1. Hem
  2. Friskvård NYKÖPING

Hypnos &-samtalsterapeut, Vanliga livet

betyg4.6 Fantastiskt bra(10 betyg)
Östra Storgatan 4, 611 34, NYKÖPING
Välkommen till Vanliga Livet - din Mentala PT! Sessionerna sker personligen eller på distans. Många föredrar onlinemöten och bor du en bit från Nyköping är avståndet inte ett hinder. Digitala möten kan du boka in när som helst på lediga tider. Skriv in vilket verktyg det passar att jag kontaktar dig i. För Personligt möte är jag på mottagningen Fredagar eller enligt personlig överenskommelse. För dig som har friskvård via din arbetsgivare så är betalningen kirrad om du först bokar behandling i Benify eller Epassi. Därefter bokar du den tiden du vill ha sessionen, välj då betalningsmetod: Efter behandling! Koppla samman din betalning i fältet Notering! Välkommen!
8942

Boka tjänst

Digitala möten

  • Hypnosterapi digitalt möte
    90 minuter, 1 200 krMer info
    Boka
  • Kognitiv samtalsterapi - digitalt
    60 minuter, 900 krMer info
    Boka

Förboka Fem samtal

  • Coaching 5 st digitala möten
    300 minuter, 4 050 krMer info
    Boka
  • Coaching 5 st personliga möten
    300 minuter, 4 050 krMer info
    Boka

Personliga möten

  • Hypnosterapi personligt möte
    90 minuter, 1 200 krMer info
    Boka
  • Kognitiv samtalsterapi personligt möte
    60 minuter, 900 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Eija
4.6
(10 betyg)
Hypnos & -samtalsterapeut
qliro

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
10 betyg
Åsa Y.
till Eija
Eija är välkomnande och varm. Jag kände mig trygg. Hon är uppmärksam på vad som händer i processen och vet hur hon ska stödja den.

Visa mer

Hypnos &-samtalsterapeut, Vanliga livet
Tack Åsa för din fina recension//E

Visa mer

Ulrika L.
till Eija
Lugnt och avkopplande med hypnos. Känner mig utvilad efter sessionen.

Visa mer

Hypnos &-samtalsterapeut, Vanliga livet
Härligt att höra. God Jul och Gott Nytt år! Mvh E

Visa mer

Sarah K.
till Eija
Tänkvärd upplevelse.

Visa mer

Hypnos &-samtalsterapeut, Vanliga livet
Tack! Du gjorde en fantastisk och modig insats för din upplevelse, starkt jobbat//Eija

Visa mer

Om företaget

Det är aldrig för sent att investera i dig själv och ta hjälp av en terapeut för att nå din fulla potential. Jag är beteendevetare med en filosofie kandidatexamen i psykologi och är certifierad och diplomerad hypnos och -samtalsterapeut genom Life Cap AB. Genom kraften i hypnos eller i samtalet kan du få verktyg och insikter för att leva ett harmoniskt liv i enlighet med dina värderingar. Det finns många olika situationer där en hypnos eller -samtalsbehandling kan vara till hjälp: Livskriser Förändringar i karriär eller privatliv, både frivilliga och ofrivilliga Sorg eller förluster Sömnsvårigheter, nedstämdhet, oro, ångest Sjukskrivning, utbrändhet, stress Relationsproblem Existentiella funderingar, sökandet efter meningsfullhet Beteendeförändringar, hantering av beroenden som att sluta röka. alkohol, droger eller gå ner i vikt Tidigare liv, regression Fobier Tillsammans plockar vi fram din inneboende kraft och förmåga att läka från insidan. Det salutogena perspektivet betonar att hälsa inte bara handlar om frånvaro av sjukdom, utan en aktiv process för att främja välbefinnande och möjligheter till personlig utveckling. Din hälsa är av yttersta vikt för mig! Välkommen att ta steget mot en bättre version av dig själv!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Personligt möte kan endast bokas på Fredagar. Digitala sessioner kan bokas över hela veckan. Skriv in hur jag kontaktar dig under fältet Notering! Efter vårt möte får du gärna lämna en recension eller lämna avtryck i surveyn (ca 1 min). https://sv.surveymonkey.com/r/VF6NL52 Välkommen!
  • 07043301 XXVisa nummer

  • Östra Storgatan 4, 611 34, NYKÖPING