder samt videos finns på min Instagram @beautybyelinne. LVL Lashlift är den främsta metoden för att lyfta och färga dina egna fransar. Behandlingen går ut på att framhäva dina egna fransar genom att lyfta och forma dem från roten. Effekten blir att dina fransar blir fylligare och ser längre ut. Färgning av fransarna ingår också vilket ger den naturliga mascara looken. Jag jobbar endast med dina egna naturliga fransar, vilket gör behandlingen underhållsfri och lättsam. Microblading, även kallat 3D-bryn. Det är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Proceduren går ut på att man med hjälp av tunna blad rispar in pigment i överhuden. Resultatet blir att man får ett utseende som liknar riktiga strån, då man rispar in strån som blandas med ens egna. Eftersom microblading inte är som en riktig tatuering blir resultatet ett naturligt. Det är en permanent makeup som lyfter upp ditt utseende. Varför du gör microblading - Vill du ha fylligare eller jämnare ögonbryn? - Har allergi mot kosmetika? - Har inte tid att måla dina ögonbryn på morgonen? - Vill få hjälp med att ändra formen som lyfter upp ditt usteende? Hur går det till? När du kommer till salongen kommer vi att prata om vad för resultat du vill ha och sedan kommer jag att mäta dina bryn och rita upp en mall om hur dom skulle se ut. Efter att du har godkänt mallen samt färgen påbörjar jag proceduren. Självklart får du bedövande kräm som lindrar känseln på dina ögonbryn under proceduren.

Boka tjänst

 • LVL Lashlift60 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Konsultation kostnadfri30 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Kosmetisk Tatuering 3D Ögonbryn (kampanjpris 2799 kr, ord pris 3799 kr)90 minuter, 2 799 kr · Mer info
  Boka
 • Kosmetisk tatuering Kombo ögonbryn (kampanjpris 3299 kr, ord pris 4299 kr)90 minuter, 3 299 kr · Mer info
  Boka
 • Kosmetisk Tatuering Shading ögonbryn (kampanjpris 2799 kr, ord pris 3799 kr)90 minuter, 2 799 kr · Mer info
  Boka
 • Kosmetisk tatuering Shading (tillägg till 3D strån)60 minuter, 499 kr · Mer info
  Boka
 • Påfyllning Microblading 5-10 veckor90 minuter, 599 kr · Mer info
  Boka
 • Påfyllning av kosmetisk tatuering 3D 2-6 månader90 minuter, 1 899 kr
  Boka
 • Påfyllning av kosmetisk tatuering kombo 2-6 mån90 minuter, 2 299 kr
  Boka
 • Påfyllning kosmetisk tatuering 3D, 6 mån - 1 år 90 minuter, 2 599 kr
  Boka
 • Kosmetisk tatuering kombo, 6 mån - 1 år90 minuter, 2 999 kr
  Boka

utövare

noImage
Elinne Rapp Stiberg
(24 betyg)
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
24 betyg
till Elinne Rapp Stiberg
Lyhörd, fint bemötande och bra utfört Jag är väldigt nöjd och återkommer
till Elinne Rapp Stiberg
Elinne är proffsig och erfaren:-)
till Elinne Rapp Stiberg
Väldigt nöjd med mina 3D bryn. Supertrevlig, lugn och duktig! Rekommenderar er att gå till Elinne om ni vill fixa ögonbrynen. Jättenöjd!
till Elinne Rapp Stiberg
Elinne var duktig på att både hitta rätt form och nyans. Vad skönt att för en gångs skull vakna upp med snygga bryn. 🙌🏻

Om företaget

NYHET! LVL Lashlift finns nu att boka hos mig. Före och efter bilder samt videos finns på min Instagram @beautybyelinne LVL Lashlift är den främsta metoden för att lyfta och färga dina egna fransar. Behandlingen går ut på att framhäva dina egna fransar genom att lyfta och forma dem från roten. Effekten blir att dina fransar blir fylligare och ser längre ut. Färgning av fransarna ingår också vilket ger den naturliga mascara looken. Jag jobbar endast med dina egna naturliga fransar, vilket gör behandlingen underhållsfri och lättsam. Microblading, även kallat 3D-bryn. Det är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Proceduren går ut på att man med hjälp av tunna blad rispar in pigment i överhuden. Resultatet blir att man får ett utseende som liknar riktiga strån, då man rispar in strån som blandas med ens egna. Eftersom microblading inte är som en riktig tatuering blir resultatet ett naturligt. Det är en permanent makeup som lyfter upp ditt utseende. Varför du gör microblading - Vill du ha fylligare eller jämnare ögonbryn? - Har allergi mot kosmetika? - Har inte tid att måla dina ögonbryn på morgonen? - Vill få hjälp med att ändra formen som lyfter upp ditt usteende? Hur går det till? Man kan både använda en manuell penna eller en el penna, vilket som blir det ett naturligt resultat. När du kommer till salongen kommer vi att prata om vad för resultat du vill ha och sedan kommer jag att mäta dina bryn och rita upp en mall om hur dom skulle se ut. Efter att du har godkänt mallen samt färgen påbörjar jag proceduren. Självklart får du bedövande kräm som lindrar känseln på dina ögonbryn under proceduren.

Bilder