1. Hem
  2. Massage Västra Frölunda

Head Harmony Spa

betyg5 Fantastiskt bra(27 betyg)
Kontrabasgatan 9, 421 51, Västra Frölunda

OBS! ENBART FÖR KVINNOR
Vi välkomnar alla kvinnor som önskar njuta av en exklusiv och avkopplande head spa upplevelse, inspirerad av forntida asiatiska traditioner.

AVBOKNING
Kund ansvarar för egen avbokning genom Bokadirekt minst 24 timmar före bokad behandlingstid. Vid utebliven tid eller sen avbokning debiteras 100% av priset. Tack för förståelsen och samarbetet.

INFÖR BESÖK

- Tänk på att komma i god tid, sen ankomst påverkar längden på din behandlingstid.

- Anmäl dig i receptionen.

- Gratis besöksparkering, skriv in ditt reg.nr på skärmen vid ingången.

- Kom helst osminkad och utan extensions för bästa möjliga upplevelse.
 

EFTER BEHANDLING
Håret fönas lätt (ej helt torrt). Styling erbjuds inte. Om du föredrar att få håret helt torrt finns det möjlighet att fixa till sig själv i omklädningsrummet intill, där finns det speglar och hårtorkar tillgängliga.

FRISKVÅRDSBIDRAG
Våra behandlingar klassificeras som friskvård, vilket betyder att de är särskilt utformade för att anses vara friskvård. Beslutet om att erbjuda personalvårdsförmåner, antingen genom naturaförmån eller friskvårdsbidrag, ligger alltid hos arbetsgivaren. Det är också upp till arbetsgivaren att bestämma vilka aktiviteter som ska godkännas för ersättning. Head Harmony Spa tillhandahåller alltid kvitton elektroniskt via e-post. Om din arbetsplats accepterar kvitton som underlag kan du lämna in ditt kvitto till arbetsgivaren för eventuell ersättning.

21715

Boka tjänst

Asian Head Spa

  • Head Spa Massage (++)
    90 minuter, 1 400 krMer info
    Boka
  • Head Spa Massage (+)
    75 minuter, 1 200 krMer info
    Boka
  • Head Spa Massage (mini)
    60 minuter, 995 krMer info
    Boka

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
27 betyg
Fozia E.
Bästa upplevelsen, kommer definitiv gå tillbaka och jag rekommenderar starkt att testa👍❤️

Visa mer

Aisha S.
Fantastisk upplevelse för avkoppling!! Rekommenderar starkt.

Visa mer

WINNIE N.
Rekommenderar alla att testa och def hos Jasmine.

Visa mer

Ivana M.
Åh vilken lyx!! Rekommenderar det verkligen för alla som vill njuta av en härlig och avkopplande upplevelse.

Visa mer

Om företaget

För oss bakom Head Harmony har spa-besök blivit viktiga stunder för återhämtning i livets hektiska tempo. Under en lång vistelse i Sydostasien, där vi också har våra rötter och kulturella band, fick vi chansen att utforska Asian Head Spa - en behandling som gjorde så djupa intryck att det vore själviskt att inte föra hem denna tradition och dela med oss av denna underbara upplevelse. Vi finns bara ett stenkast bort från Frölunda Torg. OBS! ENBART FÖR KVINNOR Vi välkomnar alla kvinnor som önskar njuta av en exklusiv och avkopplande headspa upplevelse, inspirerad av forntida asiatiska traditioner. AVBOKNING Kund ansvarar för egen avbokning genom Bokadirekt minst 24 timmar före bokad behandlingstid. Vid utebliven tid eller sen avbokning debiteras 100% av priset. Tack för förståelsen och samarbetet.

Bilder

Detaljer och kontakt