1. Hem
  2. Massage Uppsala

Dolor

betyg4.5 Mycket bra(15 betyg)
Källparksgatan 20, 754 32, Uppsala
Störd av stelhet eller smärta? Massage, dry needling, laser och träning löser det mesta. Letar du efter lösningar på stress och långvarig smärta? Då behöver vi utforska grundorsakerna för att hitta lindring.
20645

Boka tjänst

Diagnostik, rehab och manuell terapi

  • Diagnostik, rehabilitering och manuell behandling, 5-klipp
    60 minuter, 5 000 krMer info
    Boka
  • Diagnostik, rehabilitering och manuell behandling, återbesök
    60 minuter, 1 000 krMer info
    Boka
  • Diagnostik, rehabilitering och manuell behandling, nybesök
    90 minuter, 1 500 krMer info
    Boka
  • Medicinsk laser / LLLT (Low-level-laser therapy) / lågeffektslaser
    30 minuter, 500 krMer info
    Boka

Massage

  • Gravidmassage 60 minuter
    60 minuter, 1 000 krMer info
    Boka
  • Idrottsmassage 60 minuter
    60 minuter, 1 000 krMer info
    Boka
  • Käkledsbehandling 45 minuter
    45 minuter, 750 krMer info
    Boka
  • Klassisk Massage 30 minuter
    30 minuter, 500 krMer info
    Boka
  • Massage 60 minuter
    60 minuter, 1 000 krMer info
    Boka
  • Massageterapeutisk behandling
    60 minuter, 1 000 krMer info
    Boka
  • Ny kund
    60 minuter
    Boka
  • Triggerpunktsmassage
    60 minuter, 1 000 krMer info
    Boka

Personlig träning

  • Personlig Träning
    60 minuter, 1 000 krMer info
    Boka

Stress, depression, långvarig smärta

  • Telefonkonsultation gällande utmattning, depression, långvarig smärta.
    30 minuter, 500 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Patric
4.5
(15 betyg)
qliro

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
15 betyg
Annika N.
till Patric
Patric är en mycket proffsig massör.

Visa mer

Inga-Märta N.
till Patric
Bra samtal, smärtsamma övningar, bra resultat, positiv framtid med egenövningar.

Visa mer

Joakim S.
till Patric
Bra upplägg

Visa mer

Susanna E.
till Patric
Det gjorde fruktansvärt ont, han lyckades pricka in varje ställe jag har mycket ont på . Så tacksam kommer fortsätta gå där trots ganska hög kostnad. Men värt ett försök att kanske känna mindre smärta. Mvh Susanna Eriksson

Visa mer

Om företaget

Jag är en medicinsk massageterapeut, eller "manuell terapeut" som jag föredrar att kalla det, och personlig tränare som jobbat med massage och träning i ganska många år vid det här laget. Lättaste sättet att lära känna mig numera, om man är nyfiken, är nog genom podden som hittas här: https://shows.acast.com/patric-pa-dolor. Eller sök på Patric på Dolor för att hitta mig i din poddspelare. Några relevanta avsnitt om du är nyfiken på behandlingar är: Avsnitt 24. Ont i ryggen utan skador: https://shows.acast.com/patric-pa-dolor/episodes/ont-i-ryggen-utan-skador Avsnitt 26 om Passiva behandlingsmetoder: https://shows.acast.com/patric-pa-dolor/episodes/passiva-behandlingsmetoder-och-triggerpunkter Avsnitt 27 om att beandla smärta och vidmakthållande faktorer: https://shows.acast.com/patric-pa-dolor/episodes/behandla-smarta-varfor-och-vidmakthallande-faktorer Tidigare recensioner kan man hitta här: https://mbdolor.com/sv/omdomen/ Under åren så har jag tittat in på universitetet i Uppsala ett par år, börjat ägna mig åt nålar, dry needling, och börjat med medicinsk laser för att hjälpa till med skador och smärtproblem bättre. Över tid började det dyka upp fler och fler där grundorsakerna till smärtorna inte var rent fysiska. Det var snarare det psykiska med stress, diagnoser, tankar och känslor - och det sociala med liv, press, mycket att göra och allt som är jobbigt. Då blev det mer fokus på det psykosociala med stress, livet och allt som är svårt. Det blev nödvändigt, för de verkade inte heller få hjälp på andra ställen. Då har jag fått börja ägna mig mer åt annat som Kognitiv BeteendeTerapi och Acceptance and Commitment Therapy för att kunna vara hjälpsam på de planen också. Det är inte alltid nödvändigt att ägna sig åt "livet". Men när livet är problemet - och man söker hjälp för vad som kan vara symptom på det - såsom att kroppen gör ont, då behöver man lösa problemet för att bli av med det onda. På hemsidan, www.dolor.se eller www.mbdolor.com försöker jag få in tillräckligt med information för att man ska kunna spendera lite tid och utforska ämnet om det känns relevant. Återigen till podden, för att det är ett smidigt medium där du kan få insikt i hur jag gör saker: Försök hitta podcasten Patric på Dolor pratar utmattning, depression och smärta om det känns som att det kan vara relevant lyssning. Är du stressad, nedstämd eller besväras av smärta så hoppas jag att du kan få med dig någonting därifrån. Jag hoppas vi ses eller hörs!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Öppet enligt överenskommelse.
  • 07351664 XXVisa nummer

  • Källparksgatan 20, 754 32, Uppsala