FM Massage

betyg4.8 Fantastiskt bra(179 betyg)
Johanneslustgatan 12, 212 28, Malmö
Massage med fokus på ömmande, överansträngda och utsatta muskler. Från mjukgörande massage till mer intensiv behandling som värmer upp musklerna och ökar blodflödet. Även inriktning på idrottsmedicin och skadehantering för dig som råkat ut för tex en svår stukning, muskelbristning mm.  Arbetar inom tre olika huvudinriktningar: Klassisk friskvårdsmassage, Idrottsmassage och skadehantering samt besök direkt hos företag och föreningar. Jag har min mottagning på Friskis & Svettis lokaler på Johanneslustgatan i östra Malmö. Jag erbjuder även behandlingar på arbetsplatser och idrottsanläggningar inom hela Skåne enligt överenskommelse. Läs mer på hemsidan för information om friskvårdsbidrag, studentrabatt, stammispriser mm. Also fluent in English.

Boka tjänst

 • 30 min Friskvårdsmassage30 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka
 • 40 min Friskvårdsmassage40 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • 50 min Friskvårdsmassage50 minuter, 520 kr · Mer info
  Boka
 • 60 min Friskvårdsmassage60 minuter, 590 kr · Mer info
  Boka
 • 90 min Friskvårdsmassage90 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • 20 min Idrottsmassage och Skadehantering20 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka
 • 30 min Idrottsmassage och Skadehantering30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • 40 min Idrottsmassage och Skadehantering40 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • 60 min Idrottsmassage och Skadehantering60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Fredrik Malmgren
(179 betyg)
Massör
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
179 betyg
till Fredrik Malmgren
Väldigt nöjd, kom dit med stel nacke & gick därifrån utan att behöva vrida hela kroppen för att kunna titta åt sidan, och bäst av allt man fick tid på väldigt kort varsel. Rekommenderar starkt Fredrik
till Fredrik Malmgren
Fredrik har hjälpt mig otroligt mycket under 1-års tid. Har under många år haft besvär med min ”ischias”. Tränar även mycket och får gång på gång muskelknutor och spänningar. Idag känner jag knappt av ischias-besvären och spänningarna/knutorna är ett minne blott efter ett besök hos Fredrik. Rekommenderar varmt att ni går till Fredrik om ni upplever liknade besvär!
till Fredrik Malmgren
Fredrik är bra har fixat mina problem
till Fredrik Malmgren
Professionell, bra känsla och kunskap. Trevligt bemötande.

Om företaget

Massage med fokus på ömmande, överansträngda och utsatta muskler. Allt från mjukgörande ryggmassage till mer intensiv behandling som värmer upp musklerna och ökar blodflödet inför träningen. Även inriktning på idrottsmedicin och skadehantering för dig som råkat ut för tex en svår stukning, muskelbristning mm. Läs mer på hemsidan för information om friskvårdsbidrag, studentrabatt, stammispriser mm. Also fluent in English.

Bilder