Hållbar Hälsa Stresshantering

betyg5.0 Fantastiskt bra(16 betyg)
Industrivägen 17, 302 41, Halmstad
Hur mår du, egentligen? Känner du av stress i form av hjärtklappningar, spänningar i kroppen, sömnsvårigheter, irritation, värk eller kanske sämre minne/fokus? Kanske har du känt av detta under en längre tid men inte hunnit ta tag i det än eller inte vetat hur? Då rekommenderar jag att du gör det nu, innan det gått så långt att du faktiskt inte har ett val längre. Jag har själv varit där och tro mig, det är inte värt det. Eller är du kanske redan sjukskriven och vill få hjälp med att komma på fötter igen? Då är du hjärtligt välkommen till mig på antingen enskilt stresshanteringssamtal, praktiska övningar i avslappning eller på en härlig avslappningsmassage, eller varför inte båda? Ta hand om dig så hoppas jag att vi ses! Hälsningar Caroline

Boka tjänst

 • Samtalsstöd stresshantering60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Samtalsstöd stresshantering över telefon eller Skype/Messenger60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Vägledningssamtal specialpedagogiska frågor60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Avslappningsmassage 60 min 680 kr · Mer info
  Boka
 • Praktiska övningar i avslappning60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Samtalsstöd + avslappningsmassage 90 min90 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Caroline Svensson
(16 betyg)
Diplomerad Stresspedagog med KBT-inriktning
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
16 betyg
till Caroline Svensson
Som alltid mycket mycket bra!
till Caroline Svensson
Wow vilken upplevelse att få ta del av Carolines lyhörda och nyfikna öron. Jag är omtumlad på bästa sätt av vårt möte. Caroline är professionell men varm. Kunnig men ödmjuk. Detta var mitt första möte, men inte sista. Önskar att alla skulle få uppleva att känna sig så sedda, utmanade, inspirerade och trygga hos en terapeut som jag gjorde hos Caroline. Dessutom var massagen otrolig.
till Caroline Svensson
Caroline har de perfekta verktygen för stresshantering 🙏👍 Bättre än så här blir det inte.
till Caroline Svensson
Jag gillar Caroline så mycket och kan möta mig på det sätt jag behöver. Både i samtal och i avslappningsmassage.

Om företaget

Hållbar hälsa Stresshantering drivs av Caroline Svensson, diplomerad Stresspedagog med KBT-inriktning. Erbjuder föreläsningar, kurser, enskild stresshantering samt avslappningsmassage. Erbjuder även workshops i stresshantering samt handledning till ledare och arbetslag. Caroline har en bred kompetens inom området stress-och stresshantering då hon både har stor teoretisk kunskap samt egen erfarenhet av utmattning. Är även utbildad lärare i psykologi och engelska med breddning specialpedagogik och har tidigare arbetat som specialpedagog under ett flertal år.

Bilder