1. Hem
  2. Massage Blidö

Blidö Massagestuga

betyg4.8 Fantastiskt bra(24 betyg)
Sjöbloms väg 2, 760 17, Blidö
Välkommen till ’Blidö Massagestuga’! Jag är deltidsboende på Blidö och öppnade sommaren 2023 ’Blidö Massagestuga’. Öppnar nu i påsk upp min stuga lite smått för att öka öppethållandet under sommaren. Jag är massageterapeut från Axelsons Institut (steg 1 och steg 2). Under året har jag även fördjupat mig inom lymfmassage, vilket blir ett komplement till den klassiska massagen.
19107

Boka tjänst

Massage

  • Lymfmassage 90 min
    90 minuter, 1 200 krMer info
    Boka
  • Svensk klassisk helkroppsmassage 60 min
    60 minuter, 850 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Carita
4.8
(24 betyg)
Massör

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
24 betyg
anna r.
till Carita
Jätte vänlig mottagande, lugnt rum, fin musik, total avkoppling. Varmt rekommenderar. Jag blev uppiggad på en gång.

Visa mer

Matilda L.
till Carita
Vilken otroligt fin lymfmassage! Jag kände mig lugn, avslappnad och lätt i kroppen efteråt. Carita är väldigt professionell, trygg och lugn. Rekommenderas det varmaste.

Visa mer

Malin S.
till Carita
Carita är en mycket proffsig massör. Hon genomför massagen med trygga och vana händer och jag lämnar stugan med en skön känsla i kroppen.

Visa mer

Jessica F.
till Carita
Superbra, mysigt och så otroligt generöst att hålla öppet på påskafton!

Visa mer

Om företaget

Stugan finns på Sjöbloms väg 2, i Fällgate. På väg mot Bromskär vänster in på Västra Fällgatevägen, höger in på Kogrunnsvägen och sen tvärt till höger in på Sjöbloms väg (efter att du svängt har du en röd lada på vänster sida), ta dig sen så långt in du kan komma på den vägsnutten så är du framme. Min blåa Skoda Octavia ser du på gårdsplanen. Min utbildningsbakgrund är i övrigt beteendevetare och jag har även fördjupat mig inom samtalsterapi med psykosyntesen som grund. BETALNING: Du betalar med Swish. En massagebehandling hos mig räknas som friskvård och kan dras på ditt friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare genom att du får ett kvitto i ditt namn av mig.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07058751 XXVisa nummer

  • Sjöbloms väg 2, 760 17, Blidö