Ergosport

betyg5.0 Fantastiskt bra(38 betyg)
Tegelbacken 6, 101 23, Stockholm
Välkommen att boka behandling hos Ergosport. Vi hjälper dig med naprapatibehandling, massage och din personliga träning.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Personal

noImage
Daniel
(22 betyg)
Grijalba
noImage
Lola von Scheele
(16 betyg)
Lola hudterapeut
Presentkort
noImage
Sotiris Danos

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
38 betyg
till Daniel
väldigt bra massage! Rekommenderas!
till Lola von Scheele
Mycket professionellt bemötande med en mycket bra kommunikaton med kunden. Fick en att känna sig avslappnad och lyssnade på kunds behov. Utmärkt behandling och såg till att fokusra på rätt områden.
till Daniel
Mkt bra och proffesionellt.
till Daniel
Helt super fantastisk massör! Rekommenderar starkt!

Om företaget

Företaget Ergosport of Sweden har sin huvudnäring inom naprapati. Vi behandlar och tränar såväl privata kunder, som företagspersonal och aktiva idrottsutövare. Ergosports tränings- och rehabiliteringsprodukter säljs idag i flertalet apoteksbutiker, som t ex Apotek Medstop, Apoteket Hjärtat, Vårdapoteket och Apoteksgruppen. Vår leg. naprapat Sotiris Danos har även utvecklat Ergoplati. Den smarta kudden som hjälper och förebygger rygg- och nackbesvär. Vår målsättning är att ge alla våra patienter svar på vad det är som smärtar och varför? Med detta som vägledning kan vi ta fram en individanpassad och effektiv behandling/träningsvägledning. Vi finns på Sheraton Hotel i Stockholm. Öppet även för dig som inte bor på hotellet.

Bilder