1. Hem
 2. Annan Södertälje

Ingrid Maries Mobila Musteri

betyg4.5 Mycket bra(125 betyg)
Högbergsgatan 4, 15133, Södertälje
Välkommen att boka tid för mustning av era äpplen på Ingrid Maries Mobila Musteri - ett musteri nära dig i Stockhomstrakten! Turnéschemat fylls på kontinuerligt med nya tider vartefter önskemål om nya platser dyker upp. Ni kan också boka upp musteriet helt för egen del "hemmabokning" för mängder runt 250 kg frukt, så kommer vi hem till er och gör jobbet! Nyhet för i år! Hyr musterivagnen för eget bruk och samla släkt och vänner för att musta er egen frukt och umgås under tiden! Vi kör då dit vagnen och ni får en processgenomgång. Sedan är det bara att köra på i egen takt! Mobila Musteriet behöver enbart tillgång till rent vatten och el (jordat, 230 V) och en plan yta på ca. 3 x 4 meter. Man behöver inte vara hemma utan lämna den plockade frukten och göra annat under tiden! Bokar ni en tid vid en hållplats så tar det ca 1 1/2 timme från att du lämnat in äpplena till att de gått igenom alla stegen i processen och du kan hämta ut din färdiga must i 3 liters Bag-in-Box. Ett sms går iväg när mustningen är genomförd och musten kan hämtas tillsammans med en påse torra pressrester till komposten! För att boka och vi ska kunna musta dina äpplen separat måste du ha minst 50 kg äpplen (3-4 pappkassar) och max 80 kg för en bokningsbar tid. Har ni mer måste ni meddela detta vid bokningen och då kan det ta lite längre tid. Har ni mindre mängd kan ni lämna drop-in på morgonen, så mustar vi under dagen tillsammans med andra små-mängder. Denna must brukar bli absolut godast och tänk på att endast 10 kg frukt kan bli 2 stycken härliga 3 liters boxar med must. Betalning vid hämtning via Swish eller fakturering om kund inte är hemma vid musttillfället. Pris 2021: 90 kronor/3-liters box OBS! När ni bokar tid, försök uppskatta hur mycket frukt ni har, så vi kan beräkna om det kan behövas mer/mindre tid till mustningen. All information om hur det fungerar finns på hemsidan, annars får ni gärna höra av er till oss!
19897

Boka tjänst

Älvsjö, Stockholm

 • Herrängens Gård, Herrängen, Älvsjö (ordinarie på tisd-onsdagar)
  60 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Hembokning

 • Hembokning av Mobila Musteriet
  480 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Hyra vagn hem med introduktion

 • Hyr musteriet för eget bruk!
  480 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Kungsängen

 • LADAN Öråker, Kungsängen, Stockholm
  60 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Saltsjö-Boo

 • Björknäs Trädgård, Saltsjö-Boo, Stockholm (ordinarie på torsdagar)
  60 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Södertälje, centralt

 • Centrala Södertälje, Högbergsgatan 4 (ordinarie på fredagar)
  60 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Solna, Stockholm

 • Äppeldagar Slottsträdgården Ulriksdal, Solna lör/sön 25-26 sept.
  60 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Tumba, Hågelby Parken

 • Hågelby Parken, Tumba
  60 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Upplands Väsby, Gamla Apoteket

 • Gamla Apoteket, Upplands Väsby
  60 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
125 betyg
Stig B.
Vilken service! Supertrevligt bemötande. Snabb leverans nära mig. Mycket prisvärt. Stort miljömedvetande. Ett väldigt bra sätt att ta tillvara sina äpplen. Musten är delikat.

Visa mer

Linda J.
Hjälpsamma och trevliga. Tog ganska lång tid, ca 2 timmar.Det hade varit bra att veta innan.

Visa mer

Mikael H.
Bra service!

Visa mer

Leif B.
Lätt att få kontakt.

Visa mer

Om företaget

Ett musteri nära dig! Vi vill göra det lätt för dig som bor i Stockholmstrakten att ta hand om och musta dina egna äpplen. Därför har vi startat Ingrid Maries Mobila Musteri - ett musteri nära dig! Vi mustar din frukt på exempelvis skördemarknader, kolonilotter, stora arbetsplatser eller vid storköpsaffärerna. Se kalendern för aktuellt turnéschema och boka in datum, plats och tid som passar. Vi kan också besöka dig hemma vid trädgården om du har större mängder med frukt.

Bilder

Detaljer och kontakt
 • 07009224 XXVisa nummer

 • Högbergsgatan 4, 15133, Södertälje