1. Hem
 2. Hälsa Vara

Beautybox By PN Vara

betyg4.7 Fantastiskt bra(123 betyg)
Torggatan 5, 534 31, Vara
Hälsa 🌟 Livsstil 🌟 Reiki 🌟 Hudvård Hälsa och skönhet Inifrån och ut - Utifrån och in, med fokus på resultat och noggrannhet! Från och med maj månad finns jag på Torggatan 5 i Vara, i Handkrafts lokaler (fd Palestra). Då sidan just nu är under uppbyggnad finns inga bokningsbara tider för tillfället, men det kommer inom de närmsta dagarna. Vänligen kontakta mig om du vill bli uppsatt på min väntelista för tid. Beautybox By PN finns nu även i Grästorp, länk till den bokningssidan http://beautyboxbypngrastorp.bokadirekt.se Skriv i kommentarsfältet om du vill betala med friskvårdsbidraget ePassi, samt om du betalar med presentkort köpt hos Beautybox By PN. Systemet tar endast emot kod för presentkort köpta på Boka direkt. OBS!!! Med anledning av Covid-19 (Corona). Även om Covid-19 inte längre anses vara en samhällsfarlig smitta, så förväntar jag ändå att du som kommer till mig på behandling inte har några förkylningssymptom. / Pernilla

Boka tjänst

Ansiktsbehandlingar

 • Ansiktsbehandling
  60 minuter, 750 krMer info

Detox14

 • Detox14 livsstilsprogram för optimal hälsa och vikt
  60 minuter, KostnadsfriMer info

Hälsorådgivning

 • Vad kan ett unikt näringstillskott göra för din hälsa?
  60 minuter, KostnadsfriMer info

Kombinationsbehandlingar

 • Ansiktsbehandling och Reiki i kombination
  60 minuter, 850 krMer info
 • Ansiktsmassage och Reiki i kombination
  40 minuter, 650 krMer info

Massage

 • Ansiktsmassage
  20 minuter, 350 krMer info

Reiki

 • Reiki - Kur om tre behandlingar till specialpris
  60 minuter, 1 500 krMer info
 • Reiki Healing - Prova på
  20 minuter, 350 krMer info
 • Reiki Healing på distans 30 min
  30 minuter, 350 kr
 • Reiki Healing på distans 45 min
  45 minuter, 450 kr
 • Reiki Healing 60 min
  60 minuter, 650 krMer info
 • Reiki Healing 80 min
  80 minuter, 850 krMer info

Zapper för borttagning av oönskad hudutväxt

 • Konsultation ang Zapper för borttagning av hudutväxt
  10 minuter, KostnadsfriMer info

utövare

noImage
Pernilla Nordqvist
(123 betyg)
ReikiMaster Hudvårdsterapeut
+1
Presentkort

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
123 betyg
Sara M.
till Pernilla Nordqvist
Som alltid mycket väl omhändertagen med en professionell ansiktsbehandling och en stunds Reiki.

Visa mer

Irene R.
till Pernilla Nordqvist
Ska bli spännande att se förändringen och intressant med reiki

Visa mer

Madeleine B.
till Pernilla Nordqvist
Mycket skön behandling. MB

Visa mer

Yvonne S.
till Pernilla Nordqvist
Noggrann och mycket duktig i allt hon gör. Supernöjd

Visa mer

Om företaget

Hälsa och skönhet Inifrån och ut - Utifrån och in, med fokus på resultat och noggrannhet! Hälsa 🌟 Livsstil 🌟 Reiki 🌟 Hudvård Jag bidrar till ditt välmående genom behandlingar och produkter som utgår från ett holistiskt, helhetstänkande perspektiv. Reiki - är en djup avslappnade och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Det är en form av healing, en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Klassisk skön, djupgående ansikts-behandling med högkvalitativa och effektiva naturliga produkter, ansiktsmassage, färgning av frans och bryn samt brynformning och ansiktsvaxning. (Saknar du tider för dessa behandlingar i kalendern, kontakta mig för att sätta upp dig på min väntelista) Jag tar jag genom en metod som kallas Zapper, bort fibrom och annan oönskad hudutväxt. (Kontakta mig, eller boka tid för konsultation innan denna behandling för att se om den passar just dig) OBS! Denna behandling kan just nu endast bokas i Grästorp! http://beautyboxbypngrastorp.se Jag jobbar även med ett effektivt livsstilsprogram för optimal hälsa och vikt, och erbjuder helt kostnadsfritt information om hur du enkelt och lätt lyckas med en förändring med varaktigt resultat. Hos mig kan du också köpa högkvalitativa och patenterade näringstillskott samt rena effektiva hudvårdsprodukter för en optimal hälsa och välmående. Önskar du mer info om dessa produkter kan du även boka mig för privat och gratis info, även event, hudvårdskvällar, tjejkvällar med olika teman mm. Varmt välkommen till mig! 🙏 Pernilla Nordqvist ReikiMaster Hudvårdsterapeut Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige Mitt företag är anslutet till ePassi Friskvårdsbidrag. Kontakta mig om du inte hittar någon tid som passar!

Bilder

Detaljer och kontakt
 • Endast öppet för bokade besök. Se bokningskalendern för lediga tider eller kontakta mig på tel 0512-12883, eller sms till 0731412831. Semesterstängt v 36!
 • 0512-128 XXVisa nummer

 • Torggatan 5, 534 31, Vara